bravo baieti ati prins super oferta la orange ,nu cred ca o sa o mai vedem la pretul asta in urmatorii 2 anipe mine ma ajuns 2400 lei in decembrie
bravo baieti ati prins super oferta la orange ,nu cred ca o sa o mai vedem la pretul asta in urmatorii 2 anipe mine ma ajuns 2400 lei in decembrie
AndRewqp gresesti![]()
la mine pe cutie este CUH 1004 A -B01 , iar code dateul este 4B
legat de cele 14 zile free PS+ - trebuie neaparat sa adaug datele de pe cardul bancar .. si asta pt .. 2 jocuri care luna asta sunt de tot rasul si 2 demo-uri .. pffff .
multumesc frumos pt pont cu cdkeys com si allromedia - diferenta la conturi pe un an este de .. 15-20 ron aprox .
pacat ca sunt magari ca practic pt jocuri sa le joci online pe PS4 te obliga sa dai niste bani pe PS+ .. iar pt PS3 asta era gratuit .
ceva un preorder bun serios si ieftin pt FIFA 15 stie cineva ?
@AndRewqp, la tine tot 4B este ? Eram curios daca cei de la Orange au avut in stoc doar variantele cele mai recente ale consolelor.
eu am 4A, dar pe bune nu inteleg de ce vorbim doar despre acest lucru, numai date code, garantii, 4a, 4b, tremuraturi de imagini, freezuri... nici cand s-a lanat X360 unde avea un rate failure de 33% nu s-a intamplat niciodata asa ceva, dar acum zici ca PS4 este cea mai proasta consola ever si se strica a doua zi. aveti garantie, orice s-ar intampla se schimba in garantie, consola nu e bibelou sau un copil sa ai grija de ea prea excesiv. uitati-va pe acet thread si vedeti cati au avut probleme si de ce. aproape 90% din cei cu probleme au patit-o in primele 24-48 de ore si s-a rezolvat cu garantia. nu am intalnit pe nimeni sa i se strice consola dupa mai multe luni de utilizare.
PS: sa votati daca nu ati facut-o inca va rog -> http://www.consolegames.ro/forum/f11...ctiunilor-ps4/
PSS: este un post in general nu ti se adreseaza tie tudormih![]()
Ok, am inteles, eu intrebam din pura curiozitate legata de stocul celor de la Orange. Si mie mi se pare ca e o paranoia intreaga legata de fiabilitatea consolelor.
@Cgx Da asa e si eu am 4b, sorry, mai noua de atata nu are cum sa fie, sper sa fie mai linistita lumea...
Dacă 4A scrie pe cutie, nu cred ca pe consola scrie altceva. Nu mai stau acum sa răstorn consola și sa verific![]()
De exemplu luna aceasta sunt discount-uri la mai multe jocuri pentru uk .Pentru us va puteti cumpara psn si dupa amazon (1$-3,3 lei)
Aaa ok atunci, sorry, eu credeam ca sunt identice. Da, a fost bundle cu WD, am cumparat-o la mijlocul lunii iunie.
4A, 15H pana nu ia foc, ma joc cat pot.E normal sa ai frica asta la inceput, sa o ti ca pe un bibelou...dar in cateva saptamani o sa va pese doar de jocuri.
Noiembrie sau decembrie 2013
http://www.psdevwiki.com/ps4/Datecode
---------- Post added 22-08-2014 at 16:26 ----------
Superba
Destiny: the white PS4 bundle unboxed!:
Bookmarks