Arata foarte misto , sa speram ca or sa se conduca si bine masinile, nu mai este mult pana departe :x
Printable View
Arata foarte misto , sa speram ca or sa se conduca si bine masinile, nu mai este mult pana departe :x
225 curse in single player
Ard de nerăbdare sa țin R2 apăsat maxim si sa beau o bere rece. Cu cealaltă mana nu voi avea nimic de lucru oricum.
/:)
http://i39.photobucket.com/albums/e1...orly_spock.jpg
ar fi pacat sa-ti pierzi timpul cu asa ceva ,berea se poate bea si fara R2 :|
eu de exemplu mai iau cate o gura intre pauze , uneori ma apuc de o bere si nu reusesc sa o termin din cauza asta
Ce pauze? Tot jocul e o pauza continua.
Playstation Plus Free Games October 2014: 'DriveClub' PS4 Release Date, See Gameplay Trailer [VIDEO] : In the news : Christian Music, Christian Music News, BREATHEcast
Eu ce sa inteleg de aici? Ca il luam gratis? :))
Doar o mica parte
Adica? N o sa ai toate masinile/cursele? Si ca sa le ai tre sa cumperi tot jocul?
Va exista DriveClub PS+ Edition, free dar cu continut limitat - un singur loc (India, cu toate traseele incluse) si cateva masini disponibile. Pentru restul locurilor si masinilor, trebuie cumparata editia normala.
Sau upgrade-ul. Care e 35 uk pounds.
Eu tot ce mi iau iau de pe us. E mult mai ieftin
Altex o arde aiurea ? este deja disponibil?
DriveClub PS4 | ALTEX
eu stiu ca se lanseaza mai tarziu ....
e disponibil la comanda..faci comanda si ti l livreaza pe 8 :) cand se lanseaza..mai mult ca sigur
Mai mult ca sigur ti-l livreaza pe 9-10 :))
Sau deloc
foarte bine ca o sa fie editie "free" pentru userii cu ps+ in felu asta pot testa un joc si sa vad daca merita sa dai banii. Eu nu sunt fan jocurilor cu masini (am fost cand eram mic de tot) dar tot trebuie sa ai un joc cu masini cand ai consola.
Se pare ca-i paste falimentul pe cei de la Evolution Studios dupa opinia d-lui de mai sus. Pentru a evita situatia... hai cu un Motorstorm, zic !
In cazul asta mainile vor fi ocupate si berile raman pt cei care o 'ard' ridicol prin DriveClub.
Hai noroc ! :buddies:
Vad ca sunt 2 variante in Store: Varianta Bundle si Upgradeul pentru PS+ Edition. Din mesajul care il da la varianta Bundle, inteleg ca daca am PS+ nu pot comanda decat upgradeul si voi avea jocul full din 2 achizitii(PS+ Edition si Upgrade-ul).