Ati vazut pretul la gamestore.hu? Bundle cu Killzone 2 790.83 Ron? Poftim?
Ati vazut pretul la gamestore.hu? Bundle cu Killzone 2 790.83 Ron? Poftim?
Just lolz
Gizas ce profitori... 28 mil??! Doamne fereste..
Le-am dat un mail sa-i intreb de obraz.
era normal sa-l creasca. sunt niste profitori. daca intrati pe gameshop.hu (care vinde numai pe piata din Ungaria) o sa vedeti ca nici ei nu au avut stoc in ziua lansarii. practic, furnizorul care ar fi trebuit sa trimita tuturor retailerilor din Ungaria le-a dat teapa si edigital nu a fost un caz singular. in aceste conditii, daca gamestore va avea in zilele urmatoare console pe stoc si va fi practic singurul (sau poate unul dintre putinii din Ungaria) cu stoc, atunci e "normal" sa umfle pretul in halul ala. it's just business.
Daca comand de pe amazon.co.uk trebuie sa platesc doar cu cardul, in avans?
Se mai aude de vreun restock pe undeva, ceva?
@remaKE Platesti inainte de procesarea comenzii.
Nu vreau sa se considere ca fac reclama, dar...
PREMIERA IN ROMANIA!!! NOUA CONSOLA SONY PLAYSTATION 4! STOC LIMITAT! PS4 + CALL OF DUTY GHOSTS + EXTRA CONTROLER + BONUS! - Okazii (139624026) . Just lol...
Sa dau zilele astea comanda pe amazon.co.uk sau sa astept lansarea in Ro?
Bine ca mi-am luat din timp si ca nu am ezitat sa comand PS4 in momentu cand am auzit ca ajuns primu batch pe stoc la gamstore.hu, am dat pe bundle-ul cu Killzone 2265.
Nu-mi vine sa cred ce greu se gaseste PS4 acum, chiar nu ma mir ca gamestore a scumpit in halu asta consola, cum zice si Hostile, business is business si e clar ca un lucru rar are pret mare sau ii creste pretul cu cat este cerere mai mare.
Vezi piata diamantelor Antwerp Diamond Bourse - Antwerp Diamond Bourse Beurs voor Diamanthandel sau a fantanilor in Africa What’s The Cost : Water Wells For Africa :D Hai ca glumeam.
Sa fim seriosi... niciun magazin serios nu a marit pretul. Asta e bisnita "curata" (sau am putea-o numi specula), atata timp cat producatorul (Sony) livreaza consolele la acelasi pret. Ca exemplu amazon & co le vand la acelasi pret, desi epuizeaza instant stocurile de cum vin...
Amazon si daca ar vrea nu si-ar permite sa vinda consolele la un pret mai mare de 399 USD, probabil SONY nu le-ar mai furniza niciodata produsele lor.
Altfel sta insa treaba in magazinele astea mici care pun mana pe console cine stie de unde si pe ce cai, precis nu direct la frunizorul autorizat. Ce se vindea la gamestore erau console facut pentru UK, aveau stecher cu 3 pini.
Sa fim seriosi, traim intro lume unde totu se invarte in juru banilor si ii inteleg perfect pe cei de la gamestore.
Eu unu acum nu as da atatia bani pe consola, m-i se pare si mie exagerat , dar daca au cui vinde, sa vanda. Bundle-ul la 2265 a fost ok, am vrut sa pun mana mai repede pe consola si am zis ca decat sa mai astept 2-a luni pana la lansarea in RO mai bine pierd sau dau mai mult cu circa 2 mil mai mult si o am acasa.
Prin abusrd vorbim, sa ai acasa cateva zeci de console le-ai da la 1800 RON? Cat va fi pretul oficial la noi?
1799 si 1999 pentru bundle Killzone.