Gamestore.M-am zapacit la cate site-uri am accesat in ultima saptamana:D
Si poza cu ticketul:
Poate sa sune cineva sa intrebe pentru el? Daca primeste alt raspuns, inseamna ca au ceva particular cu mine pentru ticketul de mai sus.
Încerc eu sa sun. E ocupat încontinuu
Eu am sunat acum 2-3 ore precum spuneam, s-au comportat foarte frumos si mi-au dat detalii privind localizarea coletului. Mi se pare de nedescris ce ti-au spus...Sigur nu au vorbit decat de comanda ta?
Conform TNT, consola mea ajunge la Viena diseara.
---------- Post added 02-12-2013 at 15:25 ----------
Incearca aici: 00441344451507
S-a referit la toate comenzile spre Ro. Ca i-am zis ca unele deja au plecat si ca.. dar m-a intrerupt sa-mi spuna ca toate urmeaza sa se intoarca si ca vom primi refund...
La asta sun
Ramon eu am sunat acum 10 min dupa ce am vazut postul tau si mi-au zis ca in urmatoarele 24-48 de h mi-o trimit ca e deja trimisa comanda la warehouse si ca toate comenzile vor fi trimise. Nu stia nimic tipu de vreo restrctie. Acum astept cum am mai asteptat si pana acum...
Acum v-am zis, sa nu aiba ceva personal cu mine, dar puteau sa-mi bage alte strambe si sa nu generalizeze ma gandesc.
Chiar nu stiu ce sa mai fac, daca s-o iau pe aia maine de la unguri bazandu-ma pe refundul de la shopto sau sa nu ma trezesc cu doua console. Incerc sa mai sun si eu o data acum.
Am primit si eu consola de la gamestore.hu. Coletul a venit in regula, insa nu m-au lasat sa-l deschid. Eu mi-am comandat si un controller suplimentar si voiam sa vad daca sunt amandoua in cutie.
Totul functioneaza bine, am instalat update-ul si m-am jucat 5 minute Resogun ca am treaba. Prevad insa ca o sa fac o noapte alba :)
E prima mea consola, deci nu pot sa o compar cu PS3, dar simt ca e o investitie buna. Cu privire la zgomot, nu as spune ca este silent (se aude un pic atunci cand esti in meniu), dar cand joci nu se aude niciun zgomot, prin urmare nu consider ca e vreo problema cu zgomotul.
Va astept pe Battlefield 4 :) id: mainilesus
Am vorbit. E nasoala treaba. Exista o restricție de shipping și vor cere toate consolele înapoi. Banii pe card azi. Nu mai am cuvinte
tocmai ce au aparut pe site la edigital bundles la 2048 si 2324. le-am trimis email ca sa-mi confirme ce contine cel de 2324. daca e mega bundle cred ca imi schimb comanda. mare atentie insa daca vreti sa faceti o precomanda. ce se va inregistra va fi numai o notificare in legatura cu stocul, urmand ca in momentul in care vor fi in stoc sa faceti comanda, iar ei le vor onora in ordine.
Consolă Sony Playstation PS4 500GB Dualshock 4... | Extreme Digital magazin online
Consolă Sony Playstation PS4 500GB Dualshock 4 + PS4... | Extreme Digital magazin online
Toți vor primi banii înapoi.
Restrictie de shipping? WTF...Eu le-as face un mega scandal, cum adica, ti-am dat banii, mi-ai trimis si comanda si acum mi-o ceri inapoi? Pai eu poate intre timp am renuntat la alte precomenzi fiindca am avut incredere in serviciile gamestop.. Mi s-ar parea normal ca aceasta restrictie de shipping (daca e pe bune) sa intre in vigoare doar pentru comenzile noi... Ma rog, bafta baieti. Fiti fermi si calmi cu ei.