Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 28 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 550

Thread: Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 4

1. #81 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Testing reveals just what the PS4's DualShock 4 can and can't control -- PlayStation Universe

Polygon has today published the results of tests regarding what the PlayStation 4's DualShock 4 controller can and can't control, and the results are surprising.

Polygon tested the controller's ability to link up with a variety of systems and then published the results, which were as follows.

"We tested the DualShock 4 on an Android tablet, an iPhone, a PC, Mac, Ouya, PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U and Xbox 360.

The PC synced up with Bluetooth as a generic wireless controller and worked like a charm in Steam's Big Picture mode. The Ouya, Mac and PlayStation 3 all worked using a micro USB cable, though the PlayStation 3's game support was oddly mixed and motion wasn't supported. The Android tablet synced using Bluetooth, but we couldn't get anything to work with the controller. The Vita saw the controller but refused to sync-up with it. Neither the Wii U nor the Xbox 360 wanted anything to do with the controller. (One person did get the 360 working with the controller with some after-market tech.) "

Polygon added: "All of the tests we conducted made use of standard systems and software. In other words, I didn't try any modding, hacking or even any button mapping software outside of what is built into Steam's Big Picture mode."

So even before the PlayStation 4 is launched, the DualShock 4 controller is proving to be a versatile addition to any gamer's arsenal, and this is before any official patches are released to increase the range of what it can do.

2. #82 SP
    Member dtancu's Avatar
    Buun, in sfarsit au confirmat ca tastaturile bluetooth merg pe PS4.
    Cea de PS3 de la Sony e chiar cool, daca avea si butoane iluminate chiar ca merita la pretul actual de la noi.
    In orice caz am luat-o, m-am saturat pana in gat de tastatura on-screen a lui Sony si nebunia de text input de la PS3.

In alta ordine de idei, controllerele de PS4 vandute separat nu vin cu cablu USB pt incarcat. Sper ca macar cel cel inclus cu consola sa aiba un cablu.

3. #83 SP
    Junior Member Gandomyr's Avatar
    Pe pagina produsului pe emag scrie ca vine cu un cablu. Acuma... nu stiu cat de multa baza se poate pune pe ce scrie emag.

4. #84 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Nici Dualshock 3 nu a venit cu fir de conectare, nici Dualshock 4 nu o sa vina daca cumperi controllerul separat; te poti uita la nenumaratele videoclipuri cu unboxing de pe Youtube. Singurul caz in care primesti cablu de incarcare a controllerului este cand iti cumperi consola dar nu este capat de lume fiindca un cablu de incarcare costa aproximativ 18 lei, chiar si cablurile de date a smartphone-urilor pot fi utilizate linistit.

5. #85 SP
    Junior Member Gandomyr's Avatar
    Şi parcă zicea în acel FAQ oficial că merge orice cablu care respectă acel standard, nu trebuie musai să scrie "Sony" pe el.

6. #86 SP
    Banned sickchild's Avatar
    despre tastaturile bluetooth nu se stie nimic inca,nu?

7. #87 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by sickchild View Post
    despre tastaturile bluetooth nu se stie nimic inca,nu?
    Avand in vedere ca PS4 pastreaza clasicul Bluetooth 2.1, cred ca va fi suportata cam orice tastatura de pe piata. Vom sti mai multe dupa ce se va lansa consola oficial.

8. #88 SP
    da, pacat ca cea de pe ps3 nu va functiona, ca design si functionalitate era perfecta.

9. #89 SP
    Member dtancu's Avatar
    Quote Originally Posted by sickchild View Post
    da, pacat ca cea de pe ps3 nu va functiona, ca design si functionalitate era perfecta.
    Ma, voua chiar va e lene sa cititi cateva posturi in urma? Tocmai ce am scris ca merge cea de PS3.
    Toate tastaturile bluetooth vor functiona, mai putin butoanele dedicate de la cea de PS3 (cele care simuleaza controllerul DS3). E in FAQ-ul extins al lui sony US publicat saptamana trecuta.

