Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 145 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 ... LastLast
Results 21 to 40 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #21 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Am incercat acel cod si... Toate produsele din aceasta comanda fac parte dintr-o promotie si nu permit un alt discount
    Sorry... speram si eu ca mai primiti un extra discount

2. #22 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sorry... speram si eu ca mai primiti un extra discount
    Macar sa-l aduca.. Imi pare rau ca nu am comandat de la Amazon cand era day one delivery.

M-am bazat pe Romania si mi-am luat-o iar.

3. #23 SP
    Member palflo's Avatar
    azi mi-au comfirmat si cei de la altex ca o pot aduce in romania prin februarie 2014 cica au primit instiintare de la sony ca in romania apare abia in februarie 2014 singura varianta ramane uk

4. #24 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Macar sa-l aduca..
    PCgarage are o istorie interesanta in ceea ce priveste aducerea produselor din US. Eu de exp. mi-am luat iPad de la ei (tot asa, cand nu era pe nicaieri), care era clar adus din US (avea pana si cartela de AT&T in el). Nu m-a deranjat deloc acest lucru (atata timp cat am garantie in .ro).
    Imi pare rau ca nu am comandat de la Amazon cand era day one delivery.
    Si mie. Chiar am avut pre-order pe amazon.co.uk si am renuntat. De tampit, crezand ca emag si altex isi vor onora macar pre-comenzile.
    M-am bazat pe Romania si mi-am luat-o iar.
    Sa ne fie invatatura de minte.
    Quote Originally Posted by palflo View Post
    azi mi-au comfirmat si cei de la altex ca o pot aduce in romania prin februarie 2014 cica au primit instiintare de la sony ca in romania apare abia in februarie 2014 singura varianta ramane uk
    Nu au primit instiintare de la Sony Romania... ci de la Sony Bulgaria. Acolo se face "legea" in partile astea mai uitate de lume...

5. #25 SP
    Banned alex89's Avatar
    deci vreau sa va spun un lucru.... am sunat la altex il aduc in 2014 au acelasi furnizor ca emag..... am sunat la pc garage si mi-au confirmat ca produsul soseste in 54 zile au alt furnizor . deci in concluzie azi imo voi anula comanda la emag si imi voi cere banii inapoi si ii astept pe cei de la pc garage.

6. #26 SP
    Member Buyk's Avatar
    Clar anulare comanda de la altex , asta nu se numeste precomanda la noi , atat timp cat este available din februarie, upgrade la placa video + ps3 scrie pe mine. Bine ca nu am dat comanda la jocuri , ca veneau jocurile si ma uitam la ele pana in februarie.

7. #27 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    @Buyk poti sa iei de la Garaj .

8. #28 SP
    Member Buyk's Avatar
    In sfarsit veste buna , va multumes baieti, cand ajung acasa dau la garage precomanda , tot respectul pt ei.. M-am lamurit cu emag si altex .

9. #29 SP
    Member dtancu's Avatar
    Asta era problema voastră, ca pana la anul nu merge PSN in restul Europei? De ce, credeați ca lansează Sony PSN Store in România anul asta si nu va merge?

10. #30 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Mda avand in vedere situatia de la noi am facut comanda pe shopto la bundle cu Killzone. Singurul dezantaj e garantia dar sper sa am noroc. Vine si cu TNT-ul in 2 zile maxim deci ar trebui sa fie ok. Pastrez si comanda de la PCGarage si Altex dar nu mai trag mari sperante ca vine la data lansarii oficiale.

11. #31 SP
    Member Buyk's Avatar
    Obs ca la plata ramburs garage percepe taxa , voi cum platiti ? Eu unul sunt din Galati, deci voi lua ramburs pana la urma.

12. #32 SP
    Member Ramon's Avatar
    Quote Originally Posted by bubli-789AD View Post
    Mda avand in vedere situatia de la noi am facut comanda pe shopto la bundle cu Killzone. Singurul dezantaj e garantia dar sper sa am noroc. Vine si cu TNT-ul in 2 zile maxim deci ar trebui sa fie ok. Pastrez si comanda de la PCGarage si Altex dar nu mai trag mari sperante ca vine la data lansarii oficiale.
    Cum functioneaza precomenzile la shopto? Iti ia banii inainte sa trimita, poti renunta din timp etc?

13. #33 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    E o placere sa intri pe thread-ul asta. Deliciu pentru ochi, creier .

Ontopic: Eu prefer sa astept un bundle in cazul in care nu gasim la lansare, decat din surse dubioase.

14. #34 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cei de la Shopto nu trimit console in România. Iti recomand amazon.de

http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00EYZW...AC_SX110_SY165

15. #35 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Acum nu știu ce să zic. Mie mi-au acceptat precomanda și dacă nu mă înșel este a doua consolă pe care o cumpăr de la ei. Poate te înșeli tu :-)

16. #36 SP
    Member Snake's Avatar
    Eu imi voi pastra precomanda la emag. Pur si simplu vreau sa beneficiez de un produs oficial, cu garantie oficiala si toate cele. Am mai patit-o sa cumpar ceva de afara si sa vina defect. Mi-a luat luni de zile si am cheltuit prea mult pe transport pentru a merita asa ceva.

Cu ocazia asta ii las pe cei mai 'cutezatori' sa testeze prima serie de console. N-am chef sa testez YLOD si alte alea pe mine, sau sa ma aflu dupa 3 luni ca e nu stiu ce problema si imi trebuie seria reparata.

Asa am si timp sa vad exact ce joc merita, voi sti ca in 2014 voi gasi jocurile la preturi mai bune. Poate chiar apare si un bundle mai tare pana atunci (cum ar fi cel cu PSV in pachet).

17. #37 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Acum nu știu ce să zic. Mie mi-au acceptat precomanda și dacă nu mă înșel este a doua consolă pe care o cumpăr de la ei. Poate te înșeli tu :-)
    Nu stiu cum ai reuşit, eu cand am incercat sa cumpar de la ei produse hardware aflate in stoc mi-a aparut un mesaj ca nu trimit in afara UK. Nu mai contează, eu zic sa incerci amazon.de cu extra garanţie de la ergo direkt

LE http://www.amazon.de/gp/aw/d/B004TFY...ce-de_txt?vs=1

18. #38 SP
    Junior Member Str3S's Avatar
    eu am sunat astazi la pcgarage si am intrebat daca sunt siguri ca ps4 va ajunge la data specificata pe site, mi au spus ca pot plasa o precomanda linistit ca ps4 va ajunge la data stabilita, cu toate ca eu am facut deja precomanda la ei de cateva zile, doream sa vad ce raspuns primesc .

19. #39 SP
    Member Buyk's Avatar
    Gata am dat o precomanda la PC Garage , l-am prins si cu 48 ron discount ! Mai bine de atat nici nu se poate.

20. #40 SP
    Junior Member Str3S's Avatar
    da si eu am facut precomanda la Killzone: Shadow Fall si Watch Dogs tot la pcgarage!!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 145 FirstFirst 1 2 3 4 12 52 102 ... LastLast