Si ca tot ne agitam noi pe-aici..
https://www.tweaktown.com/news/63886...500/index.html
Daca tinta pentru PS5, va fi 60 FPS @ 4K.. nu poate decat sa ma bucure. Prefer sa mai intarzie cu ea si sa "livreze" asa ceva.
Si ca tot ne agitam noi pe-aici..
https://www.tweaktown.com/news/63886...500/index.html
Daca tinta pentru PS5, va fi 60 FPS @ 4K.. nu poate decat sa ma bucure. Prefer sa mai intarzie cu ea si sa "livreze" asa ceva.
Salut
De cateva zile tot imi da uneori eroarea pe consola : cablu lann deconectat, saptamana trecuta mia aparut de doua ori.
Am o rugaminte la cineva care are PS4 PRO si jocul CoD WW2.
Se comporta ciudat anumite ipostaze, de exemplu in nivelul "HILL 493" cerul se vede incredibil de pixelat, efectul este ca si cum pixelii ar fi foarte mari si sunt fixati foarte bine pe ecran. Am atasat un filmulet, se poate observa foarte simplu in extremitatile imaginii, excluzand centrul. Acela nu este singurul nivel in care se intampla asta, am mai atasat joc inca un exemplu.
Filmuletul arata ca si cum ar avea un bitrate foarte mic, in realitate efectul este mult mai deranjant, youtube incearca cumva sa corecteze imaginea.
In plus de acest lucru, se intampla ca atunci cand ies din COD WW2, consola sa nu mai trimita semnal catre TV sau sa il trimita cu intreruperi. Am incercat multe jocuri pe aceasta consola iar COD:WW2 este singurul care imi face aceste probleme.
Am fost cu el la service insa acele persoane mi-au spus sa fiu sigur ca are o probelma si ca este posibil sa stea si peste doua saptamani in centrul lor.
De aceea, va rog, daca are cineva posibilitatea sa testeze nivelul HILL 493 sa imi spuna daca se comporta la fel.
PS4 PRO jucat in 4k HDR
Multumesc anticipat!
Pt intreruperi verifica cablul HDMI si daca e ok, schimba portul HDMI la Tv si vezi daca mai face. Si la mine se intrerupea imaginea si era de la cablu, am luat unul cu vreo 50-60 lei si functioneaza perfect de atunci.
Ciudat este ca pe net nu am mai gasit persoane cu aceste problema.
Am cautat pe youtube o secventa care la mine se vedea oribil insa pe YT pare totul normal. Cutscene-ul de la minutul 07:03 . La mine se vedea atat de rau incat aveam impresia ca este o gluma care nu ar trece sub nicio forma de un game-tester de telefon mobil...
Legat de cablu HDMI, cablul este cel original din cutia de la PRO. In orice alt joc se comporta perfect, singurele probleme apar cand dau exit din Call of Duty WW2. Atat.
Nu are nimic, il poti lasa linistit. Stiu pe cineva care nu a mai scos un FIFA din consola de peste un an
In alta ordine de idei, eu daca il scot.. e posibil sa ma apuc de altceva. Asa ca prefer sa-l las in ea, ca motivatie de a termina ceva![]()
Timp nu am, dar trag de mine sa termin ce incep, dar sa apuc sa ma si bucur de joc.
Never, de cand am consola mereu a stat cu un disc ceva inauntru. (+ eu consola nu prea o inchid, mai tot timpul e in rest mode si merge inca ca in prima zi)
Hmm.. mai nou si eu o cam las in rest mode. Chiar ma gandeam daca ii face rau HDD-ului.
Guys, check your emails! Se pare ca sunt ceva reduceri personalizate pe PS Store. Eu am primit oferta asta pe mail:
....Îți oferim un cod de reducere de unică folosință, care-ți reduce cu 40% valoarea coșului. Îl poți folosi la ce-ți dorești tu din PlayStation Store. Când finalizezi cumpărarea, introdu codul personal de mai jos ca să cumperi la preț redus tot ce ai pus în coș.
Ar fi bine să te grăbești: oferta expiră pe 14 decembrie.
Vi s-a întâmplat să vi se restarteze aplicatia de store din consola ? Mi-am băgat azi ochii și m-am uitat prin toate lucrurile pe store și îmi baga freze și ieșea.
da si mie mi se intampla.. deobicei daca stau mai mult de 15-20 minute sa ma uit la unele chestii
Aparent, cu noul update, puteti schimba regiunea PSN store din consola. Valabil doar pentru tarile UE, as far as I know.
Bookmarks