Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 9 of 28 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 550

Thread: Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 4

1. #161 SP
    Member legokid220's Avatar
    Absolut. dar e pt prietena mea .. prefera curcubee

2. #162 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Este un user aici pe forum care are ds4 sigilate cu 190 ron buc.Eu am luat de la el o camera de ps4 cu 200 ron sigilata.

3. #163 SP
    Member legokid220's Avatar
    Pai si nu mi-l arati si mie?

4. #164 SP
    Member Dante's Avatar
    sunt si pe mercador la preturile astea

5. #165 SP
    Member dorin_star's Avatar

Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 4

Caut si eu un Dualshock 4 charging station (modelul original , oval) ma ajuta cineva ?

6. #166 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by dorin_star View Post
    Caut si eu un Dualshock 4 charging station (modelul original , oval)
    Poti sa-l iei linistit de pe amazon: http://www.amazon.co.uk/Sony-PlaySta...dp/B00D781PSI/. La noi nu prea l-am mai vazut pe stoc.

7. #167 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    E cineva din Cluj care vrea sa-si cumpere niste thumb grip-uri de pe amazon? Ma gandesc sa ne combinam la o comanda.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...A3P5ROKL5A1OLE

8. #168 SP
    Member Dante's Avatar
    astea se pun peste cele originale sau le pot inlocui cu totul? cele originale se mananca imediat , parca-s facute din plastelina . ce solutii mai cunoasteti pentru problema asta?

9. #169 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    astea se pun peste cele originale sau le pot inlocui cu totul? cele originale se mananca imediat , parca-s facute din plastelina . ce solutii mai cunoasteti pentru problema asta?
    Se aplica peste cele originale , le recomand pe cele de la Orb ce sunt foarte calitative ( 2 seturi la 5 lire cu tot cu shiping ). Ideal ar fi sa se aplice aceste thumb-uri din start pana sa inceapa sa se distruga cele originale .

10. #170 SP
    5 lire cu tot cu shipping? Pe amazon imi dadea mai mult. Catre 10 lire cu tot cu shipping.

11. #171 SP
    Quote Originally Posted by CataPuscas View Post
    5 lire cu tot cu shipping? Pe amazon imi dadea mai mult. Catre 10 lire cu tot cu shipping.
    Daca il cumperi din UK e 5 lire cu totul . Poti sa il iei prin Robert Dinu .

Paste Fericit tuturor de pe forum si celor din afara lui !

12. #172 SP
    Member Dante's Avatar
    ok, got it. si daca prin absurd s-au stricat deja cele originale si nu mai am peste ce sa le pun?sunt prea largi sa le pun direct pe plastic? ce e de facut?

Paste fericit si tie mario

13. #173 SP
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    ok, got it. si daca prin absurd s-au stricat deja cele originale si nu mai am peste ce sa le pun?sunt prea largi sa le pun direct pe plastic? ce e de facut?

Paste fericit si tie mario
    E posibil sa fie largi dar ele oricum nu stau fixe, se pot roti pe axa orizonatala deci nu cred ca te incomodeaza .

14. #174 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    daca au ramas doar plasticele din thumbstick-uri atunci nu mai ai peste ce sa pui gripurile. esti nevoit sa cumperi thumbstick-uri cu totul.
    Layer-ul de cauciuc nu este foarte gros (pe original) chiar si asa, niste gripuri nu-s super fixe nici pe stick-ul original nou, se pot roti usor cu mana. Nu au joc dar nici stick-y nu sunt. Prin urmare mi-e greu sa cred ca niste gripuri puse direct pe plastic vor avea vreo eficienta...
    Poti incerca, oricum va trebui sa le cumperi chiar daca schimbi sau nu stick-urile!

15. #175 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Superglue

16. #176 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    E vreo problema daca incarc un dualshock cu incarcatorul de la Samsung?

17. #177 SP
    eu l-am incarcat pe al meu, pana acum nicio problema.

18. #178 SP
    Daca imi iau acum un alt controller de la altex, pot sa fiu sigur ca materialul de pe thumbstick-uri e acela mai rezistent?

19. #179 SP
    eu cred ca nu...sincer as apela din prima la ORB-uri

20. #180 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Stie cineva pe ce site gasesc, in tara, asa ceva Amazon.com: StarTech.com MUYHSMFF 3.5mm 4-Pin to 2x 3-Pin 3.5mm Headset Splitter Adapter - M/F: Electronics
    dar exact asa, cu cabluri nu cutie cum are Apple. Mersi anticipat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 28 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast