Consola era 399 euro, Jocul era 64,99 euro, Controllerul a costat 49,99 euro (cu 10euro discont pentru preorder) si extra garantia de 2 ani a fost 10 euro. In total ar veni 524 euro pentru pachet.
Consola era 399 euro, Jocul era 64,99 euro, Controllerul a costat 49,99 euro (cu 10euro discont pentru preorder) si extra garantia de 2 ani a fost 10 euro. In total ar veni 524 euro pentru pachet.
UPDATE SHOPTO
Intr-adevar am primit si eu acel mail de confirmare, ticketul a fost inchis cu explicatia "handled over phone" si totul pare ok deocamdata, mai astept AWB/tracking number.
Eu va recomand calduros sa sunati daca nu vi s-a schimbat pana acum starea aceea de back order. Se pare ca asa se rezolva foarte repede - cazul meu si al lui Palflo. Valentin, daca stiam in timp ce vorbeam cu ei le spuneam dar am vazut mesajul tau dupa. Imi pare rau, dar e o corvoada sa dai de ei, am stat pe robot minim o juma de ora.
o sa platiti la telefon cat nu costa consola
Rasko tu cand ai facut preorderu si cand l-ai platit ?
Vezi ca e numar *800 si pe site zice 5pence a minute din Uk si mai scump de afara. Nitica rabdare? Am vazut ca ii intrebi si pe fb de comanda, deci cred ca sunt "aware" :)
Rabdare si tiutiun :)
I-am luat pe toate părțile. Cu răbdarea mai greu, cu tutunul e simplu :p bag la greu :))
Bai îmi pare sincer rău de toți cei cu precomenzi la shopto....dacă ajuta cu ceva.
Naspa faza. Sper sa le aveți cât mai repede friends.
e prima si ultima oara cand iau ceva de la ei :) eu unu m-am invatat minte . Niste mascarici :)
Am asteptat si eu 10 minute acum vreo ora. Sun acum din nou.
Da, numai sa raspunda.
Nu va ingrijorati.Comanda mea de pe Amazon.com a fost trimisa pe 14 seara tarziu,iar pe 15 la ora 10 era deja livrata in NY.
Au raspuns dupa 17 minute la shopto si a reactionat ala de la telefon ca si cum nu ma aude si mi-a inchis. Incredibil......
Pfff. No comment
ati primit AWB ?
Magazin ft serios shopto...bine ca nu am luat de la ei ... Ma chinui sa dau de G4S ungaria acum :))
Ramon, Valentin - tot back order va apare si acum? Nu s-a schimbat nimic?