Sorry... speram si eu ca mai primiti un extra discount :(
azi mi-au comfirmat si cei de la altex ca o pot aduce in romania prin februarie 2014 cica au primit instiintare de la sony ca in romania apare abia in februarie 2014 singura varianta ramane uk
PCgarage are o istorie interesanta in ceea ce priveste aducerea produselor din US. Eu de exp. mi-am luat iPad de la ei (tot asa, cand nu era pe nicaieri), care era clar adus din US (avea pana si cartela de AT&T in el). Nu m-a deranjat deloc acest lucru (atata timp cat am garantie in .ro).
Si mie. Chiar am avut pre-order pe amazon.co.uk si am renuntat. De tampit, crezand ca emag si altex isi vor onora macar pre-comenzile.
Sa ne fie invatatura de minte.
Nu au primit instiintare de la Sony Romania... ci de la Sony Bulgaria. Acolo se face "legea" in partile astea mai uitate de lume... ;)
deci vreau sa va spun un lucru.... am sunat la altex il aduc in 2014 au acelasi furnizor ca emag..... am sunat la pc garage si mi-au confirmat ca produsul soseste in 54 zile au alt furnizor . deci in concluzie azi imo voi anula comanda la emag si imi voi cere banii inapoi si ii astept pe cei de la pc garage.
Clar :| anulare comanda de la altex , asta nu se numeste precomanda la noi , atat timp cat este available din februarie, upgrade la placa video + ps3 scrie pe mine. Bine ca nu am dat comanda la jocuri , ca veneau jocurile si ma uitam la ele pana in februarie.
@Buyk poti sa iei de la Garaj .
In sfarsit veste buna , va multumes baieti, cand ajung acasa dau la garage precomanda , tot respectul pt ei.. M-am lamurit cu emag si altex .
Asta era problema voastră, ca pana la anul nu merge PSN in restul Europei? De ce, credeați ca lansează Sony PSN Store in România anul asta si nu va merge? :)
Mda avand in vedere situatia de la noi am facut comanda pe shopto la bundle cu Killzone. Singurul dezantaj e garantia dar sper sa am noroc. Vine si cu TNT-ul in 2 zile maxim deci ar trebui sa fie ok. Pastrez si comanda de la PCGarage si Altex dar nu mai trag mari sperante ca vine la data lansarii oficiale.
Obs ca la plata ramburs garage percepe taxa , voi cum platiti ? Eu unul sunt din Galati, deci voi lua ramburs pana la urma.
E o placere sa intri pe thread-ul asta. Deliciu pentru ochi, creier ;).
Ontopic: Eu prefer sa astept un bundle in cazul in care nu gasim la lansare, decat din surse dubioase.
Cei de la Shopto nu trimit console in România. Iti recomand amazon.de ;)
http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00EYZW...AC_SX110_SY165
Acum nu știu ce să zic. Mie mi-au acceptat precomanda și dacă nu mă înșel este a doua consolă pe care o cumpăr de la ei. Poate te înșeli tu :-)
Eu imi voi pastra precomanda la emag. Pur si simplu vreau sa beneficiez de un produs oficial, cu garantie oficiala si toate cele. Am mai patit-o sa cumpar ceva de afara si sa vina defect. Mi-a luat luni de zile si am cheltuit prea mult pe transport pentru a merita asa ceva.
Cu ocazia asta ii las pe cei mai 'cutezatori' sa testeze prima serie de console. N-am chef sa testez YLOD si alte alea pe mine, sau sa ma aflu dupa 3 luni ca e nu stiu ce problema si imi trebuie seria reparata.
Asa am si timp sa vad exact ce joc merita, voi sti ca in 2014 voi gasi jocurile la preturi mai bune. Poate chiar apare si un bundle mai tare pana atunci (cum ar fi cel cu PSV in pachet).
Nu stiu cum ai reuşit, eu cand am incercat sa cumpar de la ei produse hardware aflate in stoc mi-a aparut un mesaj ca nu trimit in afara UK. Nu mai contează, eu zic sa incerci amazon.de cu extra garanţie de la ergo direkt
LE http://www.amazon.de/gp/aw/d/B004TFY...ce-de_txt?vs=1
eu am sunat astazi la pcgarage si am intrebat daca sunt siguri ca ps4 va ajunge la data specificata pe site, mi au spus ca pot plasa o precomanda linistit ca ps4 va ajunge la data stabilita, cu toate ca eu am facut deja precomanda la ei de cateva zile, doream sa vad ce raspuns primesc .
Gata am dat o precomanda la PC Garage , l-am prins si cu 48 ron discount :evil: ! Mai bine de atat nici nu se poate.
da si eu am facut precomanda la Killzone: Shadow Fall si Watch Dogs tot la pcgarage!!!:D