Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 903 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 580 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #1581 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Pira View Post
    Sony - mentalitate japoneza, bun-simt (de aici si cuvantul Onoare folosit des in vocabularul lor), tehnologie high-end.
    Nu uita ca cea mai mare parte din shareholders sunt americanii aia "putori". Daca n-ar fi ei, Sony ar fi scoasa la vanzare.
    Cat despre tehnologie high-end, la fel... nu uita ca de fapt sunt "Made in China".
    Onoarea n-are nicio treaba cu faptul ca tot ce e Sony e overpriced.
    Si legat de bunul simt, sa-ti reamintesc ca cel mai mare hacking din istorie, nu l-a avut nici Microsoft, nici Apple, nici Google... ci Sony. 77 de milioane de conturi furate... iar bunul simt al celor de la Sony ii determinase sa ne tina datele confidentiale in format "plain text". Daca ar fi fost Apple sau vreo companie americana, ar fi intrat in faliment instant din cauza proceselor. Asa... lasa-i ca-s Sony.
    V-am zis si o repet... nu lucreaza niciun zeu la Sony.

2. #1582 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Ai uitat sa punctezi cu stilul de promovare "direct attack".

Eu nu am sa pricep de unde atata inversunare de o parte sau de alta a baricadei. Gamerii ar trebui sa aleaga ceea ce conteaza pentru ei si anume jocurile. Pe mine personal nu ma incalzeste cu nimic ca pe cutie scrie Micro$oft sau $ony daca nu am ce sa ma joc. Momentan stim inca prea putin despre cum si care vor fi jocurile generatiei ce vine.

3. #1583 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Asa-i Grey, inca nu s-a decis castigatorul. Doar ca suntem oameni, si nu rezistam tentatiei de a compara. Mai e lung drumul pana la lansare... dar noi nu putem sta si nu posta nimic pana "de sarbatori". Eu de exp. asa cum se prezinta situatia (azi), am in plan sa-mi cumpar PS4 si probabil Wii U (daca se mai ieftineste).

4. #1584 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu uita ca cea mai mare parte din shareholders sunt americanii aia "putori". Daca n-ar fi ei, Sony ar fi scoasa la vanzare.
    Cat despre tehnologie high-end, la fel... nu uita ca de fapt sunt "Made in China".
    Onoarea n-are nicio treaba cu faptul ca tot ce e Sony e overpriced.
    Si legat de bunul simt, sa-ti reamintesc ca cel mai mare hacking din istorie, nu l-a avut nici Microsoft, nici Apple, nici Google... ci Sony. 77 de milioane de conturi furate... iar bunul simt al celor de la Sony ii determinase sa ne tina datele confidentiale in format "plain text". Daca ar fi fost Apple sau vreo companie americana, ar fi intrat in faliment instant din cauza proceselor. Asa... lasa-i ca-s Sony.
    V-am zis si o repet... nu lucreaza niciun zeu la Sony.
    Ai dreptate, nu am cugetat adanc. Dar sa nu uitam MonkY, nu toata lumea "sapa" ca tine si ca altii de aici de pe forum spre "fundatia" companiei X, asa ca un casual gamer ca mine are ca tinta directa Sony, care vizibil imi ofera mai multe beneficii decat ce-mi poate oferi la ora actuala Microsoft. Si in momentul de fata, fara ca macar sa fi vazut ce ofera in detaliu Sony si al lor PS4, merg din start cu ei, fara nici un dubiu, pt ca la ei gasesc IP-uri de calitate.

5. #1585 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    @Pira: ca o concluzie generala formulata de mine, fanboyismul limiteaza doar propria persoana.

6. #1586 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    @Pira Ip-uri de calitate gasesti si la ceilalţi, mai putine ce-i drept, dar gasesti. Iti recomand seria Gears of War si Lost Odyssey. Cred ca până la urma ar trebui sa revenim la subiect

7. #1587 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    MonkY, cu tot respectul pt tine, treaba asta cu "Made in China" e fumata de mult. Nu mai e nimic ce-a fost odata la nici o companie. Un exemplu bun sunt masinile de brand care se fac prin desert, pt ca mana de lucru e ieftina. Am lucrat la o companie ce se voia a fi serioasa, companie care producea cablaje electrice strict pt Honda si Toyota. Partea electrica din bordul unei masini ca Toyota si Honda era produsa de Maricica si Ileana, care aveau 8 clase terminate (asta era singura cerinta a angajatorului), nici o treaba cu electrotehnica, electronica, etc. Masini care luau foc pe autostrada, reclamatii venite la firma, lunar, cu 2-3 masini cu probleme grave la partea electrica... Mai are rost sa pomenim de electronice si electrocasnice? E la nivel mondial toata treaba...

---------- Post added 23-05-2013 at 03:00 PM ----------

Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    @Pira Ip-uri de calitate gasesti si la ceilalţi, mai putine ce-i drept, dar gasesti. Iti recomand seria Gears of War si Lost Odyssey. Cred ca până la urma ar trebui sa revenim la subiect
    Nu am spus ca Microsoft nu ar avea si ei. Si da, ar fi bine sa revenim la subiect pt ca deja sunt confundat cu un fanboy, ceea ce e gresit si ma amuza. Am prieteni cu Xbox mai multi decat cu PS3, insa eu "m-am dus" la Sony sa continui minunata serie God of War, that's all. Nu ma intereseaza ce mananca si ce invarte Sony/Microsoft, ma intereseaza doar beneficiile si avantajele ce mi le pot ei oferi. Si cu asta vreau sa inchei, nu sunt de mine discutiile astea pt ca ma depasesc. Sunt doar usor inclinat spre Sony doar din motivele mentionate, jocuri care m-au cucerit si connection free (vizavi de MS).

