Lol ce naiba inseamna asta? Cand se vor trimite spre noi? Cu avionul sau transport rutier? Ai intrebat asa ceva?
deci... imi tremura picioarele... hai sa va povestesc
intru la gamestore.hu in cont sa vad cat mai costa si de la 2120 cat era cand facusem precomanda acum e 2258. pana mea, zic hai sa-i sun sa anulez ca nu iau la banii asta. sun la ei si nimic. nu raspunde nimeni. ok, hai sa le dau mail. in timp ce le scriam mailul suna ei inapoi (numar de ungaria). m-am conversat cu o tipa care vorbea romaneste.
ii zic ca vreau sa anulez, imi zice ca nu e nicio problema si ii zic ca anulez pentru ca e pretul mult prea mare fata de cel care era cand am facut precomanda. imi spune ca acum au primit pretul final, ca va fi 2228 (sau cel putin eu asa am inteles la telefon) si ca urmeaza sa contacteze toti clientii care au facut precomenzi pentru ca.... bam-bam....VINERI AU STOC. primesc NUMAI acel bundle KILLZONE, asta fiind si motivul pentru care este singurul ofertat la ei pe site si saptamana viitoare se livreaza. cu tot cu transport vine cam 2250RON. mi-a confirmat ca garantia este numai de 12 luni (deci este cea europeana data de Sony).
in concluzie i-am spus ca revin maine cu un telefon ca sa anulez sau sa confirm asa ca sa nu mai faca nicio modificare. amu eu ce pana mea fac? astept sa intre si mailul de la ei cu confirmarea pretului, dar maine sau vineri probabil ar trebui sa dau un raspuns.
alternativele ar fi urmatoarele. astept 29.01.2014 si iau la 2000 (daca nu cheltui din banii pana atunci... ca ma cunosc ce poama sunt) sau iau de la edigital la 1905 (cu transport cu tot) la jumatatea lui decembrie si jocul separat. asta ar insemna undeva in jur de 2150-2170. decisions, decisions...
Imi pare rau sa iti zic, dar am vorbit la edigital azi si mi-au zis ca primesc in jur de 20 console, iar precomenzile depasesc cu mult aceasta cantitate :(
Iar cu privire la Gamestore, am vb si eu mai devreme si mi-a confirmat dna Suzana (f amabila de altfel) ca au marit pretul, intrucat au comandat o cantitate suplimentara pentru a acoperi precomenzile si de aici diferenta. Insa nici cu aceasta comanda suplimentara nu a putut sa-mi garanteze ca imi va livra comanda pe 13.12.2013.
Ostilule te-ai lovit la capsor? :)) Cum sa nu iei daca au stoc vineri?
Am eu precomanda acolo, dar cred ca o sa o anulez, vreau sa imi iau de aici ...
problema mea, MARE, este ca am si eu o mica vacanta de sarbatori, din 25 dec pana pe 6 ianuarie si m-as bucura si eu de consola in perioada asta. intr-adevar, daca nu iau acum si ma decid sa-i astept pe ceilalti (sau pe ai nostri), atunci risc sa nu mai iau nimic anul asta. nu stiu ce sa zic de edigital, dar o sa incerc sa obtin o confirmare de la ei in legatura cu stocul pe care il vor avea. imi vine greu sa cred ca primesc 20 de bucati... sincer imi vine greu sa cred asta.
:)) esti in denial? Si eu sper, dar ma vad ca tot de la Altex iau pe 29.01.2014..........
pai daca se proceseaza maine seara inseamna ca consolele sunt deja trimise catre noi?
a venit si mailul de la gamestore.hu
Buna ziua!
Stimate domn.
O sa primim coletele de (Sony Playstation 4 + Killzone Shadow Fall) saptamana asta vineri, si putem sa incepem livrarile.
saptamana viitoare incepand de Luni.
