In "Panou de control" la coloana situatie imi scrie si mie comanda finalizata dar daca te duci la sectiunea "Comenzile mele" si dai click pe comanda consolei o sa-ti spuna Comanda #xcvxcvxcv - In asteptare.
In "Panou de control" la coloana situatie imi scrie si mie comanda finalizata dar daca te duci la sectiunea "Comenzile mele" si dai click pe comanda consolei o sa-ti spuna Comanda #xcvxcvxcv - In asteptare.
Ce magazin mi-ati recomanda pentru a lansa o precomanda in acest moment?
Am facut deja la cele din Romanica. Intrebam de Marea Britanie/Germania..
Pana la urma m-am decis la zavvi, sper sa ma anunte sa imi pun bani pe card cand va fi cazul :)
Zavvi nu trimit produse cu valoarea mai mare de 100 de lire in afara U.K.-ului,sau cel putin,nu in Ro.
Ciudat, mie mi-au acceptat fara sa zica nimic comanda...
Imi poate spune si mie cineva daca comand ps4 de pe amazon.co.uk cam cat ar fi transportul .
Pana in 15 lire. Daca il comanzi acum, la mine apare ca nu ar fi taxe de transport.
15 GBP daca il iei cu Royal Mail, ceea ce...good luck la o consola de 400 GBP.
Cu UPS e 41 GBP+TVA
Eu am luat un Xbox cu Royal Mail si in mai putin de 10 zile mi-a ajuns fara sa intampin vreo problema.
Care e treaba cu garanția dacă iau de pe shopto? Beneficiez de garanția internațională Sony de 1 an așa cum m-au informat ei chiar dacă nu se lansează consola oficial în România?
Raspunsuri date de Mediagalaxy de la sectiunea de comentarii de pe site-ul lor.
Iata ce imi scrie Domo pe mail:
DOMO.ro
To Me
Today at 6:15 PM
Bună ziua Munteanu Vlad,
Ai cumparat de curand Consola Sony Playstation 4 (500GB), ce parere ai despre acest produs?
:))
Le-am raspuns cu uzuala intrebare cand va ajunge...dar nu am primit raspuns.
un raspuns de la shopto:
Hi Dan,
I can confirm that this order will be shipped in time for the UK release date
Regards
Tris
ce inseamna asta? in time for UK release?
Deci cei de la shopto livrează și în romania?