Am întrebat la gamestore.hu, momentan nu mai au pe stoc, pe 13 decembrie o sa afle și ei.
Am întrebat la gamestore.hu, momentan nu mai au pe stoc, pe 13 decembrie o sa afle și ei.
Consola a fost dispatched aseara si azi dimineata era la otopeni. Sunt programat pentru livrare azi pana seara.
Am avut precomanda la amazon.co.Uk. Din pacate nici ei nu mai au stocuri. Comenzile facute acum vor fi livrate dupa Crăciun în general... Cred chiar dupa 1 ian. Cine nu si-a luat pana acum, eu recomand sa asteptări cu incredere lansarea in romania pt bundle cu killzone la 1900 ron si cu diferenta de bani pe care o dati pt comenzi la unguri va mai luati atunci 1,2 jocuri
Si mie mi se pare ft ok pretul. Cei 1000 ron se pot justifica asa:
250 Killzone
250 FIFA
250 camera
250 extra controller
Plus transport moca![]()
Repet comanda de pe amazon, a fost pentru consola + killzone+fifa+ al doilea controller+camera ps . Pretul pachetului a fost de 485 lire, aprox 2600 ron. Transportul cu UPS cu avion, tracking, garantie ca nu pierde posta romana pachetul a fost 38 lire, aprox 205 ron. Puteam sa aleg pret de transport de 9 lire, livrare prin posta.
Eu zic ca pretul p bundle e ok. Pretul pe transport a fost optional. Luate separat ar fi costat asa: consola 400 lire , jocuri le si controler si camera aprox 198lire
Aveti idee daca amazon.es trimit console in afara tarii lor ? PlayStation 4 - Consola 500 GB + Killzone: Shadow Fall: Amazon.es: Videojuegos <- asta m-ar interesa.
Bookmarks