Problema este ca pretul a crescut de la pretul initial la pretul de 2258.06 ron+ 15 ron curieratul.
Rugamintea mea este sa ne anuntat dk mai doriti sau nu pachetul sa vi le trimitem.
Va rugam sa ne trimiteti pe adresa asta de email un raspuns pana cel tarziu Luni dupa masa.
Va multumim anticipat.
Cu stima,
Gamestore
am intrat acum pe shopto sa vad cat e un kz shadow fall si imi apare 55gbp plus transport. ma rog, 60gbp la cursul oficial inseamna 320RON. in conditiile astea, consola luata de la edigital si jocul de pe shopto inseamna 2225, adica 48RON mai putin, deci tot p'acolo e. singura chestie e ca edigital da 24 de luni, in timp ce astia dau numai 12. o sa ii contactez si pe cei de la edigital sa ii intreb daca au sigur sigur stoc pe 13, dar si in cazul in care imi confirma ca au... nu stiu ce sa fac... sunt bulversat... stiu ca se aplica aia cu nu da cioara din mana pentru vrabia de pe gard... dar totusi...
intrand si la altex ca sa mai verific comentariile (pentru ca ei raspund celor care pun intrebari) am gasit urmatorul raspuns. cred ca ne-am lamurit in momentul asta cu altex.
Buna ziua,
Datorita comenzilor foarte numeroase la nivel mondial, producatorul a decis lansarea consolei in mai multe etape, iar in Romania data de lansare este de 29 ianuarie. Tot atunci se va face si livrarea produsului.
Consola se va regasi in magazine in ziua lansarii, iar livrarea produsuluise va face mai devreme cu 4-5 zile pentru cei care au facut deja precomanda.
Multumim,
Echipa Altex
Orderul meu pentru PS4 a fost procesat de catre Shopto. O sa repet putin cum s-a desfasurat livrarea la Xboxone, poate nu toata lumea urmareste si thread-ul de xbox.
Deci comanda s-a procesat in data de 20 (fix acum o saptamana, la ora 10.30 pm), am primit doar vineri un mail de shipping de la Shopto, fara tracking number. Pentru ca am peste 50 de comenzi la Shopto, majoritatea cu tracking number, pot sa va spun ca asta nu se intampla prea des la ei. Este clar ca a fost o mare harababura acolo si deja incepusem sa ma stresez ca nu imi trimit consola. Vineri seara am primit insa de la TNT un mail, am vazut ca in CC era trecut si cineva de la Shopto, mail-ul de la TNT continea si TN.
Consola a plecat vineri din UK si a ajuns luni dimineata la mine. Mult succes la toata lumea si 'asteptare usoara' ;)
Acum pretul pe Gamstore e 2302,63 RON :-/
Mi-au spus si mie acelasi lucru. Primesc vineri consolele si pe luni e la mine. Nu stiu cum primesc consolele daca se lanseaza in 13 Decembrie la ei...
Nici eu nu stiu ce sa fac :)
felixxx, a fost procesat la PS4 cand? Acum?
Chiar sunt curios cum de s-a intamplat asta. In orice caz, m-am hotarat sa nu-l iau de la ei. E 2300 RON, doar un an garantie... Daca aduc Domo ok, daca nu, ramane lansarea oficiala :)
face cineva precomanda la gamestore pana la urma?mi-e teama sa nu fie vreo teapa.
---------- Post added 27-11-2013 at 21:20 ----------
acum vad ca e 2 375.58
Teapa nu cred ca e... mai ales ca poti alege plata la livrare :)
Pai acum eu cred ca tot cresc pretul :)) astia fac specula, frate :))
Acum pe gamestore costa 2375 + 15 ron livrarea = 2400 ron pt ps4 si un joc. Way too much... daca am rabdare pana in ianuarie, de banii astia iau ps4+killzone = 1900 ron si mai raman inca 500 de ron pana la 2400 sa imi iau inca doua jocuri.