E vorba de CAD (dolari canadieni). 450CAD = 400USD
stie cineva de la ce magazin as putea sa cumpar ps4, ca eu nu am mai gasit pe nicaieri in stoc?
salutari .... am comandat si eu de la emag in data de 14.03.2014 un ps4 si un stand vertical , insa nu am primit nici un raspuns cand o sa primesc comanda... nu a facut nimeni comanda la emag pentru ps4 ? si cam in cat timp a fost livrat
multumesc
Pe site ce zice ? Avand in vedere ca ai prins weekend , mai mult ca sigur ca va ajunge luni sau marti ( a vorbit cineva de pe forum si au zis ca refac stocurile de PS4 luni )
@Sepy
Si eu am comanda de la emag pe care am facut-o inca de la inceputul saptamanii si abia sambata m-au anuntat telefonic cu privire la stoc. M-au informat ca nu stiu exact cand vor avea consolele in stoc.De asemenea si reprezentantii celorlalte magazine mi-au spus ca nici ei nu stiu cand le vor primi.
Si eu mi-am comandat consola de la emag acum aproape 2 saptamani si astazi am primit un mail de la ei.Imi specificau ca produsul nu a fost receptionat in stocul furnizorului si nu au reusit sa obtina un termen concret de livrare.Presupun ca mai avem de asteptam cel putin 2-3 saptamani.
Eu am fost ieri la altex. Mi-au zis ca nu o au pe stoc si nici macar nu stiau cand o sa intre in stoc. In schimb cei de la carrefour o aveau, dar la un pret de 1950 lei...
Domo Auchan Titan, ps4 o singura bucata mai aveau, sigilata (am fost pe acolo acum 30 min).
http://www.igameresponsibly.com/2014...-shown-at-gdc/
We’re now on-site at GDC and as things are about ot kick-off, I was given a tip by a developer that Sony will be showing their VR solution off during tomorrows “Driving the Future of Innovation” presentation. During the hour-long talk, Shuehei Yoshida will be joined by Richard Marks and Anton Mikhailov of Sony R&D.
When I picked up my press badge and notified the staff I would be filming, I was told that filming of any kind wouldn’t be permitted during the session; this being the only session during the entirety of GDC that clause is associated with.
Bookmarks