Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 28 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 550

Thread: Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 4

1. #261 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by aleksandrel View Post
    salut.am o intrebare..am precomandat un joc de la altex si intre timp a crescut pretul la jocul respectiv...cand o sa imi vina comanda o sa vina cu pretul la care l-am comandat nu asta nou,nu?
    Nu ai primit mail de confirmare a comenzii? Acolo scrie suma facturata.

2. #262 SP
    Member aleksandrel's Avatar
    Da cand intru in cont imi scrie comanda care o am dar nu am intrat pe m-ail ca am o problema cu adresa aceea. Trebuie neaparat sa intru pe m-ail ?ca atunci cand intru in contul de la altex imi arata ca am facut comanda ....am si printato.

---------- Post added 29-05-2015 at 13:29 ----------

am rezolvat....pretul comenzii ramane acelasi cu care ai facut comanda,chiar daca acesta se schimba pe parcurs....
    am facut si eu precomanda la Batman.sper sa merite arata destul de bine...si la God of war am facut precomanda la 149ron si acum e 169 la altex..
    ms tudomith de raspuns,topic inchis!!

3. #263 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    detine cineva jucaria asta? o face alceasi lucru pe care il face incarcatorul original dar la jumatate de pret?

PS4 Duo Charger Dock TRUST GXT243 | ALTEX

4. #264 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Si-a luat un prieten asta si e multumit de ea. Eu am incarcatorul origina. Daca vrei ceva mai ieftin si cu alt desing, poti lua asta.

5. #265 SP
    Junior Member itachi72's Avatar

6. #266 SP
    Member luciteck's Avatar
    ^ The bling level on that

7. #267 SP
    Member seven1994's Avatar
    Imi poate spune si mie cineva,va rog,cati A si cati V scrie pe cablul de ps4?Si daca imi puteti spune si lungimea cablului v-as fi recunoscator.

8. #268 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

cum sa te disperi asa ))

9. #269 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    E doar show

10. #270 SP
    Junior Member boyfromthemooon's Avatar
    E tare tipul... ar fi bun de standup comedy... am ras una buna... mai ales la sfarsit... wipe my ass...

11. #271 SP
    Junior Member vladvlad178's Avatar
    am o problema cu contrellerul cand inclin stickul stang in fata nu mai ia comanda,daca il duc la garantie il schimba cu tot cu consola?

12. #272 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    nu-ti schimba consola, daca se constata defectul iti schimba doar controller-ul.

13. #273 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Stie cineva de unde pot sa fac si eu rost de un stand ca asta ?

14. #274 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Se vand si poti sa-ti faci rost de pe amazon(site-ul nu padurea)! Ai link chiar in descrierea video-ului ce l-ai postat.

15. #275 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Pana la urma sunt sau nu sunt cele mai bune casti pentru PlayStation 4 : Casti gaming SONY Gold Wireless Stereo PS4 | ALTEX ? Si daca nu sunt ce altceva imi puteti recomanda?

16. #276 SP
    Junior Member Vespa's Avatar
    Am o pereche si mi se par ok

17. #277 SP
    Member enemigo's Avatar
    Nu stiu daca sunt cele mai bune, gasesti casti pt PS4 si la 1200 Ron Turtle Beach, daca chiar e. Dar si cele Sony Gold sunt destul de bune. Le-am luat impreuna cu consola, acum un an si ceva si sunt foarte multumit. Party chat voice quality/Mic quality/Singe player sound quality, toate sunt mai mult decat ok. Ai si butoane gen sa dai mai tare la party chat si mai incet la game sound. etc.

Au si o chestie mai nasoala, dar la fel am patit si la cele pt PS3 (Sony Wireless Stereo Headset). Daca tii receiverul lor (dongleul ala mic) chiar in consola, si consola in spatele unui Smart TV care are WiFi built in, sau daca porti castile in apropierea unui Router Wireless (cam juma' de metru, chiar mai aproape), iti poate pica sunetul/conexiunea, se intercaleaza probabil cu wirelessul, ele stiind doar frecventa 2.4 Ghz. Oricum in cazul meu am rezolvat usor problema, am tras de la consola un usb long cord de vreo 1,5 m si i-am scos mufa cu dongleul chiar in fata TVului. N-am mai avut probleme cu intercalarea, poate pica maxim 1 secunda la sesiuni de ~3 ore de joc.

O explicatie mai "pro" aici - "The headset uses the 2.4ghz frequency, the same as Wi-Fi. If your dongle or headset is very close to a Wi-Fi transmitter such as a wireless router or Wi-Fi adapter inside your computer it could cause interference. Try rebinding your dongle to your head set by pushing the reset button on the dongle and then turn on the head set while holding down the mute and VSS buttons. hopefully the headset will bind on a cleaner channel. one other thing you can try is to change the Wi-Fi channel on your router to Channels 1, 2, 5, 6, 9, or 10 If this does not work get a USB extention cable to place your dongle farther away from your computer/router. 2.4ghz also does not penetrate objects very well, if anything is in-between the dongle and the left side of the headset (including your own head!) it could greatly limit the range of your headset so if possible position the dongle on the left side of your body in line of sight of your headset."

18. #278 SP
    Member bdevil's Avatar
    PS4 Duo Charger Cable TRUST GXT222 , de la Altex, nu incarca in modul standby desi producatorul si descrierea produsului (inclusiv ambalaj) sustin ca incarca controllerele in modul standby, nu se inampla lucrul asta. Am vorbit prin mail si cu cei de la Trust si le-am expus problema, si au confirmat si ei ca nu mai functioneaza in modul standby incarcarea. Probabil cei de la Sony au modificat tensiunea pe USB in modul standby cu update-urile de firmware.

19. #279 SP
    Member b615dub's Avatar
    Controllerul merge incarcat si de la PC?

20. #280 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    da, merge.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 28 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast