Ieri am făcut comanda.
Ieri am făcut comanda.
Am primit si eu email de la g4s asta inseamna ca au pachetul meu ?
Bubli eu de astia vorbesc: Jocuri PS4 - Jocuri Diverse Sony
4games au doua buticuri, unul in Iulius, celalalt in Polus.
Eu nu m-as increde in ei, sunt cel putin dubiosi. O singura data am vrut sa cumpar de la ei, jocul aparea pe stoc, i-am sunat sa il ridic din Iulius dar m-au luat cu abureala cum ca produsele lor nu sunt chiar pe stoc, ca ei trec "pe stoc" pentru a atrage cat mai multi clienti, dar ca voi avea 100% jocul maine, in ziua lansarii.
Urma sa fiu contactat pana la 13. Nu am fost, am revenit cu un telefon, mi s-a spus sa stau linistit si ca jocul sigur va ajunge jocul intr-o ora doua.
Urmatoarea zi, super linistit, l-am luat de la Altex, si bine am facut! Domnii nostri m-au sunat abia peste doua zile, ca pot merge sa imi ridic jocul.
Adaugand faptul ca magazinul lor e de fapt un stand cu preturi exagerate, eu nu mi-as face prea mari sperante.
Ps:Am precomanda la ei de cand era la pretul de 1799 lei, dar nu consider ca merita efortul.
Ți-am zis mah, la telefon au zis că merg în Germania. Mă rog bine că am vb intre noi înainte să le pun banii pe cont în avans.
chiar nimik de la shopto astia m-au facut cu capu :((
cei de la gamesline = 4games = game-shop vor sa convinga lumea sa puna banii in cont apoi livreaza cand vor.la anu de preferinta
Si eu care aveam o imagine buna fata de clujeni...
Fraier nu e ala care cere ci ala care da :)
In SUA in ziua lansarii a fost pentru putin timp PS4 iar in stoc pe amazon.com cu livrare imediata, adica tot in ziua lansarii. Asa ca cei ce vor neaparat stati cu ochii pe amazon.co.uk, amazon.fr si amazon.de :) poate fac o surpriza si pt noi europenii
Daca cineva are un prieten care poate achizitiona un Ps4 din State sau din Europa rog sa ma contacteze si putem stabili si un comision pentru livrare asta in caz ca mai are loc in bagaje sa nu fie cu extra-cost.
Vreo noutate de la domo are cineva? La mail si tel nu rasp nimeni...
Puneti aceleasi intrebari din nou si din nou , pe 29 ianuarie e lansarea oficiala iar prin Decembrie anumite magazine din RO vor aduce in stoc limitat.Nici macar cei de la Domo , emag , Altex etc nu stiu daca vor avea sau nu.
Cica au sosit vro 5 buc de ps4 intr un magazin de la noi ,dar imediat au plecat catre sefi:D
eu pot aduce ps4 dar momentan mi se pare pretul destul de mare la furnizori
ONY PS4 500GB CONSOLE + EXTRA DUALSHOCK + CAMERA + KILLZONE SHADOW FALL (HARD BUNDLE) UK SPEC
STOCK GUARANTEED TO SHIP NO LATER THAN DAY OF RELEASE – 29/11/2013
JUST 426 UNITS REMAIN AVAILABLE IN THIS VERY LIMITED ALLOCATION
434.95 GBP / 520,45 EUR
pret fara tva si transport si adaos modic de 10e
eu vreau dau si 540 de euro :)
ohooo, mi-au facut o surpriza astia de la amazon.fr...mi-au dat mesaj ca vine fix inainte de craciun. sunt multumit :D am mega bundle