Mi-a ajuns si mie acum consola plus al doilea controller, camera si charging station. A venit cu nemo express. Sper sa fie totul ok. Deocamdata o las la decongelat.
Mi-a ajuns si mie acum consola plus al doilea controller, camera si charging station. A venit cu nemo express. Sper sa fie totul ok. Deocamdata o las la decongelat.
Pentru certificat de garantie am mers cu factura in magazin Altex si mi-au completat acolo un certificat emis de altex, cu sigla lor si scris mare 2 ani garantie, iar unitatea care asigură service-ul este complet electro service srl.
Doar factura.
---------- Post added 24-01-2014 at 13:12 ----------
Probabil ca nu-s astia ?!Reparatii turbine Electro Service:p
Dupa confirmarea comenzii telefonic ar trebui sa primesti ceva email cu detalii referitoare la trackingul coletului (AWB) etc ?
Eu n-am primit niciun mail de la ei. Am sunat la relatii cu clientii sa ii intreb cand se face livrarea, asta ieri. Iar astazi am sunat de dimineata, cand o pusesera la curier si mi-au dat si AWB.
E introduceam AWB -ul la nemo expres pe site, nu mi-l gasea in baza de date si peste 1 ora era curierul cu consola sa mi-o livreze.
Am gasit controller DS4 la sub 250 de lei pe vexio.ro. Stiti vreun loc unde e mai ieftin de atat?
Mda, tocmai ce am vb cu cei de la Altex la telefon. Mi-au spus ca bundle-ul cu killzone se livreaza la inceputul saptamanii viitoare, apoi dupa cateva secunde imi zice tipa de la telefon "mai sigur pe marti - miercuri" , adica pe 29. Dupaia a incercat ea sa imi explice ca ele sunt pe stoc dar data de lansare e 29,etc. I-am mentionat ca pe site au spus ca precomenzile se vor onora cu cateva zile inainte, dar operatoarea a inceput sa ocoleasca subiectul. Foarte tare! A concluzionat prin a-mi zice sa mai incerc cu un telefon maine de dimineata. CLAR.
a ajuns si la mine , tot altex
sergiuxxx poti sa imi spui la ce numar ai sunat?
Tocmai a ajuns si la mine consola , tot varianta simpla , asa cum am zis intr-un comentariu anterior .
Consolele cu jocul KillZone vor ajunge luni cel mai probabil asa cum mi-a spus si operatorul.
Mie mi-au dat awb si nemo habar n-are de el:what:
Dar nu ati primit pe mail ziua si ora livrarii? De la Altex?
Eu n am primit, am luat cu forta, am tras de ei, am trimis mail.... si ntr un final am primit awb. Acu trag d aia la nemo :D
Si eu primit AWB de la Altex dar pe site-ul Nemo zice :
Status: Numarul de comanda: [...] nu este inregistrat in baza de date
Am totusi speranta ca imi ajunge consola maine :) doar nu inventeaza Altexul AWB-uri
Eu am sunat la nemo in zona mea si ii mai sun si maine. Pana o iau de la ei....
Din cate stiu, pe site-ul celor de la nemo abia a doua zi e activ awb-ul.