Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 145 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 105 ... LastLast
Results 81 to 100 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #81 SP
    Admin MonkY's Avatar
    M-ai spart cu varianta mobila... am crezut ca mi-a crapat browserul

Uitati variantele normale:
    http://www.amazon.de/gp/product/B00E...A3JWKAKR8XB7XF
    http://www.amazon.de/gp/product/B004...A1W9KJFUBVU2EZ

2. #82 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sorry, stau doar pe telefon

3. #83 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din pacate nu merge garantia aceea extinsa de 3 ani pentru Romania...

4. #84 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cum nu, inseamna ca m-a minţit... Sau l-au minţit nemţii...Eu am avut un ps3 de 60gb cumpărat de pe otto.de si cand mi-a crapat blocul optic l-am trimis in Germania in garantie.

5. #85 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si livrare vad ca nu au decat standard (7 - 21 de zile)

---------- Post added 10-10-2013 at 23:41 ----------

Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Cum nu, inseamna ca m-a minţit... Sau l-au minţit nemţii...Eu am avut un ps3 de 60gb cumpărat de pe otto.de si cand mi-a crapat blocul optic l-am trimis in Germania in garantie.
    Am incercat acum... spune ca nu e valabil pentru adresa din .ro

6. #86 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    In cazul asta o sa il rog pe el sa cumpere, acolo ajunge produsul in 24h. Daca va avea probleme există Atlassib

7. #87 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Nu stiu despre voi dar eu m-am cam saturat sa fim neglijati, ignorati si batjocoriti ca tara. Cum spunea cineva in prima pagina, primesc PS4 aia din El Salvador (e prima data cand aud de tara asta, sincer) si nu primim noi. M-am saturat si sa ma tot plang de chestia asta, asa ca de acum o sa ignor orice fel de mesaj de genul asta si o sa fiu neutru, termin facultatea si ma car cat mai rapid din *****ul asta de tara.

8. #88 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    ma car cat mai rapid din *****ul asta de tara.
    Vezi cand pleci sa nu nimeresti in Japonia, India, Albania, Turcia, Ukraina, Grecia, Cehia, Ungaria, Belarus, Bulgaria, Azerbaijan, Serbia, Georgia, China, etc... pentru ca nici acolo nu se lanseaza (inca) PS4.

Macar la Sony stim ca e doar un mic delay... pe cand la Microsoft, daca va fi ca la Xbox 360, aleluia!

9. #89 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by CSergiu View Post
    Nu stiu despre voi dar eu m-am cam saturat sa fim neglijati, ignorati si batjocoriti ca tara. Cum spunea cineva in prima pagina, primesc PS4 aia din El Salvador (e prima data cand aud de tara asta, sincer) si nu primim noi. M-am saturat si sa ma tot plang de chestia asta, asa ca de acum o sa ignor orice fel de mesaj de genul asta si o sa fiu neutru, termin facultatea si ma car cat mai rapid din *****ul asta de tara.
    El Salvador - Wikipedia, the free encyclopedia

O sa avem consola in Dec nu te panica Pcgarage o livreaza pe 4-5 Dec .

10. #90 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Speram ca
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    pcgarage o livreaza pe 4-5 dec .

11. #91 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu am facut pe dracu' in patru (a se citi credit "cu buletinu'") si am comandat de-afara. Sorry, nu mai risc eu cu cei de pe la noi... La noi oricum or sa fie ocupati cu Black Friday, sarbatori si alte alea...

12. #92 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    de unde? ai garantia ca trimit la lansare? (ca in multe locuri am vazut ca deja nu mai au stoc pentru 2013 si ti se mentioneaza de la inceput ca primesti consola in 2014).

13. #93 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    de unde? ai garantia ca trimit la lansare? (ca in multe locuri am vazut ca deja nu mai au stoc pentru 2013 si ti se mentioneaza de la inceput ca primesti consola in 2014).
    Amazon. N-am nicio garantie ca trimit la lansare... dar prefer "non-garantia" Amazon la orice ora decat "garantia" firmelor romanesti. Sorry, dar m-a enervat "cacaiala" asta tipic romaneasca. Nene, daca nu esti capabil sa aduci un produs... scoate naibii pre-orderul de pe site. Ma pui sa fac pre-order cu 3-4 luni inainte... eventual imi iei si banii si te folosesti de ei... ca sa ma anunti cu o luna inainte ca nu mai aduci? Frack that!

14. #94 SP
    Member Ionutz83's Avatar
    Eu aveam precomanda la Altex dar azi am facut una si la DOMO.
    Tocmai ce am fost sunat de un reprezentant de la DOMO sa ma anunte ca, consola va ajunge la ei in magazine la inceputul lunii decembrie si m-a intrebat daca este o precomanda ferma.
    Daca o primesc cei de la DOMO in decembrie asa cum spun o sa vedem, eu zic ca nu avem nimic de pierdut (cel putin eu ), plus ca primesti si un voucher de 5% din pretul consolei (90 RON) care il poti folosi la achizitionarea unui joc de PS4.
    Vorba aia: "Om trai si om vedea, noi sa fim sanatosi".

15. #95 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Am dat comanda la emag,altex,domo si pcgarage.Unul din ei trebuie sa il aduca

16. #96 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Am inteles ca cei de la pcgarage il vor aduce. Am facut si eu precomanda la ei. Acum ramane sa vedem.

17. #97 SP
    Junior Member razzv's Avatar
    La care magazin imi recomandati sa fac Pre-order? Vreau sa iau un PS4 si un televizor pt el. PCGarage am auzit ca au confirmat ca il aduc in decembrie insa nu prea am incredere in ei ca firma, cred ca daca o sa vina vorba de garantie o sa strambe din nas.

18. #98 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Domo

19. #99 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Guys... please... nu mai recomandati pe unul sau pe altul atata timp cat nu puteti garanta pentru ei. Nu de alta, dar vine ziua "fatidica" si anunta cel pe care l-ati recomandat ca nu aduce PS4, si il lasati pe om cu buza umflata.

Sfatul meu: faceti precomanda peste tot prin .ro (atata timp cat nu va cere bani avans sau pune cine stie ce conditie contractuala), si cine va aduce primul, acela sa traiasca! La restul dati cancel si aia e.

Acelasi lucru puteti sa-l faceti si pe amazon.de si amazon.co.uk unde nu va ia nimeni bani la pre-order si aveti mai mare siguranta. Preturile oricum sunt cam la fel: emag, altex, domo, pcgarage, amazon... same thing!

20. #100 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu am facut pe dracu' in patru (a se citi credit "cu buletinu'") si am comandat de-afara. Sorry, nu mai risc eu cu cei de pe la noi... La noi oricum or sa fie ocupati cu Black Friday, sarbatori si alte alea...
    Bun venit in club (import). Amazon.de/.fr/.co.uk?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 145 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 105 ... LastLast