Citam:

"Generally, PS4 will support Bluetooth keyboards. However, special function buttons that serve as PS3 wireless controller buttons, available on certain products such as the PS3 wireless keyboard, can’t be used. These buttons include: △, □, SELECT, START, L3, L2, L1, R1, R2, R3, ×, ○, and PS button. "

Sursa: PS4: The Ultimate FAQ – North America – PlayStation.Blog

10. #90 SP
    cateodata da, e lene mare

11. #91 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    lenea se manifesta pe tot forumul, nimeni nu citeste macar o pagina in urma. pe topicurile de genul "pune o intrebare primeste un raspuns" cred ca se repeta fiecare intrebare de zeci sau sute de ori...
    functia SEARCH e pentru avansati

scuze de OT.

12. #92 SP
    Member dtancu's Avatar
    Castile Turtle Beach au update de firmware pt PS4.
    Al meu XP510 e deja updatat, au introdus mod PS4 special, merge sunetul din game in Dolby prin casti fara probleme, idem cu PS3.
    Pt chat se foloseste cablu legat la DS4.
    Singurul lucru care mai ramane de facut e conexiune bluetooth la PS4 in loc de cablu pt chat, dar asta depinde de Sony: PS4 nu suporta nici un headset bluetooth la ora actuala.

Deci care vreti sa va luati supercasti pt PS4, mergeti linistiti pe Turtle Beach, au 5 modele compatibile PS4 in prezent.

13. #93 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Da-mi si mie te rog mai multe detalii. Cum se conecteaza castile la PS4? Vad ca are o baza. Are intrare optica din PS4 dupa care face streaming catre casti? Sau se conecteaza prin bluetooth? Apoi tot din casti conectezi un cablu la dualshock4 pt chat? Am citit cateva recenzii pe net si vad ca toata lumea le lauda pt calitatea audio si microfon.

14. #94 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    eu am Astro a40 wireless merg la ps4?

15. #95 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Eu mi-am comandat castile astea de la sony.
    http://www.amazon.com/gp/aw/d/B0087O..._26725410_item
    Am pe cineva care vine pe 10 ian din State. 122 dolari pret final.
    La noi varianta ne Elite Edition costa 549-649 lei.
    Din review-uri par foarte bune. Sper sa mearga si pe PS4 nu doar pe PS3.

16. #96 SP
    Member dtancu's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    Da-mi si mie te rog mai multe detalii. Cum se conecteaza castile la PS4? Vad ca are o baza. Are intrare optica din PS4 dupa care face streaming catre casti? Sau se conecteaza prin bluetooth? Apoi tot din casti conectezi un cablu la dualshock4 pt chat? Am citit cateva recenzii pe net si vad ca toata lumea le lauda pt calitatea audio si microfon.
    Au o baza care se leagă la consola prin cablu optic. Castile se leagă la baza prin radio. Asta e partea de sunet din jocuri filme etc.
    Pt partea de chat, ai doua opțiuni de legare:

-prin bluetooth, dar care nu merge in prezent la PS4. Trebuie update de firmware de la Sony la PS4 ca sa suporte conexiuni pe bluetooth la headseturi
    -prin cablu legat in DS4; cablul e inclus la câști.

Ca si câști, confirm ca sunt superbe.

17. #97 SP
    Member chesterb's Avatar
    1. Merg Beats by Dre pe PS4?
    2. Se poate folosi DS3 pe PS4?

18. #98 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by chesterb View Post
    1. Merg Beats by Dre pe PS4?
    2. Se poate folosi DS3 pe PS4?
    1. Nu, Dr Dre nu a platit licenta si pentru Sony.
    2. Nu.

19. #99 SP
    Junior Member Kel_Sceptic's Avatar
    Salut,

Ca tot vorbim despre accesorii, aveti idee unde pot sa gasesc si eu Camera PS4 in Constanta, sau eventual comanda online (ROMANIA) ?

Multam.

ADD ID: TheScepticOne (pentru BF4).

20. #100 SP
    Member dtancu's Avatar

Totul despre accesoriile consolei Sony PlayStation 4

Pentru sunet se pot folosi orice casti.
    Pentru chat numai casti cu fir legate la DS4, bluetooth nu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 28 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast