Mulţumim pt normalitate
Printable View
Mulţumim pt normalitate
Eu cred ca voi fi multumit cu varitanta gratis oferita cu PS Plus :)
Astept GT 7 :)
Imi place mult. O sa-l cumpar in prima zi.
It’s official: you can pay to unlock Driveclub content instead of earning it | VG247
Quote:
“What we’ve done is make sure that the progression system is really straightforward, really simple and gives you access to a lot of content really quickly.
“If you want to unlock a car immediately, you can pay to unlock that car straight away but it’s not a consumable microtransaction. We don’t let people buy Fame, for example and spend lots and lots. The idea is if you want to shortcut things you can do – it’s identical to what we did in Motorstorm RC. So if you played that, you know what we’re doing here.”
Glorious 1080p
Sony PlayStation
Jocul arata fabulos, eu am insa o problema cu rear camera, care pare prea apropiata de masina. Ar trebui sa faca 2 variante cea existenta si una mai indepartata putin.
Late gameplay trailer (capturat in 1080p si 30fps)
http://www.youtube.com/watch?v=2DKb5i9gXf8
In unele momente zici ca-i filmat. Pacat de compresia filmului.
Verifica linkul postat de Rasko mai sus. Acolo vei gasi versiunea ce nu este macelarita de compresia YouTube.
Pacat ca trebuie sa astept vreo 10 minute sa se incarce video-ul :))
Jocul are probleme grave cu texturile , se vad patratele de la o posta chiar de la inceputul filmarii unde ar trebui sa reflecte natura din jur pe tabla masinii .
Eu unul nu vad acele "patratele" grafica si peisajele sunt dementiale, vorba colegului de mai sus parca e filmat.
Tocmai ca acolo m-am si uitat chiar sunt probleme daca te uiti atent la texturi chiar la inceput reflexia naturii pe masina se vad in patratele. Nu degeaba l-au si amânat din prima pana in toamna atunci era si dezastruos .
iti vine sa dai cu masina de gard uitandu-te dupa peisaje. pare foarte aratos. sa vedem ce trasee mai are.
Pot sa spun OMG ?
51 Details About DRIVECLUB on PS4 – PlayStation.Blog
Pff, e clar ca-l cumpar si eu.
eu nu inteleg de ce au investit atata timp in traseu, sunet, vreme, fauna, flora, poligoane, daca jocul nu e un simulator si in ceea ce priveste comportamentul masinilor.... probabil se vrea un concurent pt Forza Horizon, care, din ce stiu, e putin mai arcade decat forza 4-5