Nici mie nu imi apare pe niciunul din store-uri (RO si NL). Care e pretul?
Se pare ca nimeni din europa nu vede pagina, dupa comentariile de aici: Watch the Everybody's Gone To The Rapture launch trailer - PlayStation.Blog.Europe
L-am cumparat eu ieri de pe RO cu 90 lei, am primit si tema dinamica.
Am jucat cateva ore, poti sa maresti viteza de deplasare tinand apasat pe R2 You can actually run in Everybody's Gone to the Rapture • Eurogamer.net.
Grafica este superba, povestea este interesanta pana acum, sa vedem finalul.
Nu este doar un walking simulator si merita jucat, parerea mea.
Așa au spus și de Vanishing of Ethan Carter, hateri. Ti-l recomand și pe ăla, vezi ca am scris un review aici pe forum
PS Daca ai Plus e mai ieftin, nu?
Comparatia cu Ehtan Carter este inevitabila , insa nu este un lucru rau atata timp cat consideri Ethan Carter un joc superb. Everybody's Gone to Rapture este asadar un joc special care desi are mai putine elemente de gameplay , reuseste sa spuna o poveste in asa maniera de te trec fiorii pe sira spinarii.
Inca nu am reusit sa il termin dar de pe acuma pot spune ca ma declar super multumit.
Am terminat jocul, am explorat destul, dar tot cred ca am ratat cateva povesti si nu am gasit toate drumurile secrete.
Superb jocul, singura problema este ca finalul si toata povestea lasa destul loc de interpretat
Nu am inteles foarte bine ce s-a intamplat, dar asta face jocul sa fie si mai frumos![]()
Am terminat si eu jocul ,este foarte bun ,story-ul si soundtrack-ul de zile mari iar finalul te pune pe ganduri il recomand tuturor ce cauta o experienta nu un joc !
---------- Post added 13-08-2015 at 17:58 ----------
Bai, pana la urma merita cei $20? Adica... e mai misto decat Ethan Carter? Ca eu abia pe ala daca as fi dat $20 (noroc c-am primit review code). Sau sa astept sa se ieftineasca? Ador jocurile astea, dar la $20... a bit pricey.
Nu cred ca se poate numi joc, sincer acuma, nu "joci nimica la el".
La Ethan Carter mai rezolvai un puzzle, la asta pauza, personal mi se pare exagerat pretul pentru ceea ce ofera
Eu personal consider ca nu, si de aceea nici nu am luat jocul, daca il poti numi joc.
Am vazut un walktrough de 20min si m-a luat somnul, daca dadeam si banii cred ca spargeam consola.
Bookmarks