@becham_ro: alte detalii ai primit? Ai intrebat cum se face transportul, cat dureaza avand in vedere ca suntem in Romania? Ai intrebat daca exista vreo problema cu preorders facute din afara UK? Tu in ce data ai facut precomanda?
@becham_ro: alte detalii ai primit? Ai intrebat cum se face transportul, cat dureaza avand in vedere ca suntem in Romania? Ai intrebat daca exista vreo problema cu preorders facute din afara UK? Tu in ce data ai facut precomanda?
Se pare ca unguri au trimis
M-au sunat cei de la 4games ca luni primesc consola dar vor banii inainte.Mi se pare un pic ciudat sa ceri banii inainte.Le-am spus ca nu pot si daca vor,sa imi trimita consola si platesc la livrare.Mi-au spus ca vor reveni cu un telefon sambata.Mi se pare totusi cam piperat pretul si nu stiu daca sa astept sau sa il iau
pe ce ca vor 2250 numai pe consola mai vor si banii inainte. numai in Romania se poate intampla chestia asta :)))
Da
Am primit si eu acum o juma de ora mail de la G4S Ungaria cu AWB. In mail scrie vor sa livreze maine intre 9-17, dar incerc sa dau de ei sa ii intreb daca ajunge intr-adevar atat de repede in Romania. Mentorica, ai reusit sa dai de ei? Eu am sunat la nr lor de pe site si nu raspunde nimeni. Am trimis un reply, dar astept raspuns...
Felicitări!
Daca iei de la gamestore.hu te lasa sa verifici coletul? Totusi e ciudat,ps4 se lanseaza in Ungaria tocmai pe 13 decembrie.
eu am anulat la gamestore.hu... sper sa nu-mi para rau.
Eu nu am stiut ca trimit atat de repede ca mi-l luam de la ei
Am vb cu dna Suzana si mi-a confirmat telefonic ca G4S te lasa sa verifici coletul.
E adevarat ca se lanseaza pe 13 dec, dar consolele le primesc de dinainte.
@mentorica si ceilalti care au comandat de pe gamestore.hu: fiind vorba de un magazin de la care nimeni nu a mai comandat, va rog sa puneti aici un reply imediat ce deschideti coletul si eventual ati bagat consola in priza sa ne spuneti ca e ok. Nu reusesc sa dau de G4S Romania sa-mi confirme ca poti intr-adevar deschide coletul. Nu de alta, dar daca doamne fereste e teapa sa nu ne luam toNti :)
in romania va ajunge saptamana viitoare.mie mi-au spus cei de la gamestore ca va ajunge cel tarziu marti.probabil 9-17 a doua zi se refera la cei din ungaria.e un mail standard.cel putin eu asa cred.eu i-am rugat pe cei de la gamestore sa spuna curierului ca joi sau vineri intre 12-13 sa vina , saptamana viitoare ca nu sunt in localitate pana atunci.daca ajung maine sau mai devreme asta este nu are cine ridica coletul
---------- Post added 28-11-2013 at 20:18 ----------
g4s romania apare ca firma de securitate.am nimerit bine?
Da. Din cate stiu G4S Romania ofera doar servicii de paza si protectie si asigura transporturile bancare. Din cate stiu, curierat nu fac.
Acum sunt doua posibilitati, fie ma insel si fac si curierat, fie se va livra prin alta firma de curierat.
G4S ungaria are site-ul pe ****r.g4s.hu :))
e cam aiurea.am primit mailul ala in maghiara de la ei, am tradus cu google si am inteles ce vor sa spuna, idee e ca nu stiu cui sa ma adresez sa vad daca cei de la gamestore le-au spus cand ma vor gasi acasa.habar n-am ce sa fac....