Asteptam ca nu avem alternativa
Eu sper sa nu faca charge decat inainte de dispatch. Pt ca daca aud ca Domo chiar o aduce la mijlocul lui decembrie, si in jur de 7 decembrie incat nu m-au charguit, o sa cancelez.
I-am intrebat daca granteaza livrare in max 5 zile si a venit un alt angajat si mi-a raspuns dupa cum urmeaza:
Adica vine in 2-5 zile, sau 1-2 saptamani. Pt. ce le platim 50 lire transport nu stiu...Quote:
HI,
This would be within 1-2 weeks. This is all dependent on the courier service. This is the time frame they stipulate but this is not confirmed that it will take this long.
Regards,
James
Raspunsurile lor par sa-mi arate ca ei vor sa dea mai intai consolele celor din UK si abia mai tarziu vor trimite clientilor din afara UK ,asta doar daca stocul mai va mai fi disponibil. Totusi datorita relatiilor foarte bune cu Sony stocul nu va ramene mereu gol,dar ma indoiesc ca ar putea sa faca fata unei munci colosale,acela de a trimite zeci de mii de pachete in intreaga lume intr-o saptamana. Daca ar fi fost o companie de talia lui Amazon n-ar fi existat nicio problema in aceasta chestiune. Avand in vedere ca exista o cerere uriasa,orice client decat sa primeasca consola anul urmator ,el ar trebui sa se multumeasca si cu o intarziere de 2 saptamani.
asta in cazul in care nu apar in decembrie in romania.si asta ar insemna ca va fi cam aceeasi data cu cea in care vor fi livrate cele cumparate de pe shopto.
incerc si eu sa ma amagesc ca vor aparea si aici in decembrie:)) si tot repet..autosugestie..scriu aici sa-mi para mai credibil:))
eu mi-am luat concediu din 15 decembrie. atat de bine functioneaza auto-sugestia si atata incredere oarba am in Domo :))
Am vorbit la Altex pe 29 au consola in magazin . Jocurile le aduc cu 1 saptamana mai devreme .
Eu v-am spus ca vor sosi si la noi:p. Jocurile au preturile la fel, săriţi cu precomenzile:D
Asa mai merge!Daca era la telefon,n-as fi mai avut 100% incredere dar cum ai vorbit cu un angajat fata in fata,acum sunt absolut convins ca se vor vinde PS4 in mai multe magazine romanesti incepand cu 29 noiembrie.
Iti multumesc mult pentru aceasta veste minunata.
De ce ar fi mai ok ca vorbesti cu un angajat fata in fata decat telefonic sau in scris?
salut, am facut azi o precomanda la ps4 pe mediagalaxy si apoi am sunat sa intreb cand voi avea "nava" langa tv... mi s-a raspuns ca cel mai tarziu a doua sapt din decembrie... deci, e binisor!