Eu nu mă plâng :p
Eu nu mă plâng :p
gata mi s-a pus in miscare si consola de la shopto :) cea de la unguri e pe drum deja.
Pickup date03 Dec 2013 DestinationRAMNICU-VALCEA Estimated delivery date09 Dec 2013
La mine statusul de pe gamestore era trimis, chiar dinainte de a primi email de la G4S
2150 atat dau si eu pe ea de la unguri sunt din rm valcea.
Pana la urma nu a reusit nici-un magazin mare gen flanco, mediagalaxy, altex sa aduca PS4?
Nope
cui ia mai venit consola de la shopto se poate ridica din otopeni azi dupa 11:45 eu ma plec la otopeni :evil:
---------- Post added 04-12-2013 at 11:18 ----------
am plecat in otopeni sa iau consola revin
Fratiilor...peste o ora voi fi si eu fericitul posesor al unui PS4 :D
De-abia astept sa jucam Killzone MP.
PSN ID : FaLLeN_717
Am primit saptamana trecuta un mail de la Ventumgames in care imi spuneau ca jocurile sunt disponibile, dar consola numai intre 5-15 decembrie. De atunci le-am mai dat mail-uri sa-i intreb de pret, daca va ramane cel de pe site sau va fi umflat. Nu am mai primit nici un raspuns. In rest am si eu "precomanda" facuta la edigital. Eu sper ca daca se lanseaza si in Ungaria, o sa aiba un pret mai mic decat cel de la gamestore :)
Ma bucur foarte mult pentru cei dintre voi care ati primit consolele :) sa le folositi sanatosi! Sper sa o am si eu luna asta :)
si eu am sunat la Ventumgames in legatura cu pretul consolei si mi sa spus ca pretul afisat pe site este orientativ ...in alte cuvinte sa te astepti ca va fi mai scump
Ti-a spus si cand o sa fie disponibila exact? sau ai aceeasi informatie ca si mine?
Tot asa in 1-2sap o sa fie valabila consola,daca ai facut comanda o sa te sune iei cand o au pe stoc si la ce pret o au si daca esti de acord sa o cumperi
Salutare,
Am ridicat consola ieri, am ramas putin surprins ca era intr-o cutie alba cu maner de plastic, pe care era tiparit cu scris mic ps4 trademarks etc, dar totusi nu avea nimic desenat colorat :). Trebuie sa recunosc ca m-am panicat putin si imediat am verificat contentul, erau toate la locul lor, in pungulite neatinse, neumblate. Am luat consola dar in frenezia aia am uitat sa mai intreb de garantie, asa ca astazi am sunat la ei si mi-au zis ca trebuia sa mi se faca garantia pe loc; au fost ok si m-au rugat sa merg inapoi cu seria consolei ca sa poata sa-mi faca garantia.
Consola montata, avea versiunea 1 pe ea, s-a facut update la ultima versiune, testat vreo 10min BF4 in campanie ( restul de multiplayer se downloada, era 20% completed). Dimineata am testat 5min multiplayer, si am sesizat faptul reclamat de majoritatea ps4-istilor, si anume ca laguieste ca naiba in jocurile 64man.
Desi consider ca trebuia sa primesc consola luni, am primit-o marti, dar cu toate astea pot sa zic ca-s multumit de cei de la 4games.ro. Am citit pe aici si niste pareri negative cum ca sunt tepari sau imbarligatori, dar eu le acord votul meu de incredere, cel putin momentan :).
Gaming placut, sa ne tina consolele cat mai mult si pentru cei care nu le-au primit inca, JUST KEEP CALM AND HAVE PATIENCE ;)
Dati add la ID: TheScepticOne, pentru niste BF4, momentan, ca inca nu sunt hotarat daca sa iau si KZ SF.
felicitari! poti sa te uiti daca e made in china sau japan?
PS eu nu am gasit pe nimeni pana acum care sa fi luat consola made in japan din UE.
Este luat din SUA,a fost trimis din Philadelphia (daca conteaza).Si eu m-am mirat ca este Made in Japan.A fost primul lucru la care m-am uitat cand l-am luat in mana.
Voi reveni cu amanunte pe threadul oficial.
Cand ajung acasa o sa precizez unde e facut. Momentan pot sa-ti zic sigur ca e luat din UK, deoarece vine cu cablu de alimentare specific regiunii, si cu adaptor pentru prizele noastre.
Produsele din USA au nevoie de transformator sau de comutator 110V / 220V.
Am atasat o poza.