probabil au avut si oamenii de la sony liber de sarbatori si de aceea dureaza atat sa remedieze problema cred ca de aceea au ales si teribilistii aia sa atace acum ,oricum sunt niste terminati invidiosi
probabil au avut si oamenii de la sony liber de sarbatori si de aceea dureaza atat sa remedieze problema cred ca de aceea au ales si teribilistii aia sa atace acum ,oricum sunt niste terminati invidiosi
Really chiar asa greu o fi sa ii caute pe faptasi? Nu le pot monitoriza contul de twitter sa vada de unde sunt logati sa intre peste ei sa ii prinda???
CIA este echivalentul SRI, FBI este un organism federal care nu are omolog romanesc.
On topic, Sony incepe sa ma calce pe bataturi, e strigator la cer, nu m-am putut conecta niciodata in cele trei zile.
eu mi-am gasit si alte ocupatii ,oricum azi si ieri am prins cateva ore cu psn up si cand nu a mers am jucat altceva offline ,maine cred ca se remediaza problema
Sa ne mai lase cu ieftiniturile gratis de la PS+ si sa investeasca toti banii in reteaua lor de rahat daca vor sa aibe clienti multumiti. Prefer un serviciu de online care sa mearga cat mai perfect si care daca e hackuit, de niste handicapati care nu au altceva mai bun de facut, sa fie pus pe picioare in maxim 24h.
Ok bun stategia cu jocuri gratis a fost ok la inceput sa atraga cat mai multi clienti, acum ca obliga clientu la plata pt online gaming se schimba putin lucrurile, prioritar este online-ul si dupaia bonusurile, dale'n masa de jocuri si baga bani la greu in retea f.m.m.
let's put a face on that lizard (primul video de pe pagina):
Xbox 'Hacker' Reveals Why He Attacked Consoles
Hai ca o sa avem si un interviu cu toate partile implicate.Ora 4,ora Romaniei.Chiar sunt curios ce o sa iasa.
LoL a vrut sa ne faca sa petrecem Craciunul cu membrii familiei? Pai cum vine asta? El e bunul samaritean care in loc sa-si petreaca Craciunul cu familia face atacuri la PSN si XBox live? Pe bune? De cand a ajuns un din asta sa judece milioane de oameni care platesc un serviciu pe ce cheltuie banii si cum isi petrec timpul? I-as da 72 de ore la Guantanamo doar pentru ca as vrea sa simta si el durerea pe care altii o simt acolo, to raise awareness cum zice el, dar de data asta prin t*****a lui voi da un exemplu ca t******a e rea, nu ca noi dupa cheremul altora nu putem juca ceva impreuna cu familia de sarbatori.
Rog un moderator sa cenzureze/stearga postul meu daca este contravenient regulilor forumului dar vad negru in fata ochilor de nervi ca au inceput niste din astia carora nu li s-a uscat inca cerneala pe buletin sa creada ca fac un serviciu alegand pentru milioane de oameni ce sa nu faca de sarbatori.
Asta e, trist dar adevarat!
Sony si Microsoft doar papa bani, s-au facut atat de obeze, lenese, incat au uitat sa se apere.
Exact ca porcul, se indoapa tot anul, pana in ziua de Ignat, fara sanse de scapare cand apare Matache Macelaru'.
Din cate stiu profiturile gaming ului depasesc (sau se apropie) de cele ale cinematografiei, dar in continuare, cei 2 giganti stau la mana unor hackeri minori.
Ce sa zic...
Inadmisibil ptr MS si Sony (mai ales ca atacul a fost anuntat), bravo acelor copii (da bine la CV cand vor fi recrutati de diverse agentii).
Poate asa deschidem ochii, atunci cand ne platim abonamentele, cuminti, in turma, ca niste oi.
Cei care se ocupa de securitatea retelelor, serverelor, sa-si lase demisia, sau seppuku ar fi mai onorabil.
Imi zice ca nu am plus
Asta atunci cand vreau sa intru pe un joc in mp. Asa imi incarca prietenii si toate cele.
Bookmarks