Babulu se culca azi la ora 20, se trezeste la 04 dimineata si se joaca 4 ore pana trebuie sa plece la munca. Now that's a phokin plan if you ask me.
Printable View
Babulu se culca azi la ora 20, se trezeste la 04 dimineata si se joaca 4 ore pana trebuie sa plece la munca. Now that's a phokin plan if you ask me.
E prietenul meu din Destiny. Ala rau si agitat de-ti face capul calendar :)
Numa' din Destiny naparstocule? Poti sa-ti iei adio de la palinca de prune!!
Ai dreptate cand vine vorba de Season Pass, dar nu uita ca jocul pe PSN te costa 40€ (asa mi-a spus cineva care are cont PSN in EU), cred ca toată lumea care are un PS4 are si PS Plus. Season Pass-ul parca te va costa 20, deci pana la urma ajungi la 60€ :D.
Din păcate cam asa e, nu l-au terminat, dar eu cred ca are destul suflet, nu e un joc prost si cu siguranță în viitor o sa fie un joc mai bun.
Am mai jucat si azi doua ore, îmi mențin părerea, e un joc de 8 iar ce va urma cu siguranță nu va influenta nota intr-un mod negativ. Daca erau băieți deștepți si harnici adaugau conținutul din Season Pass in pachetul de baza, vremea day one si se apropiau de 9. Gaseau ei alta modalitate sa mai mulga dupa...asa e moda mai nou, din păcate
PS: va aștept cu invitații in club
Buna seara comunitate! Ma intereseaza daca va-ti lovit si voi de problema mea: mi-am facut preorder la drive club varianta 49.99 usd (reducere 10 usd cei cu playstation plus) l-am donwloadat pe consola primara iar pe cea secundara ,surpriza, nu merge ba mai mult daca intru in psn nu-mi apare ca in mod normal la celelalte jocuri PURCHASED ,in conditiile in care pe cea primara il joc fara probleme (sincer .dezastru drive clubul asta la organizare) Un sfat pls!
E un numar maxim? As vrea sa mai invitam un amic :)
Pai stai ba nene ca vreau si eu la voi in club :)) sper ca maine sa primesc si eu jocul :D
Vedem la noapte. Sper să putem să intrăm toți.
Maxim 6 oameni sunt intr-un club.
Momentan pe US nu merge partea de online la Driveclub.
Aseara a mers nitel cat sa creez un club. Oricum clubul e inactiv daca nu sunt minim 2 oameni in el.
Si nasol e ca unele masini se deblocheaza cand atingi un anumit nivel cu clubul.
Ma anuntati si pe mine cand faceti club. Am jocul full pre-downloadat + volan driveclub + season pass in cateva ore. :)
Ramon, astept pareri obiective referitor la T80 sau ce Thrustmaster ai dupa ceva joaca :)
Degeaba va faceti planuri... nici macar acum nu merg serverele. Cel mai enervant e ca cele mai bune masini se deblocheaza pe baza de club level. M-am saturat de multiplayer-ul execrabil sau chiar lipsa de pe PS4.
Serverele astea sunt region based relativ? Adica daca esti pe US esti afectat altfel decat pe EU? Banuiesc ca o logica au, nu sunt toate random asa.
---------- Post added 10-10-2014 at 01:09 ----------
Mda, am jucat Driveclub.
Nu ma asteptam sa fiu dezamagit nici dupa ce am vazut toate reviewurile. Cel putin 3 chestii care ma deranjeaza:
- Masina zici ca e lipita cu superglue de asfalt. E mult prea arcade la faza asta. Si de cele mai multe ori nu e nevoie sa ajustezi directia masinii, ea face snap automat la mers inainte, sa zic asa. Zici ca ma joc un racing game pe mobile
- Peretii aia invizibili credeam ca sunt la o oarecare distanta de drum, insa de cele mai multe ori pur si simplu nu-ti permiti sa iesi de pe asfalt, decat in unele curbe. Iar ciocnirea e complet arcade
- Sunetul e numai un scartait de cauciucuri. Zgomotul motorului zici ca e undeva, in surdina. Mentionez ca am jucat la 3rd person, dar totusi, nu am mai intalnit in niciun joc sistemul asta de parca am dopuri in urechi sau sunt sub apa
Sincer, la toate capitolele astea e mult sub Forza Horizon 2 si chiar si sub NFS Rivals.
Cat despre grafica, care cica e mare plus al jocului, din cele 5-6 curse jucate doar doua mi-au placut cum aratau: una era pe timp de noapte, cealalta undeva cu zapada. Dar alea cu verdeata sau de circuit par complet de plastic. Si am televizor sony, adica na, playstation... sony... se presupune o compatibilitate.
Asta e impresia mea initiala. O sa vad maine mai mult. Si voi incerca si volanul, desi nu cred ca va fi mare diferenta. Tot arcade ramane...
---------- Post added 10-10-2014 at 01:26 ----------
Eu unul astept Project CARS acum.
Well, thanks pt. infos guys. Pacat... dar macar m-ati convins sa astept varianta free. Sa fiu sincer nu ma deranjeaza atat de mult ca e mai arcade (cateodata e nevoie si de asta), sau ca nu are jde mii de masini... insa partea aceea cu zidul invizibil e o limitare demna de anii 2000. Pana si atunci mai puteai iesi un pic in decor... Well, asta e. Asteptam Project Cars si Gran Turismo next-gen ;)
Azi sunt foarte ocupat, am intrat doar sa va spun ca sunteti toti fumati si ca jocul este superb. No bine, hai ca ma grabesc.
pana la urma cand va fi disponibil varianta free pentru ps+ stie cineva? Pe store scrie 10/10/2014 dar inca nu l-am gasit.