Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 15 of 145 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 ... LastLast
Results 281 to 300 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #281 SP
    Member Ramon's Avatar
    Sunt curios daca la transportul de 50£ vine prin curier. Mai ales ca are tracking.

2. #282 SP
    Member palflo's Avatar
    vine cu avionul am vb eu si este aproape 55 lire

3. #283 SP
    Member valentin2007's Avatar
    problema la mine este ca nu am card 3D secure. Am vorbit acum cateva zile cu cineva de pe site si mi-au zis ca nu e nicio problema, iar acum, am intrebat pe altcineva si mi-a zis ca neaparat trebuie 3D secure.

We require all cards being used on the site to be 3D secure. If your card is not 3d secure, it will not be accepted onto the system. I will suggest contacting your bank regarding this and see if you are able to make the card 3d secure.

Regards,
    James

4. #284 SP
    Member palflo's Avatar
    ce este 3D secure?

5. #285 SP
    un sistem de siguranta al cardurilor.

6. #286 SP
    Member palflo's Avatar
    asa vine cardul eu am de la bcr si nu ma intrebat nimeni de 3D secure

7. #287 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Pe amazon.co.uk este ~ 10Lire transportul.

8. #288 SP
    teoretic, sau cel putin din cate stiu, atunci cand este folosit un card 3D secure, inainte de a face plata, trebuie introdusa o parola setata de utilizator. daca nu ai facut asa ceva pana acum, luand in considerare ca ai facut tranzactii cu cardul pe net, inseamna ca nu e 3D secure.

9. #289 SP
    Member palflo's Avatar
    dar mi-a acceptat cardul cei de la shopto

10. #290 SP
    ca ti l-au acceptat e una, si mie mi l-au acceptat. Au facut tranzactia de o lira. Vezi ca ti-am dat ceva pe PM

11. #291 SP
    Member palflo's Avatar
    am vazut si daca au facut tranzactia de 1 lira inseamna ca ti lau acceptat

12. #292 SP
    atunci eu nu mai stiu ce sa cred

13. #293 SP
    Member palflo's Avatar
    nu este cineva sa ne lamureasca??

14. #294 SP
    nu stiu, dar tu ar trebui sa reusesti sa il inrolezi in sistemul 3D secure. La mine din pacate, Bancpostul nu are asa ceva, sau cel putin nu am gasit eu pe internet.

15. #295 SP
    Member palflo's Avatar
    adresa de pe card trebuie sa corespunda cu cea de livrare????

16. #296 SP
    nu. ai adresa pe card? vezi sa dai edit la detaliile cardului asta in cazul ai facut precomanda si vrei sa o pastrezi

17. #297 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by valentin2007 View Post
    teoretic, sau cel putin din cate stiu, atunci cand este folosit un card 3D secure, inainte de a face plata, trebuie introdusa o parola setata de utilizator. daca nu ai facut asa ceva pana acum, luand in considerare ca ai facut tranzactii cu cardul pe net, inseamna ca nu e 3D secure.
    Asa este, cand platesti iti va cere parola setata de tine, de 3D secure. Daca nu aveti un card 3D secure, puteti sa folositi Paypal, fucntioneaza la fel de bine.

18. #298 SP
    Pe shopto nu se poate folosi PayPal la comenzile mai mari de 60 de lire. Asta-i buba

19. #299 SP
    Junior Member albastru's Avatar
    Va saluta un nou coleg de forum care timp de mai bine de 2 luni a citit aproape zilnic acest minunat forum! De abia azi m-am hotarat sa ma inregistrez ca sa "trollez" un pic in legatura cu prima consola pe care o voi achizitiona.

Vazand ca pcgarage si celelalte magazine importante(cel mai probabil si Domo) vor aduce PS4 intr-o luna de primavara sau in cel mai fericit caz in februarie,a trebuit sa anulez comanda si sa ma orientez spre site-urile straine,insa mare problema a mea este ca nu m-am hotarat de unde s-o procur. As lua-o si eu de pe shopto.net dar fiindca nu prea doresc sa cumpar bundle-ul cu un joc mai putin placut mie, killzone ,as vrea sa va intreb daca exista o posibilitate ca acel site sa vanda si varianta simpla PS4 sau macar sa apara pe site bundle-ul cu FIFA 14 inainte de lansarea oficiala? Daca ambele intrebari vin cu raspunsuri negative,sunteti amabili sa-mi recomandati un site care va trimite clientilor consola in maxim 1 saptamana de la lansare?Din ce am citit eu ,amazon uk./ de. nu garanteaza ca ps4 va ajunge la client inainte de craciun.E adevarat?

Ma gandesc si la o alta varianta,aceea de a cumpara consola cu ajutorul unui amic din SUA pe care ,din pacate,nu l-am mai contactat de multa vreme.

Daca ar fi sa cumpar consola din SUA am posibilitatea de a-mi face contul UK pana la lansarea oficiala a consolei PS4 in UE?Apropo de preturile la jocurile din Store,nu cumva in store-ul american preturile sunt mult mai mici decat in cel britanic? Ca de exemplu la lansarea jocului FIFA 14 in US ar trebui sa fie vreo 50 de dolari, iar in UK presupun ca vor fi vreo 45 pounds.Initial m-am hotarat sa fac abonament si sa cumpar jocurile doar pe PSN-ul britanic,dar dat fiind faptul ca preturile la jocuri PS4 sunt exagerat de mari,ma gandesc ca e mult mai ieftin sa cumperi jocurile in dolari.

Iertati-mi intrebarile de incepator pe care vi le-am adresat.

20. #300 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Am primit inca o data confirmarea de la Domo:

"Dorim sa va informam faptul ca produsul dorit, Consola Sony Playstation 4 (500GB), se va livra in prima jumatate a lunii decembrie.
    Livrarea se va face cu un telefon in prealabil din partea echipei de livrari."

Sincer eu o sa astept sa vad ce se intampla. Nu o sa fac comanda la Shopto si o sa aleg sa am incredere in cei de la Domo. Ati putea spune ca sunt naiv, dar hai sa facem un experiment. O ultima sansa data retail-erilor din Romania.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 145 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 65 115 ... LastLast