Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 532 of 903 FirstFirst ... 32 432 482 522 530 531 532 533 534 542 582 632 ... LastLast
Results 10,621 to 10,640 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #10621 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    probabil au avut si oamenii de la sony liber de sarbatori si de aceea dureaza atat sa remedieze problema cred ca de aceea au ales si teribilistii aia sa atace acum ,oricum sunt niste terminati invidiosi

2. #10622 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    Si in 2011 era Pastele parca, cand PSN-ul a fost down mai mult de 1 luna.

3. #10623 SP
    Member jacksonikus's Avatar
    Daca aia vroiau ca psn sa fie offline timp de o luna, o luna era ...

4. #10624 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Really chiar asa greu o fi sa ii caute pe faptasi? Nu le pot monitoriza contul de twitter sa vada de unde sunt logati sa intre peste ei sa ii prinda???

5. #10625 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Quote Originally Posted by tezuka_2014 View Post
    Dar FBI are jurisdictie in afara US?

---------- Post added 27-12-2014 at 22:43 ----------

Pai cine a inceput?
    Eu am zis ca FBI este un SRI al americanilor , fiecare tara are servicii secrete...

6. #10626 SP
    CIA este echivalentul SRI, FBI este un organism federal care nu are omolog romanesc.
    On topic, Sony incepe sa ma calce pe bataturi, e strigator la cer, nu m-am putut conecta niciodata in cele trei zile.

7. #10627 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    eu mi-am gasit si alte ocupatii ,oricum azi si ieri am prins cateva ore cu psn up si cand nu a mers am jucat altceva offline ,maine cred ca se remediaza problema

8. #10628 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Sa ne mai lase cu ieftiniturile gratis de la PS+ si sa investeasca toti banii in reteaua lor de rahat daca vor sa aibe clienti multumiti. Prefer un serviciu de online care sa mearga cat mai perfect si care daca e hackuit, de niste handicapati care nu au altceva mai bun de facut, sa fie pus pe picioare in maxim 24h.
    Ok bun stategia cu jocuri gratis a fost ok la inceput sa atraga cat mai multi clienti, acum ca obliga clientu la plata pt online gaming se schimba putin lucrurile, prioritar este online-ul si dupaia bonusurile, dale'n masa de jocuri si baga bani la greu in retea f.m.m.

9. #10629 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    let's put a face on that lizard (primul video de pe pagina):

Xbox 'Hacker' Reveals Why He Attacked Consoles

10. #10630 SP
    Banned Templier's Avatar
    marfa! acum stiu ce poza sa imprim pe hartia igienica

11. #10631 SP
    Junior Member baad newz's Avatar
    Hai ca o sa avem si un interviu cu toate partile implicate.Ora 4,ora Romaniei.Chiar sunt curios ce o sa iasa.

12. #10632 SP
    LoL a vrut sa ne faca sa petrecem Craciunul cu membrii familiei? Pai cum vine asta? El e bunul samaritean care in loc sa-si petreaca Craciunul cu familia face atacuri la PSN si XBox live? Pe bune? De cand a ajuns un din asta sa judece milioane de oameni care platesc un serviciu pe ce cheltuie banii si cum isi petrec timpul? I-as da 72 de ore la Guantanamo doar pentru ca as vrea sa simta si el durerea pe care altii o simt acolo, to raise awareness cum zice el, dar de data asta prin t*****a lui voi da un exemplu ca t******a e rea, nu ca noi dupa cheremul altora nu putem juca ceva impreuna cu familia de sarbatori.
    Rog un moderator sa cenzureze/stearga postul meu daca este contravenient regulilor forumului dar vad negru in fata ochilor de nervi ca au inceput niste din astia carora nu li s-a uscat inca cerneala pe buletin sa creada ca fac un serviciu alegand pentru milioane de oameni ce sa nu faca de sarbatori.

13. #10633 SP
    Member nutzule's Avatar
    Asta e, trist dar adevarat!
    Sony si Microsoft doar papa bani, s-au facut atat de obeze, lenese, incat au uitat sa se apere.
    Exact ca porcul, se indoapa tot anul, pana in ziua de Ignat, fara sanse de scapare cand apare Matache Macelaru'.
    Din cate stiu profiturile gaming ului depasesc (sau se apropie) de cele ale cinematografiei, dar in continuare, cei 2 giganti stau la mana unor hackeri minori.
    Ce sa zic...
    Inadmisibil ptr MS si Sony (mai ales ca atacul a fost anuntat), bravo acelor copii (da bine la CV cand vor fi recrutati de diverse agentii).
    Poate asa deschidem ochii, atunci cand ne platim abonamentele, cuminti, in turma, ca niste oi.
    Cei care se ocupa de securitatea retelelor, serverelor, sa-si lase demisia, sau seppuku ar fi mai onorabil.

14. #10634 SP
    Junior Member fish07's Avatar
    La voi merge?la mine tot nu vrea!

15. #10635 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Merge dar foarte greu. Ii ia mult până se conectează.

16. #10636 SP
    Banned tezuka_2014's Avatar
    La mine merge instantaneu, conectare prin router cu fir.

17. #10637 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    la mine tot nu se conecteaza, cel putin nu pe PS4

18. #10638 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    si la mine merge.

19. #10639 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Imi zice ca nu am plus
    Asta atunci cand vreau sa intru pe un joc in mp. Asa imi incarca prietenii si toate cele.

20. #10640 SP
    Member nutzule's Avatar
    psvita si ps3 merg online, la ps4 inca se lucreaza, cel putin asa era acum cateva h

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.