Pariu? Eu stiu ca pana la Craciun va fi disponibil
It's happening @ShopTo :D
Buna pentru toti ! Is nou pe situ si miam precomandat si io un ps 4 dela altex, domo si din ungaria. In domo am cel mai mare incredere ca va aduce prin decembrie dar as vrea sa va intreb cum am facut precomanda in mai multe locuri daca de exemplu aduce domo si cumpar dela ei si apoi ma suna si dela altex ca au adus comanda ma gandesc ca pot sa anulez si nu ma trezesc cu inca o consola la usa ? Si daca am facut precomanda de exemplu la domo ei aduc cate precomenzi au fost facute sau daca io am facut mai tarziu precomanda decat altii e posibil sa nu primesc consola ca se termina? Multumesc frumos si scuzatima pentru atatea intrebari:-s
Ar trebui sa îți ceri scuze și pentru gramatica pe care ai folosit-o.
Anyway, cine îți aduce primul comanda, pe aia ii plătești. Dacă te mai suna și alții le zici ca renunti. Și da, dacă ai făcut mai târziu precomanda și ei sunt firma serioasa și iau în considerare precomenzile după data plasării, s-ar putea sa ramai fără.
Mersi frumos de raspuns, si pentru gramatica scuzatima am terminat liceu maghiar stiu ca nui o scuza dar am si io greseli recunosc:)
abia astept sa ne vina consolele ;;)
Numai am rabdare....:evil:
Cand se vor procesa precomenzile noastre la shopto ? aveti idee eu am deschis un tichet de 2 zile sa-i intreb cand se proceseaza si azi mi-au sters ticketul daca aveti vreo veste postati .Nu mai am rabdare :))
Da...:)
11 minutes ago andy posted:
Hi Halalau,
I can confirm we will be processing all international orders in the coming week.
Regards,
Andy
mai intai sau ocupat de clientii lor si pe urma de restul bravo lor nu ca romanasii nostrii care nu respecta precomenzile
Mai intai s-au ocupat de cei la care dureaza oricum o zi livrarea, iar cu restul o sa termine pe 28 ca sa mai dureze inca 5 zile livrarea. :) Mda...
din cate stiu eu shopto numai trimiteau pe TNT expres ca sa dureze o zi transportu sau e valabil pt cei din uk?
Transportul se va face cu DPD, cel puțin asa comentează cei care au primit deja emailul cu tracking number
DPD ? nasol am dat un ochi pe google si nu am vazut sa zica cineva ca sunt competenti , toti se plang de ei ca sunt incompetenti :(
Oricum n-avem ce face, asa ca.. Fiți optimiști :)