Nu inteleg la ce iti trebuie coolerpad pt PS4 (mai ales ca racirea lui se face pe laterale)? Ai avut probleme cu temperatura?
Nu inteleg la ce iti trebuie coolerpad pt PS4 (mai ales ca racirea lui se face pe laterale)? Ai avut probleme cu temperatura?
Asta voiam sa-i spun si eu ... Daca totusi vrea sa-i faca ceva (sa-l "tuneze"), mai bine i-ar pune niste picioruse astfel incat consola sa nu stea lipita direct pe masa, iar aerul sa circule si pe sub ea.
n-am avut probleme, doar că mi se părea mie că se încinge în partea de jos.
voi ce picioruşe aveţi?
Eu i-am pus asa ceva: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...?ie=UTF8&psc=1. De fapt nebunii d-astea folosesc pe la mai toate device-urile. Exista si mai mari, si mai mici... Desigur, puteti gasi si mai ieftine...
Nu, te poţi combina cu cineva şi luaţi amândoi un pachet, eu am oprit 4 şi celelalte le-am vândut, găseşti pe cineva să le cumpere stai liniştit.
Sooo, a ratat cineva Journey pe PS3? Daca da, good news, cica vine pe PS4 si vom vedea anuntul la Gamescon.
Dar ceva jocuri noi vedem la Gamescom?
Btw, azi aflam detalii noi despre următorul joc din noua trilogie Mass Effect
Sincer, nu as vrea sa aflu dinainte de jocurile noi, vreau sa fie surpriza, mi s-a luat de leak-uri.
Eh, probabil o sa fie iar un mini-documentar, behind the scenes sau cine stie ce teaser amarat![]()
Am auzit ca la PS4 trebuie sa platesti pentru online multiplayer ca la Xbox 360/One. E adevarat?
Bookmarks