8. #1588 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by Pira View Post
    MonkY, cu tot respectul pt tine, treaba asta cu "Made in China" e fumata de mult. Nu mai e nimic ce-a fost odata la nici o companie. Un exemplu bun sunt masinile de brand care se fac prin desert, pt ca mana de lucru e ieftina. Am lucrat la o companie ce se voia a fi serioasa, companie care producea cablaje electrice strict pt Honda si Toyota. Partea electrica din bordul unei masini ca Toyota si Honda era produsa de Maricica si Ileana, care aveau 8 clase terminate (asta era singura cerinta a angajatorului), nici o treaba cu electrotehnica, electronica, etc. Masini care luau foc pe autostrada, reclamatii venite la firma, lunar, cu 2-3 masini cu probleme grave la partea electrica... Mai are rost sa pomenim de electronice si electrocasnice? E la nivel mondial
    Ceea ce tu omiti in a spune aici e ca Maricica si Ileana nu au nevoie de mai mult de 8 clase pt ca job-ul lor impune mutarea firelor din stanga in dreapta in cadrul unei masinarii care face restul... Hai sa nu extrapolam.

9. #1589 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Ceea ce tu omiti in a spune aici e ca Maricica si Ileana nu au nevoie de mai mult de 8 clase pt ca job-ul lor impune mutarea firelor din stanga in dreapta in cadrul unei masinarii care face restul... Hai sa nu extrapolam.
    Hai mai bine sa nu banuim de capul nostru cum e situatia, ca eu am lucrat acolo cativa ani si Maricica si Ileana trebuiau sa fie atente la ce fire anume introduc in ce componente, pt ca masina sa nu faca "poc". Si cum au fost presate de timp si de gura "lupului", au gafat-o grav, nu 1 odata, de mai multe ori. Un exemplu sarac in detalii, pt ca nu are rost sa fiu offtopic despre responsabilitatile doamnelor de la firma respectiva. Eu termin aici, nu mai vreau sa fac parte din discutii interminabile. No offence.

10. #1590 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Attached Images Attached Images tumblr_mhrna7twqw1s5o3aso9_400.gif

11. #1591 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    asa zic si eu, sa ne mai distram putin:
    original.jpg

12. #1592 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Radem noi, radem, dar parca vad ca si Sony au astfel de suprize frumos impachetate pt. E3.

13. #1593 SP
    Ω Pira's Avatar

14. #1594 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sterge "s" din https

15. #1595 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    Radem noi, radem, dar parca vad ca si Sony au astfel de suprize frumos impachetate pt. E3.
    N-au decat,gamerii o sa i taxeze la fel
    Companiile astea ca M$ si Sony trebuie sa inteleaga ca nu inghitim astfel de lucruri si ca putem sa i taxam acolo unde i doare cel mai tare: punem arici la buzunar
    Prin feedback ul negativ pe care M$ l a primit in urma conferintei sunt convins ca i au pus pe ganduri.
    Mai este putin pana la E3 si acolo zic eu se vor lamurii lucrurile
    In momentul de fata cei de la M$ au pistolul in gura.Sper sa ma insel si atat ei cat si concurenta sa invete din reactiile negative ale potentialilor cumparatori

16. #1596 SP
    Member flightcrank's Avatar

17. #1597 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Quote Originally Posted by chynagods View Post
    N-au decat,gamerii o sa i taxeze la fel
    Companiile astea ca M$ si Sony trebuie sa inteleaga ca nu inghitim astfel de lucruri si ca putem sa i taxam acolo unde i doare cel mai tare: punem arici la buzunar
    Prin feedback ul negativ pe care M$ l a primit in urma conferintei sunt convins ca i au pus pe ganduri.
    Mai este putin pana la E3 si acolo zic eu se vor lamurii lucrurile
    In momentul de fata cei de la M$ au pistolul in gura.Sper sa ma insel si atat ei cat si concurenta sa invete din reactiile negative ale potentialilor cumparatori
    Mi-ar placea sa-ti dau dreptate, dar ma uit la vanzarile call of duty si tind sa cred ca nu dictam noi, ci marea majoritate a "gamerilor". Ideea de a ne taxa a fost pusa deja de ambele companii, deci scapare nu prea o sa avem. Micropayments, dlc-uri existente deja pe disc, online pass sunt doar cateva dintre ele.

18. #1598 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    Mi-ar placea sa-ti dau dreptate, dar ma uit la vanzarile call of duty si tind sa cred ca nu dictam noi, ci marea majoritate a "gamerilor". Ideea de a ne taxa a fost pusa deja de ambele companii, deci scapare nu prea o sa avem. Micropayments, dlc-uri existente deja pe disc, online pass sunt doar cateva dintre ele.
    insa situatia se va schimba daca acel fee ptr rularea jocuriilor used va fi mai mare de 15$;sa zicem pret full...cel putin la mine e vorba de bani..nu voi mai cumpara chiar orice joc;voi astepta review-urile;no day 1 buy..cu alte cuvinte voi cumpara doar jocuri "de colectie"...

si cred ca-s multi ca mine...iar asta inseamna disparitia jocuriilor bune de "plan secund"

19. #1599 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Sarchastic remark begins: - Referitor la Call of Duty Ghost si lansarea pe noua consola PS4, oare si acolo o sa avem parte de un A.I. avansat al pestisorilor din apa sa fuga de noi si oare o sa avem parte de grafica realista cu mizerie sub ungii? Altfel isi pierde orice joc sarea si piperul iar gamerii trec granita la Xbox the One. - End of sarchastic remark

Imi pare rau baieti, de o ora ma luptam cu mine sa nu scriu aceste randuri dar pana la urma bunul simt a pierdut.

20. #1600 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 903 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 580 ... LastLast