Multumesc multumesc mult domnilor!! PS+ merge numai pe UK?
Eu nu am fost sunat, dar am primit mail. Probabil pentru ca aveam plata făcută, deci nu i-a interesat confirmarea precomenzii.
Am sunat la Altex . Dupa aproximativ 15 minute de asteptat in telefon au raspuns si mi-au confirmat ca maine cel tarziu poimaine o sa imi ajunga. Stie careva ce serviciu de curierat folosesc?
Acuma am sunat la Altex sa întreb de Mega Bundle si au spus ca nu l-au primit încă dar o sa onoreze comanda pana in 29. Varianta simpla este pe stoc si mi-a spus ca imi trimite daca vreau![]()
Pe un card de 35£ dau 165-170 lei, in Altex e vreo 220. Nu-i mai lauda atât de mult, am înţeles ca ai o slăbiciune pt. ei
daca o facut un prieten precomanda la sfarsitul lui decembrie-inceputul lui ianuarie o primeste si el saptamana asta ?
Eu am facut o comanda la altex prin ianuarie. Am platit-o si mi-au confirmat-o, deci prietenul tau are sanse
to be or not to be ?!)
Consola PlayStation 4 | ALTEX
La cdkeys ai reducere 4 lire deia e mai ieftin ,eu am luat de la ei ps+ direct si continuat cu psn de 35 lire iar pe la a 5 Tranzacție mi-au cerut o verificare ,am facut poza cu telf ka buletin sa se vadă doar nume prenume si adresa restu am acoperit apoi am trimiso prin mail
La ce numar ati sunat la Altex pentru precomanda? As vrea sa ii sun eu ca am comanda facuta cu plata ramburs
Bookmarks