Eu deja ma gandesc spre 8k, 4k mi se pare slabut.
personal nu imi place ca o sa bage themes , sigur va necesita din puterea ps4 si vor aparea oameni sa spuna ca le merge greu consola, etc. nici posibilitatea de a putea asculta muzica nu imi doresc. ps4 de la inceput au spus sony ca este consola de gaming nu centru media.
Singurul lucru ce as vrea este sa faca disponibil avatare
Pe mine m-ar interesa setari de vibratie la controller la acest update, mi se pare ca nu are kick cand joc KZ Shadow Fall.
In caz ca va pasioneaza Remote Play-ul pe Xperia: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...artphone-sony/![]()
Thanks!![]()
Chiar era nevoie de tine sa imi zici asta... nu de altadar stii tu.. eu am trait asa mai rau, am trait sub pamant intr-o cutie de carton !
Multumesc ca exista si persoane ca tine ca sa imi poata lumina "SARCASMUL" .
@chesterb
Nu mai spun nimic dar iti las un citat, cam asa ar trebui tratata o situatie de acest gen pe forum:
"To avoid criticism say nothing, do nothing, be nothing."
Nu e vorba neapărat de rami. Eu am avut multe probleme cu x360 şi nu mai vreau să aud de Microsoft.
@Dant3, eram ironic. De ce să fiu criticat?Poate doar de xfanboys.
e ceva mentenanta azi ?!
nu imi vede profilul de psn consola , desi se logheaza pe el..
---------- Post added 04-09-2014 at 21:36 ----------
nici sa dau restore licences ..da eroarea CE-33945-4
e de la minecraftu' de c*c*t ....
Sony Investigating PS4 CE-33945-4 Error Code, "A Very Small Number of Users" Impacted
am dat si reinitializare sistem...am la download-uri...
---------- Post added 04-09-2014 at 21:41 ----------
la astia cand e o problema tot timpul raspund in acelasi stil.. e un numar mic domnle'...
We are aware of this account issue that has affected a very small number of users. We are currently investigating the cause of the issue and have made progress toward a possible solution.
---------- Post added 04-09-2014 at 21:52 ----------
acum vad ca mi-a dat si mesaj de mantenanta... a cata oara este![]()
sa nu uitati sa cumparati tv-uri si telefoane Sony
Bookmarks