Super!! @naz dau 2 beri!!! Alegi tu de care!!
si eu am vb la domo tot pe 5 dec mi-au zis ca o vor livra nu stiu ce sa fac sa renunt la shopto voi ce parere aveti ??
Poate pana la jumatatea lui noiembrie avem informatii mai oficiale privind lansarea consolei in Romania. Ca daca pe 15 nov Altex tot nu stie sa dea un raspuns clar, atunci raman pe shopto.
Buna seara!noroc cu voi dragii mei si informatiile postate aici, asa am facut si eu precomanda pentru ps4 la domo.sper ca se vor tine de cuvant si vom avea consolele in prima jumatate a lunii decembrie.pe cei de la altex am incercat sa ii contactez in nenumarate randuri prin e-mail , in cele din urma am sunat dar mi-au spus ca inca nu stiu exact data lansarii consolei in Romania.in cele din urma am facut precomanda la domo, dupa ce am citit mesajele postate de voi.astept cu nerabdare lansarea consolei , ca toti de aici banuiesc si nu numai.inca am ps3-ul si il voi pastra, dar nu l-am mai deschis de ceva timp, m-a prins febra ps4-ului.din pacate nu facem parte din "elita" EU, din aceste motive nimeni nu stie exact cand va fi lansata consola in acest stat.chiar citisem in mesajele din urma, ca nu este Romania tara in care sa se faca cozi la magazine la lansarea unor produse ca ps4 iphone, etc.cu toate acestea mi se pare un pic tras de par sa mergi sa stai in fata magazinului sa pui mana pe un telefon sau in cazul de fata o consola,imi doresc, intr-adevar cu ardoare sa o am in posesie, dar asemenea cazuri mi se par un pic exagerate.probabil ca, fiind obisnuit cu faptul ca lumea nu se va inghesui sa dea 1800-2000 de lei pe o consola, pentru ca, sa fim realisti , sunt foarte multi care nu isi permit, iar o mare parte din aceea ce isi permit nu sunt interesati. sa speram la bine si sa ne auzim sanatosi cu consola ps4 in posesie...anul acesta![]()
2014 in Romania oficial - PlayStation 4: The ultimate FAQ – PlayStation.Blog.Europe
- PAL Markets:
- November 29th, 2013. (Australia, Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Spain, Sweden, Switzerland, the United Kingdom)
- December 13th (Czech, Hungary, Slovakia, United Arab Emirates, Saudi Arabia, Kuwait, Qatar, Bahrain, Oman)
- 2014: (Iceland, Lithuania, Latvia, Estonia, Croatia, Slovenia, Serbia, Romania, Bulgaria, Kazakhstan, Ukraine)
eeee...nasol atunci.ne mutam la shopto comenzile.aiurea ,cam nasol....pacat ca traim intr-o tara de ... Pana si ungaria va avea inaintea noastra consola.Suntem jos de tot... nu mai spun nimic.
Chiar nu-nteleg de ce va tot grabiti sa va luati PS4 si nu asteptati macar cateva luni sa apara in Romania/sa apara jocuri pe platforma.
Generatiile actuale (PS3 & X360) in continuare sunt extraordinare.
jucam jocuri pe consolele astea de 6 ani, vrem ceva nou
---------- Post added 31-10-2013 at 09:47 ----------
mai devreme m-au sunat cei de la domo si au spus la fel, in prima jumatate a lunii decembrie, am zis ce e ok daca ajunge pana atunci e bine, precomanda e facuta, nu e platita, in caz de ma razgandesc nu trebuie sa ma cert cu nimeni![]()
Va multumim pentru ca ati ales Domo.ro*Dorim sa va informam faptul ca produsul comandat, Consola Sony Playstation 4 (500GB), se va livra in prima jumatate a lunii decembrie.Intr-adevar, lansarea produsului va avea loc la sfarsitul lunii noiembrie, in Europa.Informatii cu privire la data de livrare exacta, va vor fi furnizate imediat ce produsul va intra in stocul magazinelor noastre.Livrarea se va face cu un telefon in prealabil din partea echipei de livrari.*Pentru alte informatii, va stam in continuare la dispozitie!
Le-am mai dat si eu un mail. Le-am pus link-ul de pe blogul PLaystation si informatia cum ca in Romania se va lansa in 2014 si i-am intrebat din nou, bazat pe noile informatii oficiale, daca sunt siguri ca vor putea livra produsul in Decembrie. Sincer sper sa primesc o explicatie mai putin "robotica".
Fondatorul si cel care a fost CEO pana anul acesta e ungur, plus ca au cumpărat cu ceva timp in urma o retea de magazine(ElectroWorld) in Ungaria, pt a fi concurent direct cu cei de la MediaMarkt. Iar cum cei de la MediaMarkt aduc produsul respectiv in proporţie de 100% mi-e greu sa cred ca principalul lor concurent nu o va face.
PS Noi si bulgarii avem Technomarket
LE: la unguri nu mai gasesc ElectroWorld(faliment?) dar la cehi vad ca e apare consola incepand cu 13-12-2013
http://www.electroworld.cz/search?WF...ID=Playstation
Eu care in aceasta saptamana am obtinut de la banca noul card 3D Secure si am transferat suma de bani de la un cont la noul cont,eram absolut convins pana ieri ca voi achizitiona consola PS4 de pe shopto.net dar dupa ce am facut niste analize si o "rasfoire" ale paginilor de pe acest forum si in tot internetul,am decis in final sa cumpar consola de la DOmO. De ce am luat aceasta decizie,o voi scrie.
@Dante are dreptate in ceea ce scrie, pe langa faptul ca este o companie condusa de un maghiar, 75% din actiuni au fost vandute in 2007 unei companii britanice. Avand legaturi directe cu UK ii este mai usor sa cumpere consolele direct de acolo ,in caz contrar va apela la o retea de magazine din Ungaria care e foarte apropiata magazinului DOMO. In cel mai rau caz daca se intampla ca Domo sa nu primeasca PS4 din UK,in mod sigur va primi consolele dupa sau inainte de data de lansare de 13 decembrie din Ungaria.
Plus ca mai economisesc vreo 500 lei fata de 2300 cat as fi dat pe shopto.net,iar cu acesti bani voi lua cel putin 2 jocuri.Un alt avantaj major este ca garantia o sa fie de 2 ani.Singurul dezavantaj este ca trebuie sa astepti minim 1 saptamana sau maxim 3 saptamani de la data lansarii in UE ca sa primesti consola de la DOMO.Cu toate ca eu sunt extrem de nerabdator,voi incerca sa astept 1 sau 2 saptamani.Daca se intampla ca Domo sa ne anunte ca nu va primi consolele,voi face imediat comanda pe shopto.net chiar si cu transportul de 50 lire.
Bookmarks