Hahaha
Incerc sa descarc CoD:AW si am o viteza uimitoare de 0,2 MB/s ....... Really, Sony? Jocul are 40 de GB.
La Test Connection imi iese in jur de 50Mbps, tind sa cred ca problema e cu serverele prea aglomerate. Dar totusi.... In ritmul asta ar trebui sa inceapa preloadul la GTA V inca de pe acum...
---------- Post added 08-11-2014 at 11:09 ----------
Am gasit un ghid pe net care sugera setarea manuala a DNS-ului pe PS4, folosind DNS-urile Google ca primary si secondary (8.8.8.8 si 8.8.4.4). A inceput sa zboare download-ul dupa, 7-8 MB/s ..
Buun. Doresc sa fac cu un prieten, share la PS Plus. Gen sa cumpar eu pe contul meu si el sa-l seteze primar pe contul lui. Acuma stiu ca era ceva mai complicat.
Daca el are contul meu primar pe consola lui, automat toate conturile de pe consola lui au plus. Insa la mine, doar contul meu( cel de pe care sheruiesc plus) are PS Plus si nu-l mai pot seta primar sa aiba si ceilalti useri de pe consola mea, nu?
Acuma vin si intreb daca exista cumva, vreo modalitate prin care sa avem amandoi un abonament de plus pentru ambele console? De asemenea si pt. jocuri as fi interesat. Ar fi o solutie mai ieftina, insa nu sunt sigur de functionalitatea ei.
Multumesc, o zi buna.
Sal, daca un prieten isi face cont pe us iar eu am pe uk voi putea juca cu el Multiplayer? si cand va juca multiplayer va intampina ceva probleme cu lag-ul? Multumesc
se va putea juca si nu, nu veti avea probleme cu lagul, depinde de ip (locatie) nu de cont
Pai e simplu, cel care are contul setat primary se joaca de pe ce cont vrea. Cel cu secondary doar de pe contul care a facut achizitia. Atentie mare, cel care joaca de pe cont secundar are nevoie de conexiune permanenta la internet. In acele zile minunate când nu merge PSN-ul nu funcționează nici jocul pe contul secundar.
PS: ce bine era pe PS3, eheee
---------- Post added 08-11-2014 at 13:20 ----------
Nu știu ce s-a întâmplat cu download-ul... Am încercat si metoda cu DNS-urile Google, la fel de "bine" merge.
Are momente...... Ba merge bine, întorc un pic capul și hop, a mai tras juma de giga... Ba trage prost.. Cred ca încărcarea pe servere e de vina, în rest speed testul e ok.
Voua va merg mesajele? Pe mine deja incepe sa ma enerveze Sony, imi ia minute intregi sa citesc/trimit un mesaj, si pe aplicatia de tel foaaarte rar merge. What the ****?!
Un post similar thread-uliror de Cod,Fifa,Diablo,WoW si mai sunt cateva....They don`t give a ...! They are too busy swimming in gold coins to take care of the online services !!
Question.. daca un joc are lansarea marti in US si vineri in UK, iar eu il cumpar de pe Store US, il pot juca pe contul UK inainte de vineri? Sau va merge doar pe cel de US?
Da , il vei putea juca si pe contul de UK. Cel putin pana acum a mers la cateva zeci de jocuri.
Eventual daca nu se deblocheaza din prima , intra pe contul de US iar dupa pe cel de UK.
Uite, concret e vorba de AC Unity. Fiind logat pe contul de UK (dupa switch user sau iesind din vreun joc), imi arata ca va fi disponibil in 1d 10h, dar daca il las un pic isi face un refresh si arata 4d 2h..![]()
Oricum, cand dau la info pe joc imi arata ca e valid de marti, 11.11, ora 10:00, deci ma gandesc ca termenul ala cu 4d 2h e doar o informatie trasa de pe UK Store, fara sa aiba legatura cu licenta US a jocului.
Da stiu , asa face la orice joc dar cand va fi disponibil pe US , counterul de pe UK va disparea complet. Poti sta linistit , marti la 10 il jucam![]()
Bookmarks