Bogdan eşti amabil să spui ce cod are consola, şi eu am avut probleme dar mi-a schimbat-o a doua zi.
Bogdan eşti amabil să spui ce cod are consola, şi eu am avut probleme dar mi-a schimbat-o a doua zi.
Produse nereturnabile: Produse achizitionate cu discount din cauza unor defecte estetice
Produse achizitionate prin sistem de rate sau bonuri valorice
Produse carora le-a fost modificat sistemul de operare
Produse marca Apple ( iPhone / iPad / iPod etc ) al caror software a fost activat
Produse vandute la preturi speciale
Si inca o chestie dubioasa , curieratul il plateste clientul in cazul in care trebuie dus produsul inapoi la livrator.
---------- Post added 22-07-2014 at 09:22 ----------
Da , dar deseara cand ajung acasa .
---------- Post added 22-07-2014 at 09:36 ----------
In termen de 24-48 h ... au trecut 18h pana acum ...
Dupa multe ezitari de ultim moment de a achizitiona consola,de azi sunt posesorul unei console PS4. Citind intamplarile nefericite prin care trece colegul nostru,bogdan-theodor,as vrea sa fac si eu un test de functionare a unitatii optice.Momentan nu detin un joc PS,si va intreb daca folosirea unui dvd gol de 4,7 gb ar fi nerecomandabila pentru acest test.
Fă rost măcar de un film Blu ray să vezi cum se comportă, cum posteaza cineva o problema cum da aviara în toată lumea.
Personal,mi se pare firesc ca fiecare client sa-si testeze produsul inca din prima zi.Din pacate nu detin vreun disc bluray ci doar dvd-uri.
Uite o capodopera la un preț foarte bun, in felul asta iti probezi si consola
http://www.altex.ro/inchisoarea-ingerilor-blu-ray
mai exista o varianta http://www.altex.ro/retur-produse - retur produse in 10 zile de la achizitionare , atentie este doar pentru achizitionarea online ... dar si aici e o problema si anume :
jocurile/CD-urile si DVD-urile nu trebuie desigilate;![]()
In cazul in care nu "se dorește" ( deși nu cred), apelezi la OPC. Bafta, deja am distrus acest topic...
tocmai am vazut/auzit zgomotul din clipul postat, da rateu de parca ar fi o rabla de masina, nu este deloc normal asa ceva , absolut este busita consola mai exact acel blueray drive, fara discutie trebuie sa iti dea alta consola imediat fara a mai trece prin garantie
Dupa cateva teste pot sa spun ca ps4 arata bine,de fapt cand am deschis pentru prima oara consola am zis ca am o nava spatiala in fata mea iar cu muzica in fundal tip SF sau Star-Trek as fi zis ca ma aflu intr-o calatorie in spatiul cosmic.
Desi nu e genul meu de muzica pe care sa-l ascult dar m-a distrat copios
Mi-am facut cont la ps .Acum doresc sa cumpar abonamentul pentru US insa as vrea sa stiu sigur daca as putea juca jocurile-disc din zona euro cu un abonament US.
La inceputul anului cand am dorit sa cumpar consola vroiam sa aleg UK,dar dupa o analiza atenta in decursul lunilor am observat ca preturile pe UK sunt cam maricele in raport cu cele din US.Nu-mi convine de exemplu sa cumpar un joc pe UK la un pret de 50 sterline iar pe US pretul e acelasi, numai ca valuta e in dolari.
edit:Atunci cand ofertele pana in anul viitor vor deveni mai bune o sa trec imediat la UK si de ce nu la RO. As vrea sa-mi raspunda la intrebare:as putea sa joc games-urile din zona euro/uk cu abonamentul US ?
Bookmarks