Reducere sau voucher dasta 100$?
Nu fa greșeala asta. "Săgețile" nu ofera nici pe de parte aceeași precizie ca si "manetutele"
Salutare !!
Sunt un nou posesor de PS4,sunt pt prima data in tabara PS..pana acum am fost pe xbox360
ca atare sunt novice in domeniu
m-am documentat putin la ce ma intereseaza in special ..si anume, hdd consolei si transferul continutului dupa el
am aflat ca jocurile nu pot fi jucate dupa un hdd extern ca si la xboxone..se poate face doar backup pe extern
intrebarea mea este:
Cum pot face backup la jocuri sau joc(cele digitale)..fara a fi nevoit sa fac backup la intreg continutul consolei (o mare prostie de la sony mi se pare asta) de fiecare data cand vreau sa transfer poate 2 sau 3 jocuri..evident pe un hdd extern
Cu multumirile de rigoare si scuze daca nu sunt prea precis![]()
Se face backup consolei nu unui joc. Iti face un singur fisier cu nume specific.
Vezi aici detalii: Back Up and Restore | PlayStation®4 User's Guide
Sau mai detaliat aici: https://www.extremetech.com/extreme/...s4s-hard-drive
La jocuri poti salva pe USB salvarile si setarile (saved data). Ai detalii aici: Saved Data in System Storage | PlayStation®4 User's Guide
A incercat cineva remoteplay pe un laptop ? AM incercat sa ma conectez, dar dupa toti pasii ecranul pe laptop ramane negru, totul functioneaza daca misc stanga dreapta din controller se misca insa nu vad nimic pe ecran, ce gresesc?
Mi-am pierdut receiverul pe usb de la Sony Pulse Elite. Am citit ca daca as gasi un alt receiver de la alta pereche de Sony Pulse merge pairingul. Are cineva un reveiver pe care nu il mai foloseste? Poate ca s-au rupt/stricat castile. PM please.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Avand in vedere ca eu caut un receiver de la cineva care chiar are castile stricate, nu cred ca se justifica 750 de lei pe varianta platinum. Am o cunostinta care avea castile astea Pulse, s-au rupt insa azi cand am intrebat daca le mai are a zis ca le-a aruncat cu totul.
Am vazut mai devreme o reclama la Playstation 4 pe ProTv si nu era de la Altex sau eMag, pentru ca nu avea niciun pret.
Pare ca incepe sa conteze si Romania in piata asta a consolelor.
Si eu am Slim si nu am primit nimic. Probabil ca doar pe US e promotia
Bookmarks