Glumetilor :|
Glumetilor :|
Ia Da-ti-mi și mie nr ala sa încerc sa sun și io
*****, îmi zice rețea ocupata. Gata, o iau razna de tot
Am intrebat la GameStore cand trimit consola daca plasez astazi comanda. Asta a fost raspunsul:
Quote:
Buna ziua!
Da il puteti comanda, si o sa putem trimtie luni si ajunge la dumneavoastra cel mult in 3 zile lucratoare.
O zi frumoasa
Gamestore
Cat va costa de la unguri?
2273
Consola simpla sau cu un joc?
Și eu am primit sms. Oh joy :beer:
La mine e ULTIMA oara cand mai comand ceva de pe amazon.de. Seriozitatea germana n-are nici cea mai mica legatura cu amazon.de-ul. Se raspunde la mail dupa 5-6zile, pe chat din vreo 10 incercari nimeni nu a stiut engleza... Ca in final sa mi se spuna ca nu am motiv sa ma supar, ca va ajunge consola "just in time"... Intre 8 si 20 Ianuarie 2014. Nu zau!?!
Intre timp mai facusem niste comenzi, ca sa vada ca sunt client serios (comenzi substantiale, gen memorii, un WiiU Premium, etc). Dupa vreo 5-6 zile am dat reject pt. ca desi erau "in stock" nu s-a agitat nimeni. Jenant...
valentin am vb si de t am sunat la ei pe alt numar ca nr ala al lor nu merge si mi-au zis ca azi se proceseaza si daca nu apuca azi sa termine azi luni sigur ca sau ocupat de cei din uk prima data si se face pe tnt economy, asta e nr la care am sunat +441344451507 nr de firma care sunt inregistrati:evil:
Azi noapte am facut precomanda, la status arata ca si comanda noua pana acum jumate de ora, acum imi apare la status trimis :D
Data comenzii Tip Produse Total Status
2013.11.29 04:09 Precomandă 1 buc 2 250 RON Trimis
@mentorica de la cine ai primit SMS? Forma de curierat sau gamestore? Ai tracking?
Cineva a comis-o si cu comanda mea de la Shopto. In loc sa plece cu express a plecat cu economy. Am sunat la TNT, imi spun ca e bifat economy. Mie Shopto mi-a luat banii pe express. In fine, se pare ca abia miercuri va ajunge consola de la Shopto. Pentru toti cei care asteapta AWB de la Shopto, cel mai probabil in jurul ore 20 in seara asta o sa aveti un mail de la TNT cu AWB.
In alta ordine de idei am primit si eu mesaj de la un curier ca luni mi se livreaza comanda de la gamstore.hu, cu ramburs 2270 lei. Mi se par cam dubioasa treba asta cu gamstore.hu in sensul ca nu am primit nici o confirmare de la ei, nici un telefon si au trimis consola. Daca se poate verifica pachetul, e ok. Ca sa nu spun ca mesajul ala care anunta livrarea de luni e semnat cu nume de femeie, nu seamana a mesaj standard de curier.
Daca livrarea din Ungaria este ok asta inseamna ca voi vinde consola care vine de la Shopto. O voi vinde cu Killzone, eu nu am ales bundle cu Killzone pentru ca mi-l luasem din State. Daca o vrea cineva de aici sa imi spuna, cel mai sigur miercuri va fi disponibila. Pretul va fi cel al consolei de la gamestore.hu, adica 2270 lei.