Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 28 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast
Results 141 to 160 of 550

Thread: Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 4

1. #141 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Stie cineva unde pot sa gasesc thumb grip-uri in tara? Am vazut ca la altex e stoc epuizat.

2. #142 SP
    Member legokid220's Avatar
    Salut. am un cablu hdmi cumparat de pe okazii la 30 lei si are mufele aurite..
    acum ma gandeam asa.. sa-l folosesc pe asta pt ps4 sau sa folosesc cel care vine la paket?

3. #143 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Foloseste-l pe cel cu care a venit PS4.

4. #144 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Problema grava cu accesoriile de PS 4 ! Ieri am cautat o gramada , pe la toate magazinele virtuale un controler Red Magna si un Charging station pt PS4 .Peste tot acelasi raspuns "ne pare rau nu mai avem NU STIM CAND O SA MAI PRIMIN "!

5. #145 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Foloseste-l pe cel cu care a venit PS4.
    Monky, eu vreau sa-l schimb. Ma gandeam la modelul asta: Cablu High Speed HDMI pentru PS4 HAMA 115482, Ethernet, articulatie 180°, 2.5 m | ALTEX. Pareri ?

Mersi.

6. #146 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

7. #147 SP
    Multumesc frumos Dant3 dar as vrea ceva din Romania. Nu vreau sa astept pana ajunge la noi.

Mersi.

8. #148 SP
    Member flightcrank's Avatar

9. #149 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Babulu, poti folosi orice cablu HDMI 1.4 fara probleme... eu tot recomand pe cel care vine in pachet din 2 motive:

1. dupa cum ati vazut, multi au probleme cu Blue Light of Death la PS4, datorat de obicei conexiunii cu mufa HDMI (nu intra cum trebuie) - chiar nu poti sti la toate cablurile cat de groasa este mufa... daca intra OK sau nu in PS4. Si atunci prefer sa aleg metoda "better be safe than sorry".
    2. am un feeling ca acel cablu Sony nu respecta 100% specificatiile si e posibil sa fie ready pentru 4K (HDMI 2.0). Din pacate nu am gasit pe nimeni care sa poata confirma sau infirma acest lucru...

Eu am folosit un cablu ProfiGold HDMI 1.4 (pt. ca era deja in receiver)... dar de curiozitate am incercat cu cablul HDMI de la Wii U si inca un Amazon Basics. N-a facut figuri cu niciunul din ele.

10. #150 SP
    Cum adica cablul sony nu respecta specificatiile?

11. #151 SP
    Monky mersi pentru raspuns, dar daca totusi vreau sa-l schimb imi recomanzi ala din link-ul meu sau altceva ?

Si te rog ceva ce pot sa gasesc la un magazin gen Altex, Emag etc

12. #152 SP
    Admin MonkY's Avatar
    legokid220: simplu, e posibil sa fi procedat la fel ca si la PS3... unde desi avea HDMI 1.3a, stia 3D, lucru care nu respecta specificatiile, 3D-ul fiind disponibil de la HDMI 1.4 in sus. De ce n-ar face la fel si la PS4 unde vine cu HDMI 1.4 dar ei sunt "ready" pentru HDMI 2.0?

Babulu: presupun ca ai nevoie de ceva cu mufa care se poate roti (cel putin asa este cel din link). Daca nu iti trebuie neaparat asa ceva, iti recomand totusi ceva cu mufe fixe. E mai sigur in timp.

13. #153 SP
    Atunci da-ne ceva linkuri sa ne cumparam cabluri de calitate te rugam.

14. #154 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by legokid220 View Post
    Atunci da-ne ceva linkuri sa ne cumparam cabluri de calitate te rugam.
    Cred ca m-ai inteles un pic gresit. Orice cablu HDMI 1.4, odata ce functioneaza, e OK. Vorbim de semnal digital, deci aici ori functioneaza... ori nu se vede nimic. Acum, ca unele sunt mai bine ecranate, ca unele sunt aurite, ca altele sunt facute de zici ca trebuie sa treaca prin Apocalipsa... sau ca au cablul mai flexibil si mai usor de instalat, asta e altceva.

Eu am folosit Profigold pentru ca in vreo 10 ani nu am avut un singur cablu de la ei care sa cedeze, care sa nu fie super ok dpdvd calitativ. Sunt un pic mai scumpe insa.

Din punctul meu de vedere Cablu Hama High Speed HDMI Flexi-Slim, plug - plug, plat, Ethernet, gold-plated, 1.5 m (128 RON) este la fel de bun ca si Cablu Delock HDMI 1.4 Flat T - T ecranat, 2M 82670 (26 RON). Difera designul, Hama poate are cablul mai flexibil... dar in rest, veti vedea fix acelasi lucru.

15. #155 SP
    Salut tuturor.. credeti ca ar fi bine sa-mi iau cun controller de aici ?
    Sau daca nu... da-ti un site cu un pret mai avantojos
    Controller wireless Sony DualShock 4 pentru PS4

16. #156 SP
    Member Buyk's Avatar
    Ieri am luat inca un controller de aici , este 16 ron transport in tara si 2 lei in Galati, am mai comandat de la ei si am fost multumit de servicii, tin sa precizez ca l-am comandat sambata si luni la 14:30 m-a sunat curierul in concluzie recomand.

17. #157 SP
    Sigur e totul ok?
    de ce este asa ieftin ?
    Eu mi-am luat cam 2 tepe cu controllere pt ps3 in trecut.
    Sper sa nu fie vre-o versiune fake ..

18. #158 SP
    Member Buyk's Avatar
    Da este ok, poti sa te uiti si aici am postat o poza cu produsul si factura, controlerul il am in mana nu este fake , cutia era sigilata si am garantie si 24 de luni.

Referitor la thumbstickuri nu stiu daca mi se pare sau este adevarat dar la noul controler pe care l-am achizitionat are acel cauciuc ceva mai dur decat controlerul stock cu care a venit consola, poate este doar impresia mea sau posibil sa fi revizuit sony noile controlare

19. #159 SP
    Ms mult.. daca nu fac rost de bani pt o culoare pe albastru am sa-l iau pe asta

20. #160 SP
    Member Buyk's Avatar
    Am asteptat si eu culoarea albastru sau rosu dar se pare ca stocurile sunt epuizate de ceva timp si mi-am cam pierdut rabdarea + ca atunci cand am vazut pretul asta mi-am spus ca nu mai conteaza culoarea e cu 20 ron mai scump ca Ds3, n-am mai stat pe ganduri ca preturile variaza.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 28 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast