deci. Baietii de la shopto mi-au trimis-o. Acum am si o precomanda din Ungaria. Pot sa o anulez. vrea cineva sa cumpere consola?
---------- Post added 03-12-2013 at 17:10 ----------
Cine a primit consola pana acum de la shopto.net ?
deci. Baietii de la shopto mi-au trimis-o. Acum am si o precomanda din Ungaria. Pot sa o anulez. vrea cineva sa cumpere consola?
---------- Post added 03-12-2013 at 17:10 ----------
Cine a primit consola pana acum de la shopto.net ?
mi-a venit si mie consola de la unguri:)
becham_ro, baga acel cod SORUXXXXX pe TNT. Scrie-l cu punct inainte de ultimele doua cifre (SORUXXX.XX) si alege optiunea reference number.
Sigur ma fac de ras daca pun intrebarea dar daca iau un joc de ex Fifa 14 pt PS4 din Spania / Franta / Italia etc, in ce limba e si daca pot sa schimb comentariul meciului si meniu in engleza?
P.S. Ultimul joc care l-am luat din afara(Spania) a fost fifa 07 pt PS2 si nu imi placea deloc ca meniul era in spaniola.
Am primit mesaj ca maine vine.
Vineri seara
Am primit doar mail cu schimbarea de preț duminica si atunci am si confirmat.
se pare ca o sa am doua console. am primit si confirmare de la TNT si confirmare de la unguri ca au trimis-o :))
Asta-i confirmarea?Quote:
Stimate Cumparator,
Produsul Dumneavoastra comandat prin gamestore.hu se va livra de catre TCE Worldwide Services Romania . In zilele libere si la sfarsit de saptamana nu se efectueaza livrari.
In cazul in care nu veti fi la adresa specificata in comanda pentru a prelua expeditia, aceasta se poate face si de catre o alta persoana . Livrarea se poate efectua la cerere atat la domiciliu ,la locul de munca cat si la colegiu sau facultate, singura conditie este ca suma ramburs sa fie achitata la livrare . Avem rugamintea sa faceti tot posibilul ca in ziua livrarii sa fie cineva la adresa specificata in comanda care sa aiba la dispozitie suma necesara pentru plata produsului.
Cu o zi inainte de livrarea produsului, veti primi um sms cu detaliile de livrare .
Avem rugamintea ca in cazul in care nu veti avea posibilitatea sa preluati expeditia sa luati legatura cu TCE Worldwide Services pe adresa de mail [email protected] sau telefonic 0726 555 055 /037 212 21 11 in vederea reprogramarii livrarii.
Dap
da chester aia e
Salut baieti .
Sunt si eu un impatimit ca si voi :) ... as dori sa-mi spune-ti si mie mai multe detalii despre ps4.... se mai gaseste pe undeva sau doar cu precomanda .
Am inteles ca acum sa joci online se plateste un abonament anual de 50E.
Cu respect , Vlad Bogdan.
Mai e vreun pas dupa"Procesare" la Gamestore? Adica o marcheaza drept trimisa dupa ce o pun la curier sau ramane in procesare pana ajunge acasa.
Sorry ca am transformat thread-ul asta in Twitter, dar Xbox One-ul are nevoie de un fratior.
Comanda mea a trecut de la processing la nimic :lol: Nu scrie nici că-i trimisă, nici ba. O consider trimisă. Am sunat acum la TCE Holding și mi-au zis că dacă am primit astăzi e-mailul, măine o să primesc sms iar joi consola.
La fix pentru vineri când ajung acasă ^_^
Eu nu stiu de ce ungurii inca tin la pretul asta,din cate stiu pretul anuntat de Sony este de 400 euro,banuiesc ca la lansarea oficiala din Ungaria vor scade pretul la 1800???
Suma ramburs : 2361 RON
Pretul pe care l-am primit în mailul de confirmare.
LE: Bundle Killzone (știu că tot e scump dar tot cam atât aș fi dat și la shopto)
Dupa ce ca il vand inainte de lansare va mai si plangeti ? :))