eu voi ramane la shopto...nu orea imi vine sa cred ca domo va aduce consola asa cum au zis, sper sa ma insel, chiar sper, pentru cei care nu au comanda prin alte parti si se bazeaza pe ei :)
eu voi ramane la shopto...nu orea imi vine sa cred ca domo va aduce consola asa cum au zis, sper sa ma insel, chiar sper, pentru cei care nu au comanda prin alte parti si se bazeaza pe ei :)
Te inteleg perfect prietene,sunt la fel de nerabdator ca tine dar e bine sa fim optimisti si sa avem putintica rabdare in privinta lui Domo. Am vazut azi pe internet foarte multe comentarii de la cel putin 30 useri diferiti care au sris ca Domo a garantat ca va aduce consola pana la sfarsitul lui decembrie,pana si pe site-ul emag la produsul PS4 exista comentarii cu privire la asta.
fiecare cu parerea lui. cum am zis si mai sus, as fi placut surprins sa vad ca se tin de cuvant. adica tin precomanda pentru un prieten si tot e bine :)
Pt pasionaţii de poker online si mai ales pt. cei care nu mai au rabdare, poate au un pic de noroc:), am primit acest mail:
Quote:
Cea mai râvnită consolă de joc a deceniului va fi în curând disponibilă în magazine, iar dvs. puteţi câştiga acum un PS4® gratuit înaintea tuturor.
Mergeţi la clientul bwin Poker şi căutaţi turneele noastre PS4® giveaway. Participaţi la freeroll-urile noastre zilnice, la turneele daily cash guaranteed sau la Sunday Majors!
Echipa bwin
Buna ziua,de mult citesc acest tread,si eu as vrea o consola PS4 la lansare,din greseala am cautat pe compari .ro,si mi a dat un site din ungaria ,gamestore.hu ,care are meniu si pe romaneste,trimite consola si in Romania ,au si bundl;uri,se plateste in lei,scrie taxa de curier 15 lei,si ca trimit consola pe 13 decembrie,apoi nu stiu daca nu sunt alte soluti pe la noi incerc acolo.
Am facut facut pre-comanda zilele trecute la Domo (fara sa citesc acest thread) si am fost sunat pentru confirmare " precum bine stiti este vb despre o pre-comanda, am fost asigurati de catre furnizor ca produsul va fi disponibil in prima saptamana a lunii Decembrie , va ajunge la dvs. cel tarziu pe data de 10 " .
Nu stiu cine este furnizorul lor dar nu vad motivul pentru care ar minti clientul "dupa" ce a facut precomanda. Nu cred ca sunt foarte multi cei care au facut pre-comanda la noi in tara mai ales cand nu este o data exacta a livrarii. Poate fi si asta o politica de marketing , dar sa minta clientii ?
Corect. Dar pe mine nu ma interesa oricum versiunea jocului. :)
banuiesc ca detii ambele console.din acest motiv nu te interesa
Cumparasem doar pentru figurina Songbird.
Hmm...deci as putea avea incredere in gamestore.hu pana la urma? :D Nu de alta dar nu m-ar deranja sa stiu ca pot plati in lei, imi vine si anu asta si au si ce vreau eu :D Se poate plati ramburs? Pot sa deschid coletul sa vad ca e ceea ce vreau? Nu vreau sa-mi iau teapa...Sunt seriosi? :D Sau imi pastrez comanda la amazon.fr chiar daca imi vine in ianuarie?
asta ma intrebam si eu ... plus ca vad ca pretul acolo este cu 150 de lei mai scump, probabil ca asa va fi si la noi , dar din pacate cei din tara nu stiu exact daca consola va fi disponibila anul acesta, probabil acesta fiind si motivul pentru care pretul este deocamdata estimativ.curios este ca am vazut astazi pe altex ca xbone va fisponibil de pe 22 octombrie.chiar asa sa fie?din cate stiam apare dupa ps4 si Romania nici nu este pe lista cu tarile in care va aparea anul acesta.are cineva informatii privind aceasta lansare?si pe site-ul din Ungaria am vazut aceeasi data 22 octombrie.daca are cineva idee despre aceste lucruri rog sa posteze un link . have a good night and dream about ps4:)
In Ungaria se lansează oficial pe 13-12-2013
Eu am precomenzi la eMag si la Domo, plata ramburs. Cred ca o sa imi fac precomenzi la toti din .ro si cumpar de la cei care livreaza primii.
Deci pana de Crăciun vom avea si pe rafturile din magazinele noastre un ps4 ?
Eu daca as fi magazin din .ro le-as avea disponibile de craciun. Chiar daca nu se lanseaza la noi, le-as importa si le-as comercializa. Orice comerciant stie ce inseamna craciunul pentru vanzari la chestii de genul asta. Ok, e mai scump probabil sa le importi, deci profit un pic mai mic, dar castigi din volum al vanzarilor.
Banuiala mea este ca toate magazinele de la noi le vor avea de craciun. Daca nu cumva e o problema juridic/garantie/etc sa vinzi ceva ce nu e inca lansat.
Daca va aduce cineva,vor fi cei de la domo.daca nu , vom putea lua de pe gamestore.asteptam sa vedem ce se va intampla.dar cum am zis si mai sus am vazut ca xbone va fi disponibil din 22 nov.in fine.asteptam si vedem
xbone-ul mai scump decat ps4 doar din cauza camerei care e inclusa in pachet sau mai este si altceva pe langa?nu vad de unde diferenta asta asa de mare de pret.stie cineva?