pai asa facam deschide vreo 7 taburi
thanks a lot
Acum ai 10% de la caldura plus 10% voucher, cred ca pe cel de 15% l-au scos
Las aici doua de 10%:
631997687681582
387975827405006
da mersiam facut acum comanda cu 22% total, 32 de la caldura si 10 voucher, l-au scos mai mult ca sigur ca am jucat la jocul acela cu gheata
![]()
presimt ca orange devine retailerul no1 in materie de PS4 vara astaTotal de plata acum:
(RON, inclusiv TVA) 1.404,78 RON. vedeti ca promotia tine pana la sfarsitul lunii august
![]()
ma intreb cum reuseste sa se duce cu pretul atat de jos ORANGE ... e clar in dumping daca pui la socoteala si transportul de la furnizor .
Destul de amuzant cum pe la ora 3 scria : stoc suficient, iar acum stocul s a epuizat
Ma bate gandul sa l iau de la ei saptamana viitoare in caz ca vor mai aduce, desi ma indoiesc.
A revenit pe stoc la Orange PS4. Iese la 1.388,86 lei in acest moment cu reducerea hot summer (13%) si 10% discount cu joculetul de pe site.
Nu mai apare in stoc acum.
Ideea e ca asa era acum aproape 2 ani cand nu prea gaseai iPhone 5 pe stoc. Aparea pentru 10-15 min pe stoc, apoi iar nu mai era pe stoc, pentru ca apoi peste cateva ore iar sa fie pe stoc.
Eu zic ca cine e interesat, urmareste pagina Orange si prinde pana la urma la pret bun. Eu am comandat ieri pentru un prieten la 1417 lei.
Eu astept sa apara varianta alba (fara Destiny).
De obicei apare dimineata si seara, doar in weeked a fost exceptie, probabil si-au dat seama ca va fi canicula zilele astea![]()
Chiar si asa, dar fara reducerea de la jocul acela nu se merita.
Mai intai sa reapara pe stoc...
15%
felicitări
Ai descoperit reducerea zilei.
Folosește codul de mai jos
în magazinul online Orange pentru a
beneficia de 15% reducere.
622714900289720
cod valabil pana la 9.35
15%
felicitări
Ai descoperit reducerea zilei.
Folosește codul de mai jos
în magazinul online Orange pentru a
beneficia de 15% reducere.
992632207996511
valabil pana la 9.35
Ziceau la tv ca zilele acestea vor fi cele mai caniculare ale anului. Ramane de vazut daca baga PS-ul si pe stoc.Si poate lasa si jocul mai spre pranz, 22 de grade la ora 9, cam trist, tot ce poti sa scoti este 17 %.
Bookmarks