pai si de ce nu scrie ceva ,oficial, pe siteul altex ?!
sau nu e vorba de altex.
pai si de ce nu scrie ceva ,oficial, pe siteul altex ?!
sau nu e vorba de altex.
Consola vine in Ianuarie acum :x
---------- Post added 17-01-2014 at 20:46 ----------
De Altex vorbesc , nu pot spune nimic , lansarea este in 29 , de ce crezi ca apare " La comanda" in loc de precomanda , cred ca o au deja in stoc . Am mai observat asta la jocurile Sony God of War Ascension , Gran Tursimo 6 , cu 1-2 saptamani inainte de lansare din status precomanda il modifica la comanda ! Ex. La Grand Turismo dupa ce au modificat statusul din precomanda in la comanda , cu 12 zile inainte de lansare ,am mers cam la 3 zile in magazin si aveau jocul deja , dar nu il puteau scoate la vanzare , trebuie sa respecte ziua lansari .
Stiu man, era o gluma :))
Da era sa provoci la uni crancks.... :))
:)))
Serios. Eu cred ca au stoc pe 29/01 pt absolut toata lumea. Cand ai cerere estimezi cat vei vinde si nu ti permiti sa lasi stoc gol. Alimentezi toate locatiile. E absurd ce am mai citit p aici....
...pai nu vezi ce se inghesuie lumea sa raspunda :)
Salutare baieti.Am si eu cateva intrebari la care as fi bucuros sa imi raspundeti:
1.Sotia ma intreaba daca PS4 citeste filme BluRay,tip DVD...dar sa nu fie cumparate din magazin.Pe cand aveam PS3 scriam filme tip DVD pe PC si ne uitam la Tv la PS3.
2 Ea are foarte multe filmari de la nunti si alte cele care vrea sa le vada si nu am stiut sa ii raspund daca le poate viziona pe PS4 pentru ca nu am vazut niciunde specificatiile din acest punct de vedere pe nici un site care aduce consola.(tin sa mentionez ca erau filmari care PC nu le putea deschide iar PS3 le lua instantaneu)
Va multumesc anticipat.
Edit : Imi cer scuze.Postarea a fost editata.Citeste DVD-uri insa nu citeste CD-uri.Imi cer scuze.
De unde va comandati jocurile pentru PS4?
Ati gasit undeva mai ieftin de ~280 ron/joc?
gasesti si aici pe forum mai ieftin la sectiunea bazar
Eu unu le-am cumpărat in varianta digitală dar de acum le iau la sh e diferenta cam de 100 lei
Am cumparat ieri AC Black Flag de la emag cu 230 ron si livrare in aceeasi zi.Era redus pe site si primisem si pe mail cod de reducere.Cred ca toti care avem cont la ei primim periodic pe mail coduri de reducere
as avea si eu o intrebare .. daca pe data de 29 se vor gasi console ps4 in magazine .. expuse pe raft :D .. stie cineva ?
Poate ca da, poate ca nu, traim cu speranta ca vor fi :-)
nu prea cred, in 29 magazinele se vor axa sa onoreze precomenzile. Doar la Emag sunt precomenzi de ordinul sutelor (chiar 700+) ;)
am inteles :) .. multumesc oricum xD
am inteles de la cei de la altex ca precomenzile sa vor onora saptaman asta care vine si pe 29 ps4 o sa fie in raft probabil daca nu or sa fie foarte multe precomenzi
buna seara, am discutat astazi cu un angajat de la media galaxy si mi a spus ca de sapt viitoare incep sa onoreze precomenzile dar inainte cei care au facut precomada vor fi sunati in legatura cu livrarea...vom vedea daca sunt doar vorbe.
cine are facuta precomanda la emag??sunt careva informatii?