In sfarsit am avut azi ocazia sa joc TLOUR pe PS4 multumita concursului organizat de CG/Altex.
Prima impresie este WOWstiu ca este un port imbunatatit, dar vorbim de jocul deceniului (parerea mea).Grafica este fenomenala, photo mode este foarte uluitor.
L-am jucat si prin Remote Play, oh damn...ce bine arata pe OLED.
Acum referitor la ventilator...am jucat KZSF in Iulie si dupa 30 de minute consola facea ca un jet engine (inainte nu facea asa - in aprilie ma rog), eu personal cred ca Sony a largit limita maxima de turatie a ventilatorului printr-un update.
Dupa 6 ore de joc TLOUR, pot sa spun ca eu nu am intampinat acel zgomot despre care multi au vorbit, consola a mers silentioasa tot timpul.
tocmai cand vroiam sa comand de pe orange.ro consola ps4 ce sa vezi de cateva zile incoacerodusul nu este momentan in stoc.Oare va mai fi disponibil la pretul super care era inainte?cat despre reducerile hot summer,s-au terminat?
cum se poate activa acele 2 saptamani gratis fara un card? nu am card si nu vreau sa imi fac un card doar pt a incerca ps plus
dar merg cardurile normale de romania - orice carduri sau trebuie sa aibe ceva special ?
de cele 14 zile gratuite beneficiez si pe contul nou de US , si inca 14 zile daca imi fac alt cont PS+ pe UK ? deci 28 de zile ? sau raman cu 14 ?
In sfarsit:
PS4 Update 2.0 Will Bring Themes to the Console | DualShockers
Si poza
Silver PS4
http://www.dualshockers.com/2014/09/...y-square-enix/
During Sony’s pre-Tokyo Game Show press conference which is currently being held in Japan Square Enix announced Dragon Quest Heroes for PS4.
The game will be released in 2015 and you can check the trailer out below.
The game will also be released with a special silver PS4 named “Metal Slime
Se intrevad semne bune, eu de-abia astept aplicatia de youtube. Si poate pana la sfarsitul anului vedem si un player media pe PS4.
De la Allromedia a comandat cineva? Vreau să-mi cumpăr de la ei un an de PS Plus și vroiam sa știu dacă sunt serioși.
Bookmarks