La mine e Japonia, luata de la Altex. Functioneaza perfect !
Am primit consola acum 20 de minute , am instalat-o ..... totu ok ... dau sa intru la store , cere update dau ok , apare download si pe la 70-80 % apare urmatoru mesaj "Cannot connect to the server within the time limit. (NW-31200-6) !?
Sper sa nimeresc si eu una buna, prefer Japonia deoarece e alta calitate dar voi vedea si ms pt raspuns !
Am comandat si eu 2 console de la Altex ieri pe la pranz, le-am platit, am sunat pentru confirmare si acum au sosit. Ambele sunt fabricate in China
Mai este cineva care a facut ieri comanda la Altex online si n-a primit niciun semn de la ei?
Pentru cei care au reusit sa ia trialul de 14 zile de pe uk store. Cum ati trecut la biling information? Ca mi nu mi ia cardul . mentionez ca , contul estevpe uk
Sunt foarte "profesionisti" cei din call center-ul Altex. Am sunat la 7, am stat 20 de minute in telefon pana cand a inceput sa sune, a mai sunat 3 minute si am inchis, pentru ca nu raspundea nimeni. Apoi zic sa mai sun inca o data, sa aleg alta ramura. Zis si facut. Sun, aleg alta ramura, astept in telefon 11 minute, apoi suna o data si inchide. "Super pro!"
Se pare ca cei care au comandat "Consola PlayStation 4 + joc Killzone - Shadow Fall" o vor primii cel mai probabil luni . Eu comandasem initial consola cu tot cu joc , si dupa ce am discutat , am hotarat sa anulez comanda pentru PlayStation 4 simplu care va sosi vinerea asta. Chiar daca as fi platit cu 80 de lei mai putin pentru joc , prefer 3 zile in plus de jucat.
Daca este cineva care a comandat de pe Altex prin linkurile de afiliere CG in ultimele 30 de zile, va rog sa postati aici: http://www.consolegames.ro/forum/f51...s/#post1084323. E imposibil... nu pot sa cred ca NIMENI nu a cumparat prin CG de pe Altex![]()
si consola mea este fabricata tot in china a sosit ieri a luat o din prima fara probleme, va doresc gameplay placut .
---------- Post added 22-01-2014 at 23:24 ----------
azi m au sunat de la altex pt camera si mi au zis ca o sa vina maine sau vineri comanda o facusem de prin noiembrie, consola e de la media galaxy dar tot aia e)
Bookmarks