Deocamdată nu vreau decât consola. Sa vina ea și vedem ce-o mai fi
Deocamdată nu vreau decât consola. Sa vina ea și vedem ce-o mai fi
Buna ziua stimate client,*Va multumim pentru ca ati ales Domo.ro*Dorim sa va informam ca facem tot ce se poate pentru a aduce consola Sony Playstation 4 (500GB) in luna decembrie, desi Romania nu se afla* printre tarile in care se lanseaza acest produs.Livrarea se va face cu un telefon in prealabil din partea echipei de livrari.*Pentru alte informatii, va stam in continuare la dispozitie!*Cu stima,Gabriela Ifrim
e clar.cu toate ca am pe domo si altex precomenzi cele mai mari asteptari le am de la gamestore.hu.macar cei de acolo stiu sigur ca la ei va fi lansata consola pe 13 si nu umbla cu tot felu de abureli plesnite ca cei din Romania... nu stim, incercam, blah blah blah...daca cei din ungaria respecta precomenzile si consola va ajunge la mine pana pe 15-16 decembrie am sa cumpar numai de la ei jocuri si accesorii
ai fost rapid. deja oferta asta nu mai e valabila. cred ca se termina stocurile rapid si la ei. in alta ordine de idei, uitandu-ma mai atent pe contul lor de twitter si pagina de fb am observat ca nu mai sunt updatate din martie asa ca le-am dat un mail. poate la mail raspund...
mail le-am dat si eu cu ceva timp inainte de a face precomanda dar nu mi-au raspuns.poate asteptam degeaba console de la ei:)))
nu-i bai. am mai descoperit inca o sursa (tot din ungaria).
Consolă Sony PS4 500GB | Extreme Digital magazin online
si din ce am vazut pe alte site-uri unguresti, data de lansare la ei este intr-adevar 13.12.2013.
Playstation 4 (PS4) 500 GB PS4 vásárlás, ár, akció - GameShop
Pfoa ce ma oftic...am tot amanat sa iau de la ei, si na ca am pierdut sansa si la ei. Asa si cu amazonul :D ziceam ca fac comanda pe 13, m-am hotarat pe 15 si am observat ca pe 14 li se terminase stocul -_- pff...se pare ca sunt sortit sa o primesc in 2014.
Edit: Se pare ca a aparut iar pe site...dar e mai scump..
Edit 2: Si iar a disparut =))
am facut precomanda si la extreme digital..am mai cumparat de la ei in trecut..sunt de incredere..
Am facut si eu comanda pe gamestore.hu.Sa speram ca sunt de incredere.As vreau sa stiu si eu daca a mai facut cineva in trecut comanda la ei si daca a fost totul in regula,si in cazul in care ps4 este defect sau se strica in 2-3 luni eu trebuie sa il trimit la ei sau merg la sony romania?Multumesc anticipat!
Mentionez ca nu am mai comandat din afara tarii niciodata.
salutare ! vreau si yo sa imi cumpar consola...ce magazin imi recomandati? yo m-am gandit sa fac o precomanda la altex sper sa nu fie prea tarziu si sa fiu la coada listei sa mi-l livreze la anu
vad ca parerile sunt impartite ba din bulgaria ba din anglia...din romania mai rar...
da...am observat ca romania nu e pe lista tarilor in care consala se va lansa anul acesta...dar nu cred ca din decembrie pana in ianuarie ar fi asa mult de asteptat si multi vor sa cumpere din alte tari...de asta am cerut parerea si a altor persoane, yo :P prefer sa cumpar din romania.
Sa speram ca o aduce cineva si in Romania.Daca stau in ziua de 24 decembrie si ma uit la clipuri pe youtube (unboxing) imi pun capat zilelor :((
de ce nu faci si tu comanda la unguri gamestore.hu si Extreme Digital magazin online vezi acolo ce ti se potriveste mai bine
Pentru ca am fost copil mic si fraier si m-am distrat toata vara cheltuind toti banii.Si acum sper sa il pot lua in rate :) .
pai din Romania mai multa baza am ca ar aduce domo in luna decembrie.se vehicula pe site ca au nu stiu ce legatura cu ungurii , sau ca un ungur detine domo si in acest fel ar aduce de acolo si le-ar comercializa in magazinele de aici.si eu sper sa apara aici , ar fi mult mai simplu cu garantia si toate cele
am facut precomanda la altex, domo si extreme share....care vine primul primeste si banii mei...
offtopic - Lorand Szarvadi este actionarul fondator, insa nu mai e majoritar de foarte mult timp. in 2007 majoritar a devenit un fond de investitii britanic, dupa care anul asta majoritar este un fond de investitii elvetian. practic, influenta acestei persoane s-a tot diminuat, culminand cu iesirea din CA-ul DOMO incepand cu 1 septembrie 2013 (insa a ramas actionar la Digistore care se ocupa partea de e-commerce).
Domo, un nou CEO şi scriptic un nou acţionar | Ziarul Financiar
Lorand Szarvadi paraseste Consiliul de Administratie al DOMO | Gadget & Trends Magazine | Tu faci trendul
LE am primit raspuns de la extreme digital (ii intrebasem cand livreaza)
Bună ziua,
Produsul va ajunge undeva la începutul lui Decembrie dar nu ştim pe ce dată.
Va apărea acest lucru oricum pe pagina web.
O zi bună.
Buuurn!
I-am intrebat pe aia de la shopto daca am nevoie de 3d secure. Mi-au zis ca nu imi trebuie ca sa ma trezesc acum ca trebuie sa imi activez optiunea... Nu o pot activa pe cardul meu raiffeisen. Am sunat la banca si nici ei nu au reusit sa o activeze.
Ce alta metoda de plata mai exista pentru shopto?
(scuze pentru întrebarile idioate. Sunt la scoala de politie si sunt cam short cu internetul aici)
Încearcă site-ul asta. http://www.romcard.ro/Site/3d-secure/inrolare/index.php vezi ca ai în josul paginii un link depinde de cardul pe care îl ai Visa sau Mastercard care te va duce exact pe pagina sa îl poți inrola în 3d Secure. Nu ai cum sa nu reușești. Bafta