Jocuri erau?
Am sunat acum cateva ore la Altex sa ma interesez de fifa 14,si mi-a spus ca transportul cu jocurile e blocat pe undeva (din cauza nametilor)si nu a ajuns la Bucuresti.Banuiesc ca acea masina nu aduce numai Fifa 14...deci nu poate merge nimic cum trebuie in Romania!
De unde imi pot lua si eu un cod pentru 12 luni playstation plus ?
la Carrefour Galati....au zis ca masina ce trebuia sa aduca ps4 a ramas intelepnita pe la Urziceni!!:(
Eu am cumpărat de aici jocuri, au prețuri OK: http://www.game-shop.ro
La Media Galaxy Orhideea: Killzone, Cod, Battlefield, NFS, Knack, Fifa (pe raft).
Am o intrebare daca sunteti buni si imi puteti raspunde:
Daca ma inregistrez la EA Sport cand imi vine jocul cu contul de USA ce avantaje am in plus in afara ca pot juca online? in dtrimentul contului de Romania care stim cu totii ca nu avem PS+.
Am un avantaj real daca ma innregistrez cu contul de USA...adica altceva in afara de posibilitatea de a juca online?
VA multumesc.
La ce oferta de jocuri exista acum pentru PS4, nici nu e de mirare ca nu se imbulzeste lumea sa o cumpere. Si eu mi-am propus sa o cumpar inca de la lansare, dar m-am razgandit si prefer sa mai astept cateva luni, sau un an, pana vor aparea jocuri mai multe si mai bune. Pana atunci, PS3-ul ramane baza.
Asta pana vezi diferenta. Am avut bf 4 si pe ps3. Cand l am jucat pe ps 4, am crezut ca i vb de alt joc. Nu pot explica diferenta in cuvinte.
Si sa nu uitam ca multi care ar vrea nu au cu ce. Eu am Bf4 si am descoperit ca-mi plac avioanele mai mult decat credeam (War Thunder) si imi cam ajung o perioada. Nu stiu cum jucati voi. Un joc la 5 minute? :)
E drept, nu am vazut inca "live" vreun joc pe ps4, insa am vazut pe diferite siteuri, destule comparatii intre acelasi joc de PS3 si PS4 (Assassins Creed Black Flag, BF4, COD etc.) si diferentele grafice si de framerate, nu sunt chiar atat de zdrobitoare. Si asta nu o zic eu neaparat, ci cei care au facut comparatiile pe respectivele siteuri. Asa ca, nu cred ca ai prea multe de explicat.
Daca BF de pe ps4, ar fi un joc mai lung decat cel de pe ps3, daca ai putea face in el, lucruri pe care nu le poti face in cel de pe ps3, atunci as zice, da, exista o mare diferenta. Dar asa, pentru ca grafica este putin mai buna si mai fluida, deocamdata nu se merita investitia.
Nu l lua ca n ai de ce...
Pana la urma faci ce iti spune inima si buzunarul. Oricum ps3-ul inca nu e de dat.
Ai dreptate. Na, asta este, el pierde... eu n am mai incercat sa l conving de contrariu.
O sa vorbesc doar despre COD și BF4, la AC4 încă n-am făcut upgrade.
Diferențele sunt ZDROBITOARE. :)
BF4 n-arata rău pe PS3, dar pe PS4 e mai curata grafica și se disting mai ușor obiectele și inamicii. Adevărata diferența este la framerate. Dacă joci pe PS4 1-2 ore, apoi treci pe PS3.... Se simte enorm diferența.
Cat despre COD, framerate - ul e cam la fel. Însă diferența la grafica este incredibila. Pe PS3 e foarte blurry, pixelata, cred ca rulează în 576p la cât se prost se vede... Sincer cred ca la nivel de rezoluție și claritate este cel mai urat joc pe care l-am jucat pe current-gen în ultimii 2-3 ani. Pe PS4 in schimb grafica e clara ca lacrima.
So yeah, nu știu ce au fumat reviewerii aia, dar poate ca ei se joaca des pe PC și nu sunt foarte impresionați. Dar pt unul ca mine, care de 4 ani se joaca exclusiv pe consolele astea depășite, diferențele sunt uriașe. :)