Doar pastrezi hdd-ul original in caz ca ai nevoie de service
Asta clar.
In alta ordine de idei imi place slim-ul asta, si chiar daca am ratat ofertele de dimineata, avand in vedere ca am vandut PS4-ul vechi cu 850 si l-am luat pe asta cu 300 de lei in plus, imi pare acum o alegere buna.
Pana acum se simte calitatea superioara a conexiunii wi-fi (printre care si faptul ca in sfarsit imi recunoaste conexiunea de 5GHz), jocurile se descarca cu 3-4 MB/s stabil (indiferent de store, si considrand ca se descarca 3 simultan), si nu stiu daca e doar o impresie, dar mi se pare ca se si incarca jocurile mai repede. Am intrat in Bloodborne incredibil de rapid, si abia aparuse un loading screen ca a si disparut. Pe PS4 vechi treceam prin 2 loading screens cu informatii din joc diferite pana sa se incarce nivelul.
Poate fi din mai multe cauze:
-cel din consola veche era obosit
-era nevoie de un "rebuild database" (din cate stiu asta se ocupa si de defragmentarea hard discului din consola)
-era un model mult mai lent (chiar si la astea de 5400 RPM evolueaza tehnologia, si odata cu ea timpii de acces + vitezele de transfer)
mda. foarte probabil. era chiar printre primele modele (avea plate-ul lateral glossy). I-am facut rebuild de destule ori, si mai totusi hdd-ul din aia era cel pe care l-am pus si in slim, de 1tb. so...
Verificati-va conturile de US mai multa lumea a primit un cod random de 10$. Cine nu il vrea il poate si vinde. Cumpar eu cod de 10$
.
https://www.reddit.com/r/PS4/comment...7X&sh=8fb93676
Sent from my iPhone using Tapatalk
Intri din consola pe contul de contul tau de US si vei primi o notificare daca ai codul.
Am si eu o problema cu camera din joc la FIFA17. Tot incerc sa fac dimensiunile dorite si nu iese. Adica nu vad imaginea cum vreau eu. Am incercat toate pozitiile si nimic. O fi devina monitorul? Am un samsung full HD de 60cm, e prea mic pentru FIFA17? Daca iau unul de 80cm ar fi mai bine? Mentionez ca folosesc monitorul de la calculator si ca distanta dintre monitor si mine e de 1metru. Multumesc
Am schimbat rezolutia la playstation, am pus 1080p si e cum doresc eu acum. Cred ca imi iau si un monitor/tv mai mare.
Dacă are cineva un cod de $10 de vânzare, aștept un semn. Sunt interesat
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks