Jocul se lansează pe 8 in Europa :)
Printable View
Si cei de la Altex mi-au spus ca pe 10 pot sa-l ridic din magazin.
Ideea e alta. Pe 8 apare pe PS+. Eu vroiam sa-l joc pe 4-5-6 Octombrie.
Am dat mail la Altex sa anuleze comanda.
PS: Imi plac jocurile in format retail. Insa acum nu exclud upgrade-ul la versiunea full pe US la 50 dolari.
Pai adu' argumente... de ce crezi tu ca nu o sa fie asa de bun jocul asta?
O sa incerc in real life sa vad cum e.Imi cumpar o bere si ma urc in masina sa fac niste ture.Chiar asa;nu am nevoie de ambele maini ca s-o manevrez.Thanks for the tip guys.:drive:
eu nu am zis ca asa e normal sau recomandat, dar de putut se poate. Ne intalnim si iti arat cum e ..o singura mana si un singur picior ;) (poti sa mi acoperi si un ochi daca vrei:)) )
orice joc pe care nu vrei sa l pastrezi (decat pana il termini) merita retail..pt ca il poti vinde dupa aia ;)
eu nu le iau retail sa le vand , ci sa le am pe raft , o placere ascunsa
#DRIVECLUB pre-loads should have started or will be starting shortly in the US/CA. EU pre-loads start tomorrow & UK will be Wednesday.
You can preload Driveclub right now | VG247
Jocul se lanseaza pe 10 in Europa. Stiu ca s-a facut un pic de confuzie pentru ca echipa care s-a ocupat de Driveclub a tot anuntat peste tot, in toate interviurile, ca se lanseaza pe 8.
Si eu l-as fi luat retail de vinerea trecuta de cand l-am vazut eu la Altex in stoc, insa nu mi l-au dat :). I guess that's it, poate demo digital apoi upgrade digital sau poate retail mai tarziu.
Mâine știu ca se lanseaza in US, dar nu vad nici macar un review, ciudat.
Cand se ridica embargoul pus pe reviewuri, stie cineva?
Ah, e clar daca e vb de embargo, primește note mici, nu cred ca trece de 7 - 7.5
Embargoul pentru reviewuri este chiar in ziua lansarii, 7 octombrie. De obicei asta nu este un semn bun. Sa speram ca nu este asa in cazul de fata.
De data asta nu cred ca are legatura cu calitatea jocului. Unii revieweri care sunt sub embargo au zis deja ca e extraordinar, surpriza anului etc.
Sper, l-am găsit cu un pret bun la un amic :D
Eu mai astept ... nu am vazut nici macar optiuni sa activezi/dezactivezi TCS , ESC , ABS etc doar vai grafica , grafica , so shiny , so pretty 8-}
Sistemul de weather cu care se laudau atat de mult timp nici macar nu e gata dupa un delay de un an .