Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 492 of 903 FirstFirst ... 392 442 482 490 491 492 493 494 502 542 592 ... LastLast
Results 9,821 to 9,840 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #9821 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Hahaha

2. #9822 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Are careva probleme cu DL speed după ultimul update? Se plâng multi pe reddit de asta. Eu n-am verificat cu vreun speed test, dar parca acum 2-3 zile când am descarcat Escape Plan a durat destul de mult.
    Incerc sa descarc CoD:AW si am o viteza uimitoare de 0,2 MB/s ....... Really, Sony? Jocul are 40 de GB.
    La Test Connection imi iese in jur de 50Mbps, tind sa cred ca problema e cu serverele prea aglomerate. Dar totusi.... In ritmul asta ar trebui sa inceapa preloadul la GTA V inca de pe acum...

---------- Post added 08-11-2014 at 11:09 ----------

Am gasit un ghid pe net care sugera setarea manuala a DNS-ului pe PS4, folosind DNS-urile Google ca primary si secondary (8.8.8.8 si 8.8.4.4). A inceput sa zboare download-ul dupa, 7-8 MB/s ..

3. #9823 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Buun. Doresc sa fac cu un prieten, share la PS Plus. Gen sa cumpar eu pe contul meu si el sa-l seteze primar pe contul lui. Acuma stiu ca era ceva mai complicat.

Daca el are contul meu primar pe consola lui, automat toate conturile de pe consola lui au plus. Insa la mine, doar contul meu( cel de pe care sheruiesc plus) are PS Plus si nu-l mai pot seta primar sa aiba si ceilalti useri de pe consola mea, nu?

Acuma vin si intreb daca exista cumva, vreo modalitate prin care sa avem amandoi un abonament de plus pentru ambele console? De asemenea si pt. jocuri as fi interesat . Ar fi o solutie mai ieftina, insa nu sunt sigur de functionalitatea ei.

Multumesc, o zi buna.

4. #9824 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Daca el are contul meu primar pe consola lui, automat toate conturile de pe consola lui au plus. Insa la mine, doar contul meu( cel de pe care sheruiesc plus) are PS Plus si nu-l mai pot seta primar sa aiba si ceilalti useri de pe consola mea, nu?
    Corect.

Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Acuma vin si intreb daca exista cumva, vreo modalitate prin care sa avem amandoi un abonament de plus pentru ambele console? De asemenea si pt. jocuri as fi interesat . Ar fi o solutie mai ieftina, insa nu sunt sigur de functionalitatea ei.

Multumesc, o zi buna.
    Nu se poate din pacate pentru plus, in schimb pentru jocuri va recomand sa faceti cont de US , ajungeti mult mai ieftin cu game share ~30$/joc.

O zi buna si tie!

5. #9825 SP
    Junior Member Deathmetal's Avatar
    Sal, daca un prieten isi face cont pe us iar eu am pe uk voi putea juca cu el Multiplayer? si cand va juca multiplayer va intampina ceva probleme cu lag-ul? Multumesc

6. #9826 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    se va putea juca si nu, nu veti avea probleme cu lagul, depinde de ip (locatie) nu de cont

7. #9827 SP
    Junior Member Deathmetal's Avatar
    Ah ok, am inteles, ms pentru raspuns

8. #9828 SP
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Corect.

Nu se poate din pacate pentru plus, in schimb pentru jocuri va recomand sa faceti cont de US , ajungeti mult mai ieftin cu game share ~30$/joc.

O zi buna si tie!
    Pai si la jocuri cum am putea face?

9. #9829 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pai e simplu, cel care are contul setat primary se joaca de pe ce cont vrea. Cel cu secondary doar de pe contul care a facut achizitia. Atentie mare, cel care joaca de pe cont secundar are nevoie de conexiune permanenta la internet. In acele zile minunate când nu merge PSN-ul nu funcționează nici jocul pe contul secundar.

PS: ce bine era pe PS3, eheee

---------- Post added 08-11-2014 at 13:20 ----------

Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Incerc sa descarc CoD:AW si am o viteza uimitoare de 0,2 MB/s ....... Really, Sony? Jocul are 40 de GB.
    La Test Connection imi iese in jur de 50Mbps, tind sa cred ca problema e cu serverele prea aglomerate. Dar totusi.... In ritmul asta ar trebui sa inceapa preloadul la GTA V inca de pe acum...

---------- Post added 08-11-2014 at 11:09 ----------

Am gasit un ghid pe net care sugera setarea manuala a DNS-ului pe PS4, folosind DNS-urile Google ca primary si secondary (8.8.8.8 si 8.8.4.4). A inceput sa zboare download-ul dupa, 7-8 MB/s ..
    Nu știu ce s-a întâmplat cu download-ul... Am încercat si metoda cu DNS-urile Google, la fel de "bine" merge.

10. #9830 SP
    Era binee pe PS3....
    O sa incerc si eu cu DNSul sa vad daca rezolv ceva.

11. #9831 SP
    Are momente...... Ba merge bine, întorc un pic capul și hop, a mai tras juma de giga... Ba trage prost.. Cred ca încărcarea pe servere e de vina, în rest speed testul e ok.

12. #9832 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Voua va merg mesajele? Pe mine deja incepe sa ma enerveze Sony, imi ia minute intregi sa citesc/trimit un mesaj, si pe aplicatia de tel foaaarte rar merge. What the ****?!

13. #9833 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Voua va merg mesajele? Pe mine deja incepe sa ma enerveze Sony, imi ia minute intregi sa citesc/trimit un mesaj, si pe aplicatia de tel foaaarte rar merge. What the ****?!
    nu esti singurul...

14. #9834 SP
    Member MrGad3tGuy's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Same here

15. #9835 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Un post similar thread-uliror de Cod,Fifa,Diablo,WoW si mai sunt cateva....They don`t give a ...! They are too busy swimming in gold coins to take care of the online services !!

16. #9836 SP
    Question.. daca un joc are lansarea marti in US si vineri in UK, iar eu il cumpar de pe Store US, il pot juca pe contul UK inainte de vineri? Sau va merge doar pe cel de US?

17. #9837 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    LoL, buna intrebare. Chiar sunt si eu curios, dar cel mai probabil poti.

18. #9838 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Da , il vei putea juca si pe contul de UK. Cel putin pana acum a mers la cateva zeci de jocuri.

Eventual daca nu se deblocheaza din prima , intra pe contul de US iar dupa pe cel de UK.

19. #9839 SP
    Uite, concret e vorba de AC Unity. Fiind logat pe contul de UK (dupa switch user sau iesind din vreun joc), imi arata ca va fi disponibil in 1d 10h, dar daca il las un pic isi face un refresh si arata 4d 2h..

Oricum, cand dau la info pe joc imi arata ca e valid de marti, 11.11, ora 10:00, deci ma gandesc ca termenul ala cu 4d 2h e doar o informatie trasa de pe UK Store, fara sa aiba legatura cu licenta US a jocului.

20. #9840 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Da stiu , asa face la orice joc dar cand va fi disponibil pe US , counterul de pe UK va disparea complet. Poti sta linistit , marti la 10 il jucam

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.