Înainte sa înceapă cursa apare si culoarea salvata, eu zic ca e foarte ok, factory, club si 4 culori custom, dupa ce iti salvezi cele 4 culori custom poti sa iti alegi mai ușor ce iti place.
Printable View
Înainte sa înceapă cursa apare si culoarea salvata, eu zic ca e foarte ok, factory, club si 4 culori custom, dupa ce iti salvezi cele 4 culori custom poti sa iti alegi mai ușor ce iti place.
Las'ca-ti explic eu cand o sa mai cresti. Deocamdata fa-ti temele: ajungi acasa, te schimbi, faci un dus (si ce mai faci tu ca nu-i treaba mea), deschizi jocul, joci cel putin o ora apoi ma suni/ imi scrii si-mi descrii ce si cum.
@Dant3, am inteles, e cam pe dupa ureche insa se poate face si n-ai optiuni metalice/ perlate etc. E pacat ca la un astfel de renderer nu poti profita putin de modul in care materialele reflecta lumina.Macar acelor decal-uri li se pot aplica vopseluri speciale? Sau totul este "standard"?Acum am vazut ca ai explicat cateva posturi mai sus.
N-ai vrea sa faci tu niste capturi in game pentru a le salva pe un stick si a le uploada aici pe site? :)
Ai culori metalice am scris mai sus ca ai 4 tipuri de culori. O sa încerc sa pun un video pe YouTube :)
bai Alan este contra mah , nu vrea el cu culoarile astea =))
https://www.youtube.com/watch?v=HzypOnklG60
Nu gasesc nici cum varianta free ps+:(
Nu o sa o gasesti pentru ca a fost amanata din cauza problemelor la server.
Citeste aici pentru mai multe informatii:
DriveClub PS+ Edition Delayed by Server Issues
Pai are de unde alege, iar daca jocul e prea prost, aveți concurenta.
@ AlanPoe azi nu cred ca reușesc sa fac un filmuleț, dar poti sa faci tu daca tot ai jocul sau nu am înțeles eu bine?
@Trefla probabil nu e la nivelul FH 2, am vazut ca l-ai cumpărat, vineri dupa ce il deblochezi vei vedea ca nu e chiar cum spun unii. Bine, poate eu nu sunt expert in analiza jocurilor cu mașini si imi place Driveclub. Eu as vrea doua, trei chestii:
1. Vreme dinamica, stiu ca urmeaza patch
2. Câteva pachete free cu mașini din Asia
3. Sa ascult in joc muzica de pe hdd-ul consolei. Aici e mai complicat un pic, nu merg mp3-uri ps PS4 deocamdată.
PS: parca a spus cineva ca nu exista muzica in timpul curselor. Exista muzica, doar ca trebuie activata din opțiuni, e bifata opțiunea off/0%
PPS: daca as avea Xone si ar trebui sa aleg doar un sg joc, as alege sa testez si FH2 si cel mai probabil as rămâne cu el, dar Driveclub nu este un joc deloc rău.
Nu, nu am jocul, comentez doar ce aflu de prin recenzii. De pilda Giant Bomb au un "filmulet" de 45 de minute in care spuneau clar ca fiecare masina are o singura culoare stock afara de "abtibildurile personalizabile". Nu vreau sa bat apa-n piua fix pe chestia cu culorile, insa mi s-a parut ciudat considerand ca oricare alt joc cu masini are aproape toata paleta RGB disponibila, inclusiv materiale simulate (pearlescent, metallic, chameleon etc.). E o chichita, insa venea sa se adauge unei sumedenii de lipsuri, asta-i tot.
De asta si voiam o captura directa de la cineva de aici care-l are, filmulete sunt cu duiumul dar nu redau fidelitatea din joc (poate doar handlingul :evil:) iar prin review-uri sunt capturile publicate de producatori.
Intr-o nota amuzanta, mi-am pierdut rabdarea cu Altex asa ca mi-am comandat Forza Horizon 2 de la shopto.net. Ieri era "ready to be delivered in Helsinki. Am comunicat pe tweeter cu cei de la Royal Mail si mi-au spus ca e o eroare de scanare. Azi au corectat::). Celalalt joc comandat e prin Grecia. Intre timp, FH2 a ajuns la Altex. So I'm having fun, fun, FUN!!!:wall:Quote:
Your item, posted on 06/10/14 has arrived in COPENHAGEN DENMARK and is being processed for delivery
Nu stiu daca esti ironic sau nu cu ce ai spus la început. Eu sunt foarte răcit si poate nu procesez bine unele lucruri :)
E o chestie interesanta cand alegi culorile, apare o simulare cu diferite ore dintr-o zi, in acest fel iti faci o idee despre cum arata culoarea mașinii la amurg, prânz sau dimineața.
Ma retrag la un Coldrex, revin cu impresii in zilele urmatoare si cu un review dupa ce repara faza cu vremea dinamica.
Nu, nu sunt deloc ironic. Pur si simplu incerc sa aflu cat mai multe, de preferat de la cei care au experiente directe cu jocul (ca tine). Restul le-am citit prin recenzii, insa plaja de aprecieri este atat de larga si plina de contraste incat nu stiu ce sa mai cred. Ma bucur ca am adus vorba despre chestia cu optiunile de culoare (despre care realizez ca este ultimul dintre detaliile despre care sa discuti intr-un astfel de joc) pentru ca am aflat ceva despre care aveam info gresite sau incomplete.
Hai cu Coldrexul si cu capturile si sa fii sanatos! :)
Din ce vad, pare ok. Astept versiunea free, sa vad cum se comporta si poate il iau pana de Craciun :D
Se pare ca nu o sa fie versiunea free , cel putin momentan .Sony "temporarily holding back" DriveClub's free PlayStation Plus edition • Eurogamer.net
Recomanda sa mergi aici o sa fie o zona de concurs ( vineri de la orele 18) si o zona de free to play ( vineri de la 18 + -sambata - duminica)
Daca aveti rabdare va recomand urmatorul articol, chiar daca recenzia nu a fost buna
http://www.eurogamer.net/articles/di...4-vs-driveclub
A aparut si video review-ul intarziat pe IGN:
Driveclub - Video Review - IGN Video
Iar ne-au ars cu ps+, 30 de fps din ce am înţeles eu, nu pot ei să scoată mai mult s-au consola...
voi sunteti obsedati de 60 fps se poate scoate 60fps lejer au fost jocuri care l-au facut dar de ce sa faca asta? diferenta notabila nu este, also este un joc nu un tablou, trebuie sa aibe gameplay fain dupa aia poate grafica dar din pacate traim in perioada "grafica face jocul" si asta se vede la cat de mult jocuri de 2 bani apar cu grafica buna
Da, vreau 60 de fps, altfel rămâneam la PS3.
Eu am vrut sa-mi iau season pass desi nu am jucat jocul. Dar nu se poate inca, probabil trebuie sa astept pana pe 10. Am inteles toate punctele slabe si nu ma deranjeaza. Abia astept sa ma joc :)
Tocmai am cumparat upgrade-ul de 40 euro din store si am facut o cursa. Eu venind de la F1 2013 cu un G27 pus la PC (jucand si campionatul codemasters), evident nu prea este asa realist insa chiar arata superb si de abia astept sa mearga serverele calumea ca sa nu joc doar offline. Ma puteti adauga pe PSN (chazy90) daca dati niste ture cand au reparat problema, ca sincer pare mai interesant de GRID Autosport pentru mine.