Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 87 of 145 FirstFirst ... 37 77 85 86 87 88 89 97 137 ... LastLast
Results 1,721 to 1,740 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #1721 SP
    Member cipvas's Avatar
    Comert tipic romanesc...preturi umflate cu compresorul:

BuyGames
    To Me
    Today at 12:16 AM
    Buna ziua,

Datorita comenzilor foarte numeroase la nivel mondial, producatorul a decis lansarea consolei in mai multe etape, iar pentru Romania, data de lansare este de 29 ianuarie 2014. Singura posibilitate existenta este sa aducem aceasta consola prin terti distribuitori pe Romania, ce importa aceste din console din UK, dar cum distribuitorii vor profita de aceasta perioada in care consola nu se va gasi oficial pe Romania, pretul acesteia va sari destul de mult si anume depasind 2400 RON

Multumim.

Andreea *******
    Electronic Arts / UBISOFT / CAPCOM / ACTIVISION / 2K Games Authorized Reseller
    Mobile: 07********
    [email protected]
    Jocuri, magazin de jocuri

2. #1722 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    Nu e tipic romanesc, e business. Preturi in functie de cerere.

3. #1723 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by sol1d View Post
    Nu e tipic romanesc, e business. Preturi in functie de cerere.
    N-ai s avezi asa ceva la amazon sau la firmele serioase. Asta e tipic "business romanesc"... Daca e sa ne luam dupa principiul asta, un GTA V ar trebui sa coste dublu sau triplu, pt. ca a avut cerere mare, nu?

4. #1724 SP
    Amazon e firma aia serioasa care ti-a anulat comanda, nu?
    Si GtaV a costat 300RON deci da

5. #1725 SP
    Member Yanciu's Avatar
    A mai primit cineva sms de la curier dintre cei ce au comandat de pe gamestore.hu?

6. #1726 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Amazon e firma aia serioasa care ti-a anulat comanda, nu?
    Nu mi-a anulat amazon-ul nicio comanda. Mi-au amanat-o pt. ca pe cei de la Sony i-a durut la basca sa faca o estimare si sa produca mai multe console. Si nici macar vina lor nu e, cat a "firmelor serioase" romanesti precum eMag si Flanco unde aveam preorder cu multe luni inainte si ma bazam pe ei. Iar cand ne-au dat lovitura a fost prea tarziu...
    Si GtaV a costat 300RON deci da
    Pai da, la aceiasi "business smart guys" care au facut bisnita. Amazon & Co nu a marit niciodata pretul la GTA V. Si in plus toti cei care am avut preorder l-am primit la timp, la pretul corect. Ceea ce nu e cazul la PS4.

7. #1727 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Sol1d are dreptate in privinta GTA5-ului, foarte multe magazine i-au marit pretul initial dupa cateva zile cand au observat cerinta uriasa, chiar si la noi un anumit magazin care se lauda cu cele mai bune preturi national a facut asa. Daca "estem" prosti si cumparam oricum, ce sa facem?

8. #1728 SP
    Member Ramon's Avatar
    Am primit consola de la unguri. A fost adusa prin Cargus. La pretul vechi.

Cel putin sper ca e ps4 in cutie. Ca am plecat sa mananc acum haha.

9. #1729 SP
    Member cipvas's Avatar
    Cand ai facut comnanda?

...si iti mai arde de mancare?

10. #1730 SP
    Junior Member LEADER PLESCAR's Avatar
    Quote Originally Posted by Yanciu View Post
    A mai primit cineva sms de la curier dintre cei ce au comandat de pe gamestore.hu?
    inca nu, am primit mail aseara ca a fost trimisa

11. #1731 SP
    Member Ramon's Avatar
    Comanda am facut-o vineri pe la pranz.

Pai eram la masa cand m-a sunat curierul, si m-am deplasat 1 minut.

12. #1732 SP
    Member cipvas's Avatar
    Si cand ti-au trimis-o? Cand ai primit mail?

13. #1733 SP
    Member Yanciu's Avatar
    Quote Originally Posted by Ramon View Post
    Comanda am facut-o vineri pe la pranz.

Pai eram la masa cand m-a sunat curierul, si m-am deplasat 1 minut.
    Ai primit ieri sms de la curier ca va ajunge azi consola?sa nu ma trezesc cu ei au ajuns si eu nu am banii la mine

14. #1734 SP
    Junior Member Kel_Sceptic's Avatar
    M-au sunat cei de la 4games sa merg sa ridic consola din Mall. Revin cu feedback dupa ce o instalez.

15. #1735 SP
    Member cipvas's Avatar
    Quote Originally Posted by Kel_Sceptic View Post
    M-au sunat cei de la 4games sa merg sa ridic consola din Mall. Revin cu feedback dupa ce o instalez.
    Intreaba te rog daca au si accesorii de PS4, mai exact camera si suport pentru verticala.

sau stie cineva unde le-as putea gasi? Ungurii mi-au spus ca tocmai la anul o sa le aduca..

16. #1736 SP
    accesorii la 4games au incepand de joi (cel putin asa mi-au zis mie). Si anume cand am intrebat de accesorii am intrebat doar de gamepad-uri suplimentare (presupun ca au sa aduca si celelalte chestii suplimentare pentru PS4, ca au cerere mare acum si is cam singurii din RO care au consola => umfla putin preturile sa profite de moment)

17. #1737 SP
    Member Ramon's Avatar
    Comanda am facut-o vineri la pranz, mail de la TCE ca a fost trimisa l-am primit vineri seara, ieri (luni) am primit SMS ca va fi livrata azi, iar azi la 1:30pm am primit-o prin Cargus.

Cutia nu era sigilata, nici nu stiu daca trebuia sa fie sau nu. In cutie totul intact oricum. Pe langa asta, am gasit garantia si jocul NFS. Total de plata: 2547 lei.
    Attached Images Attached Images img_5152.jpg

18. #1738 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    La mine la gamestore.hu inca imi arata procesare,am primit nu stiu ce prostie de email ieri insa fara tracking number/awb , ce mama naibii se incurca astia si nu trimit la toti la fel ma dispera .

19. #1739 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Cei ce v-ati cumparat consola de la vecinii nostri din Ungaria , aveti si acel PS+ 30 Days trial ?

20. #1740 SP
    Junior Member maivorbim's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Cei ce v-ati cumparat consola de la vecinii nostri din Ungaria , aveti si acel PS+ 30 Days trial ?
    Eu nu am avut.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 87 of 145 FirstFirst ... 37 77 85 86 87 88 89 97 137 ... LastLast