Da cand intru in cont imi scrie comanda care o am dar nu am intrat pe m-ail ca am o problema cu adresa aceea. Trebuie neaparat sa intru pe m-ail ?ca atunci cand intru in contul de la altex imi arata ca am facut comanda ....am si printato.
---------- Post added 29-05-2015 at 13:29 ----------
am rezolvat....pretul comenzii ramane acelasi cu care ai facut comanda,chiar daca acesta se schimba pe parcurs....
am facut si eu precomanda la Batman.sper sa merite arata destul de bine...si la God of war am facut precomanda la 149ron si acum e 169 la altex..
ms tudomith de raspuns,topic inchis!!
detine cineva jucaria asta? o face alceasi lucru pe care il face incarcatorul original dar la jumatate de pret?
PS4 Duo Charger Dock TRUST GXT243 | ALTEX
![]()
Si-a luat un prieten asta si e multumit de ea. Eu am incarcatorul origina. Daca vrei ceva mai ieftin si cu alt desing, poti lua asta.
Imi poate spune si mie cineva,va rog,cati A si cati V scrie pe cablul de ps4?Si daca imi puteti spune si lungimea cablului v-as fi recunoscator.
E tare tipul... ar fi bun de standup comedy... am ras una buna... mai ales la sfarsit... wipe my ass...
am o problema cu contrellerul cand inclin stickul stang in fata nu mai ia comanda,daca il duc la garantie il schimba cu tot cu consola?
Se vand si poti sa-ti faci rost de pe amazon(site-ul nu padurea)! Ai link chiar in descrierea video-ului ce l-ai postat.
Pana la urma sunt sau nu sunt cele mai bune casti pentru PlayStation 4 : Casti gaming SONY Gold Wireless Stereo PS4 | ALTEX ? Si daca nu sunt ce altceva imi puteti recomanda?
Nu stiu daca sunt cele mai bune, gasesti casti pt PS4 si la 1200 Ron Turtle Beach, daca chiar e. Dar si cele Sony Gold sunt destul de bune. Le-am luat impreuna cu consola, acum un an si ceva si sunt foarte multumit. Party chat voice quality/Mic quality/Singe player sound quality, toate sunt mai mult decat ok. Ai si butoane gen sa dai mai tare la party chat si mai incet la game sound. etc.
Au si o chestie mai nasoala, dar la fel am patit si la cele pt PS3 (Sony Wireless Stereo Headset). Daca tii receiverul lor (dongleul ala mic) chiar in consola, si consola in spatele unui Smart TV care are WiFi built in, sau daca porti castile in apropierea unui Router Wireless (cam juma' de metru, chiar mai aproape), iti poate pica sunetul/conexiunea, se intercaleaza probabil cu wirelessul, ele stiind doar frecventa 2.4 Ghz. Oricum in cazul meu am rezolvat usor problema, am tras de la consola un usb long cord de vreo 1,5 m si i-am scos mufa cu dongleul chiar in fata TVului. N-am mai avut probleme cu intercalarea, poate pica maxim 1 secunda la sesiuni de ~3 ore de joc.
O explicatie mai "pro" aici - "The headset uses the 2.4ghz frequency, the same as Wi-Fi. If your dongle or headset is very close to a Wi-Fi transmitter such as a wireless router or Wi-Fi adapter inside your computer it could cause interference. Try rebinding your dongle to your head set by pushing the reset button on the dongle and then turn on the head set while holding down the mute and VSS buttons. hopefully the headset will bind on a cleaner channel. one other thing you can try is to change the Wi-Fi channel on your router to Channels 1, 2, 5, 6, 9, or 10 If this does not work get a USB extention cable to place your dongle farther away from your computer/router. 2.4ghz also does not penetrate objects very well, if anything is in-between the dongle and the left side of the headset (including your own head!) it could greatly limit the range of your headset so if possible position the dongle on the left side of your body in line of sight of your headset."
PS4 Duo Charger Cable TRUST GXT222 , de la Altex, nu incarca in modul standby desi producatorul si descrierea produsului (inclusiv ambalaj) sustin ca incarca controllerele in modul standby, nu se inampla lucrul asta. Am vorbit prin mail si cu cei de la Trust si le-am expus problema, si au confirmat si ei ca nu mai functioneaza in modul standby incarcarea. Probabil cei de la Sony au modificat tensiunea pe USB in modul standby cu update-urile de firmware.
Bookmarks