Oricum anul viitor apar jocurile "adevarate".AC4 e un joc facut pentru generatia actuala portat pe next gen la 1080p , inafara de BF4( care are o tona de probleme pe toate platformele ) , Killzone si Contrast nu prea vad ceva interesant deocamdata.
Oricum anul viitor apar jocurile "adevarate".AC4 e un joc facut pentru generatia actuala portat pe next gen la 1080p , inafara de BF4( care are o tona de probleme pe toate platformele ) , Killzone si Contrast nu prea vad ceva interesant deocamdata.
Nu ajunge Killzone? Noi fanii de abia asteptam sa ne impuscam unu pe altu in cap si pe cand ne saturam de KZ vin alte bunatati. Eu unu de abia astept un sistem nou, la mine conteaza foarte mult la un joc sa aibe si grafica buna iar de generatia actuala sincer m-am cam plictisit. Astept sa raman gura casca precum pateam cand PS3 era in glorie.
whatever , Killzone si Halo nu sunt genul meu oricum , le-am cumparat doar pentru SP.Dupa ce aveti consola o sa va treaca "hypeul" in cateva zile dar faceti ce vreti cu bani vostri :)
Daca unii isi cumpara acuma consola sa o studieze sa fie sanatosi.
O alta veste proasta pentru cei care asteapta consola de la altex ! Am primit mail acum de la ei
Buna ziua Dan Cataneanu,
Produsului precomandat de dvs Consola PlayStation 4 i s-a decalat data de lansare pana la 29.01.2014.
In cazul altor modificari, va vom tine la curent.
Trece repede 2 luni :) Sincer eu unul prefer garantie in tara mea ( 2 ani ) .
Sa vedem ce fac Domo .
Pana pe 23 :))
Am primit si eu mail de la Altex
"Produsului precomandat de dvs Consola PlayStation 4 i s-a decalat data de lansare pana la29.01.2014.In cazul altor modificari, va vom tine la curent."
In cazul in care si Domo va face acelasi lucru,ramane extreme digital unde am precomanda.Sunt de incredere ca am mai cumparat de la ei cateva chestii in trecut.
O maneta =))
Controller=maneta=telecomanda. Nu am ras cu răutate crede-mă ;)
Eu spun ca vom avea consola pana de Craciun. Referitor la data oficiala, prefer sa astept 2 luni in plus pt. 2 ani garanţie, mai ales ca au aparut deja primele probleme, decat sa stau cu morcovul:p
Am primit si eu mail de la Altex:
Produsului precomandat de dvs Consola PlayStation 4 i s-a decalat data de lansare pana la 29.01.2014.
In cazul altor modificari, va vom tine la curent.